30tys- minimum
35- fajnie
40-dobrze
45-fantastycznie
>45- ....
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
na allegro jeszcze sąSabi pisze:No ja właśnie się za długo guzdrałem i teraz mam za swoje![]()
Zgłoszenie wysłałem do Mystica bo widnieje jak byk napis <zamów bilet> to po co to wogóle jest skoro już nie ma biletów ponoć!![]()
W poniedziałek z rańca zadzwonię do nich i zobaczymy. Jak nie ma już to lipa straszna, bo u mnie w Bdg też nie ma, w Wawie nie ma, w innych miastach które się pytałem też nie... Zaczynam się bać czy będą w kasach
była na pewno, czy jest dalej nie wiem, ale niedaleko od Spodka masz ALL i EmpikRainmaker. pisze:Nie wiesz może czy w Spodku jest prowadzona sprzedaż biletów na mystic?MiKi pisze:w kasach na 100% będą
w Katowicach są bilety

Nie ma co to troche dziwna sytuacjaWICKER MAN pisze:Cóż, zgadzam się, że Mystic powinien zadbać o to, żeby kilka tygodni przed koncertem nie było problemów z kupieniem biletów. Ale może faktycznie w ostatnim czasie sprzedały się wszystkie ostatnie partie i jeszcze nie zdążyli dodrukować lub liczą na sprzedaż w kasach przed koncertem... Postaram się dowiedzieć jak to wygląda i czy jeszcze będą bilety oraz ile mniej więcej poszło do chwili obecnej...

Bilety napewno są odłożone do kas. W Polsce normalnie przyjętym zwyczajem jest kupowanie biletów w kasach, w dniu koncertu.tom_azs pisze:i doszliśmy do wniosku
że skoro np nie ma już biletów
to po co wogóle promowac koncert
Ktory numer?Bonzo pisze:własnie dzis dostałem bilet ;] ihhhaaaa
A kupowałeś bilet?trezor pisze:W Łodzi Bileteria Empik są jeszcze dostępne bilety za 100 , 120 , 150 PLN
042-632-02-80
ten koles tam chyba pracuje bo wszystkie jego posty dotyczą bileteriitom_azs pisze:A kupowałeś bilet?trezor pisze:W Łodzi Bileteria Empik są jeszcze dostępne bilety za 100 , 120 , 150 PLN
042-632-02-80
Jakie numery są?
No to spokotobink pisze:ten koles tam chyba pracuje bo wszystkie jego posty dotyczą bileteriitom_azs pisze:A kupowałeś bilet?trezor pisze:W Łodzi Bileteria Empik są jeszcze dostępne bilety za 100 , 120 , 150 PLN
042-632-02-80
Jakie numery są?