UWAGA! Zlot fanów Iron Maiden po koncercie w Chorzowie!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: UWAGA! Zlot fanów Iron Maiden po koncercie w Chorzowie!
A czy jak bym chciał tylko wpaść na chwile to też musze zapłacić? bo jak bym wpadł do dosłownie tylko na pare minut.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Do klubu będą mogły wejść tylko osoby z listy imiennej, na którą trafią Ci, którzy wpłacili Mayer'owi 10 PLN... Więc raczej nie ma takiej możliwości...edii pisze:A czy jak bym chciał tylko wpaść na chwile to też musze zapłacić? bo jak bym wpadł do dosłownie tylko na pare minut.
UWAGA! Pieniądze za zlot możecie wpłacać TYLKO do soboty 21 maja!
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Po prostu ciężko byłoby to zorganizować. Dużo osób mogłoby się wkręcić mówiąc, że wpadną tylko na kilka minut. Impreza jest zamknięta więc musimy zrobić listę z nazwiskami osób, które zapłaciły za wstęp i na jej podstawie wpuszczać gości.edii pisze:No to trudno
Ja chciałem tylko wpaść żeby postawić Calebowi obiecany browar,który obiecałem postawić po koncercie,ale po zadługo nie moge być w Chorzowie bo musze wracać do Poznania.
-
El Dorado
to bedziecie musieli spotkac sie przed koncertem :pedii pisze:Ja chciałem tylko wpaść żeby postawić Calebowi obiecany browar,który obiecałem postawić po koncercie,ale po zadługo nie moge być w Chorzowie bo musze wracać do Poznania.
To jedyne rozwiązanietobink pisze:to bedziecie musieli spotkac sie przed koncertem :pedii pisze:Ja chciałem tylko wpaść żeby postawić Calebowi obiecany browar,który obiecałem postawić po koncercie,ale po zadługo nie moge być w Chorzowie bo musze wracać do Poznania.
Jeszcze jedna sprawa organizacyjna
Codzienie dostaje ok 10 maili, kotre wygladaja mniej wiecej tak:
Dobry zwyczaj to taki w ktorym dany osobnik podpisuje sie imieniem i nazwiskiem + nickiem i pisze klarownie o co chodzi - w tym wypadku o jaka kase i na co wplacal.
Z gory przepraszam za narzekanie ale nie jestem w stanie szperac nie wiem gdzie w poszukiwaniu jakiegos innego mejla danego delikwetna aby znalezc jak sie nazywa itd.
Codzienie dostaje ok 10 maili, kotre wygladaja mniej wiecej tak:
No wiec informuje, ze na takie mejle w ogole nie odpowiadam.
Dobry zwyczaj to taki w ktorym dany osobnik podpisuje sie imieniem i nazwiskiem + nickiem i pisze klarownie o co chodzi - w tym wypadku o jaka kase i na co wplacal.
Z gory przepraszam za narzekanie ale nie jestem w stanie szperac nie wiem gdzie w poszukiwaniu jakiegos innego mejla danego delikwetna aby znalezc jak sie nazywa itd.
Mamy na dziesiejszy dzien :103 osoby na zlot
dwa pytanka
1. czy zaplacila juz wystarczajaca liczba osob zeby zlot sie odbyl?
1. czy zaplacila juz wystarczajaca liczba osob zeby zlot sie odbyl?
2. czy data ta wynika z koniecznosci zaplaty za lokal w tym dniu czy jest skorygowana wzgledem tej zaplaty tak aby pieniadze mogly spokojnie splynac - innymi slowy: czy dla mbankowiczow (przelew na Mayerowe konto w czasie rzeczywistym) bedzie mozliwosc zaplaty 22-23 maja? bo kolega jeszcze nie wie czy bedzie moglWICKER MAN pisze: UWAGA! Pieniądze za zlot możecie wpłacać TYLKO do soboty 21 maja!
MaYeR pisze:Mamy na dziesiejszy dzien :103 osoby na zlot
niezdazy czlowiek pytania napisac a juz jest odpowiedzNitek pisze:1. czy zaplacila juz wystarczajaca liczba osob zeby zlot sie odbyl?
i znowu narzeka...co za człowiek....Nitek pisze: niezdazy czlowiek pytania napisac a juz jest odpowiedz
jakie narzekanie??Czaro pisze:i znowu narzeka...co za człowiek....Nitek pisze: niezdazy czlowiek pytania napisac a juz jest odpowiedz
buraki to Wy jestescie bo nie przyjechaliscie na te "juwenalnienie" (Ciebie Swinek tez to sie tyczyświnka666 pisze:może dlatego, że jak wysyłął maila, top po całodziennym 'juwenalieniu' byłAurora Borealis pisze:a to burak, się nie pochwaliłświnka666 pisze:yeah!
prawdopodobnie i Zeratula nie zabraknie na zlocie
czyli cała śmietanka prawie że w komplecie![]()
Ano nie chwalilem sie...bo chcialem pochwalic sie dopiero po wplaceniu pieniedzy ;> <- w kazdym razie - zaplacilem juz ... wiec Scream For Me Lesniczowka =]
-
Laurana Kanan
- Raskolnikow
no prosze.. tego sie widzialo, tamtego sie widzialo... znajome mordki beda... 
No to sporo nas sie robi
Ja rezerwuje miejsce na parkingu pod lesniczowka :>
ja bym się chętnie zjawił ale ... odrazu po koncercie wracam na chate ...za to przed i po koncercie będzie zlot
:rocx
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Mayer wyjeżdża w piątek rano, a w czwartek jest Boże Ciało. Nie chcemy, żeby były problemy, że ktoś wpłaci kasę, a nie dojdzie ona na czas.Nitek pisze:2. czy data ta wynika z koniecznosci zaplaty za lokal w tym dniu czy jest skorygowana wzgledem tej zaplaty tak aby pieniadze mogly spokojnie splynac - innymi slowy: czy dla mbankowiczow (przelew na Mayerowe konto w czasie rzeczywistym) bedzie mozliwosc zaplaty 22-23 maja? bo kolega jeszcze nie wie czy bedzie mogl
Takie sprawy załatwiaj indywidualnie z Mayer'em...
No i razem z kumplem wpłaciliśmy, jak zwykle na ostatnią chwile ale jest.
Kasa, choć w sumie nieduża, znikała nam co chwila na piwka i takie tam... w końcu sie jednak udało uszebrać te dwie dychy i donieść jakoś na poczte. 
KMFDM
jak netowy przelew dziś zrobię to będzie jeszcze ok?