No to chyba rozumie się samo przez się, że Śląsk jest najlepszyEch, to taki nasz 'konflikt'
Po prostu Mareq śmie twierdzić, że Małopolska jest ważniejsza, ładniejsza i ogólnie lepsza od Ślaska!
No to chcę mu to wybić z głowy
UWAGA! Zlot fanów Iron Maiden po koncercie w Chorzowie!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Iron Sajmon
- -#Prisoner

Re: UWAGA! Zlot fanów Iron Maiden po koncercie w Chorzowie!
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ojjj nie, lepiej nie...amaZona pisze:Łiker, mam przynieść tą muzykę...?![]()
Z tego co słyszałem na stadionie jest depozyt. Poza tym możecie wnieść plecak na stadion!amaZona pisze:Ale przecież po skasowaniu biletu i po wyjściu poza teren stadionu nie wrócisz już na stadion.
Chyba, że chcesz dać plecak tam już przed wejściem na stadion, teraz zależy o której chcesz wchodzić - jeśli o 12:00 to wcześniej na cały dzień musiałbyś tam dać plecak...Jest sens?
A tak w ogóle to ja też mam problem z plecakiem![]()
S1MON: też faktPodoba się i to bardzo! Tylko nie wpakujmy tam więcej niż 150 osób...
Nie spodziewamy się powyżej 150 osób więc lokal jak najbardziej nas zadowala.
Dokładnie. Chcemy mieć Leśniczówkę dla siebie dopiero po koncercie - czyli gdzieś od północy do rana.S1MON pisze:ale stary ja nie o tym, żeby sie nawalicmowie tylko, ze Lesniczowka jest chyba zalatwiona od pewnej godziny dla nas ... po poludniu pewnie normalni tam klienci beda
NIE OFF-TOPUJCIE!!! Off-topy będą kasowane!
-
Freddy_Krueger
- -#Charlotte

Wysłałem kase w piątek za 2 osoby i do dzis nie mam potwierdzenia

"Running silent, running deep..."
WICKER MAN pisze:Z tego co słyszałem na stadionie jest depozyt. Poza tym możecie wnieść plecak na stadion!amaZona pisze:Ale przecież po skasowaniu biletu i po wyjściu poza teren stadionu nie wrócisz już na stadion.
Chyba, że chcesz dać plecak tam już przed wejściem na stadion, teraz zależy o której chcesz wchodzić - jeśli o 12:00 to wcześniej na cały dzień musiałbyś tam dać plecak...Jest sens?
A tak w ogóle to ja też mam problem z plecakiem![]()
S1MON: też faktPodoba się i to bardzo! Tylko nie wpakujmy tam więcej niż 150 osób...
Nie spodziewamy się powyżej 150 osób więc lokal jak najbardziej nas zadowala.![]()
Wiem, że jest depozyt. Ale nie wiem czy za niego się płaci i wolę nie wyobrażać sobie tych kolejek po gigu
No to super :beer Nie mogę się już doczekać
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Bądź cierpliwy... Jeśli nadal nie będziesz miał potwierdzenia to skontaktuj się z Mayer'em.Freddy_Krueger pisze:Wysłałem kase w piątek za 2 osoby i do dzis nie mam potwierdzenia![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Chyba się nie płaci. Nie wiem... Trzeba by się spytać pracowników Stadionu Śląskiego...amaZona pisze:Wiem, że jest depozyt. Ale nie wiem czy za niego się płaci i wolę nie wyobrażać sobie tych kolejek po giguSpytam się na miejscu co i jak. Bo z plecakiem na płycie [szczególnie z przodu] nie będzie mi zbyt wygodnie
![]()
Ludzie zastanowcie sie, wysylacie przelew na poczcie i zasypujecie mnie mejlami na drugi dzien rano czy kasa doszla. (albo jeszcze lepiej wysylajac w sobote i pytajac o przelew w niedziele)WICKER MAN pisze:Bądź cierpliwy... Jeśli nadal nie będziesz miał potwierdzenia to skontaktuj się z Mayer'em..Freddy_Krueger pisze:Wysłałem kase w piątek za 2 osoby i do dzis nie mam potwierdzenia![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Przelew wykonany na poczcie potrzebuje minimum 3 dni roboczych aby dojsc do adresata
Są jeszcze jakieś wolne miejsca 
- likipiki
- -#Lord of the flies

yeah!
prawdopodobnie i Zeratula nie zabraknie na zlocie
czyli cała śmietanka prawie że w komplecie

czyli cała śmietanka prawie że w komplecie
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
A może ktoś powiedziec ile jest kilometrów od Stadionu do Leśniczówki
z 10 min piechtą moze... czyli moze z kilometr

z tego co wiem to na metallice byly klopoty z tym depozytem, najpierw mowili, ze nie beda nic brac w depozyt, a potem zaczeli wielce oburzeni brac rzeczy za 10zl od sztuki...WICKER MAN pisze:Chyba się nie płaci. Nie wiem... Trzeba by się spytać pracowników Stadionu Śląskiego...amaZona pisze:Wiem, że jest depozyt. Ale nie wiem czy za niego się płaci i wolę nie wyobrażać sobie tych kolejek po giguSpytam się na miejscu co i jak. Bo z plecakiem na płycie [szczególnie z przodu] nie będzie mi zbyt wygodnie
![]()
radze nie brac plecakow, a bulki i inne potrzebne rzeczy wcisnac w kieszenie
-
Freddy_Krueger
- -#Charlotte

To coz ja zrobie z moja legitymacja i kluczami do domu?white pisze:z tego co wiem to na metallice byly klopoty z tym depozytem, najpierw mowili, ze nie beda nic brac w depozyt, a potem zaczeli wielce oburzeni brac rzeczy za 10zl od sztuki...WICKER MAN pisze:Chyba się nie płaci. Nie wiem... Trzeba by się spytać pracowników Stadionu Śląskiego...amaZona pisze:Wiem, że jest depozyt. Ale nie wiem czy za niego się płaci i wolę nie wyobrażać sobie tych kolejek po giguSpytam się na miejscu co i jak. Bo z plecakiem na płycie [szczególnie z przodu] nie będzie mi zbyt wygodnie
![]()
No to super :beer Nie mogę się już doczekaćswoja droga ten depozyt wygladal jak maly kiosk na rogu a chetnych bylo wielu, wiec nie sadze zeby wszystkim sie udalo tam zmiescic
radze nie brac plecakow, a bulki i inne potrzebne rzeczy wcisnac w kieszenie
"Running silent, running deep..."
za duzo kanapek i czeko tubek sie nie zmiesci do kieszeni
legitke zapakuj w worek foliowy - easy to do
wrocmy do spraw organizacyjnych 
Dokladnie ja ładuje bilet, jakis dokument i papierowa kase do foliowej koszulki na kartki A4
Jesli chodzi o reszte to ja raczej bede mial depozyt na kolkach pod stadionem 
a to burak, się nie pochwaliłświnka666 pisze:yeah!
czyli cała śmietanka prawie że w komplecie![]()
to ja sie pisze na schowanie tam plecaka.. przyda sie miec gdzie schowac rzeczy z ptagiSzymon pisze:Dokladnie ja ładuje bilet, jakis dokument i papierowa kase do foliowej koszulki na kartki A4Jesli chodzi o reszte to ja raczej bede mial depozyt na kolkach pod stadionem
chce ktos żebym też się zjawił?
jeżeli tak to niech mnie ktoś namówi, albo niech S1MON za mnie zapłaci
no chocby ja chceMiKi pisze:chce ktos żebym też się zjawił?![]()
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Tak.Koles67 pisze:Są jeszcze jakieś wolne miejsca
Na Metallice można było bez problemu wnieść plecak!white pisze:radze nie brac plecakow, a bulki i inne potrzebne rzeczy wcisnac w kieszenie
Nie udawaj stary. Przecież dobrze wiesz, że się pojawisz.MiKi pisze:chce ktos żebym też się zjawił?![]()
Nie off-topujcie! W tym temacie dyskutujemy TYLKO o zlocie po koncercie!!
- likipiki
- -#Lord of the flies

może dlatego, że jak wysyłął maila, top po całodziennym 'juwenalieniu' byłAurora Borealis pisze:a to burak, się nie pochwaliłświnka666 pisze:yeah!
czyli cała śmietanka prawie że w komplecie![]()
And it's a dirty job but someone's gotta do it...