Ile biletów sprzedano?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Numery w Łodzi1
0023800
Z tego co wiem to ilośc sprzedanych biletów na Mystic wynosi między 35-40 tys sztuk w Polsce.
Z tego co wiem to ilośc sprzedanych biletów na Mystic wynosi między 35-40 tys sztuk w Polsce.
Ostatnio zmieniony śr maja 18, 2005 3:37 pm przez trezor, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Ile biletów sprzedano?
Wow, to by bylo fajowo ;] do tych 35 - 40 k + 1 trzeba dodac, bo jeszcze ja bede

Pijesz? Nie pisz.
- likipiki
- -#Lord of the flies

Re: Numery w Łodzi1
Trochę mi się w to wierzyć nie chce. Ale niewątpliwie byłoby to miłe zaskoczenietrezor pisze:0023800
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Re: Numery w Łodzi1
Trochę za dużo.trezor pisze:0023800
-
sic_knot
- -#Wrathchild

wszyscy liczą na sporą grupe ludzi. Ale zauważcie że może troche za duży scisk będzie, co?. Nie wzieliscie tego pod uwage. Jak za duzo ludu bedzie to sie pozabijamy tam sciskiem swoich ciał. A ja nie chce zginąc za młodu
.
Spoko nawet jak będzie te 40 tys to i tak szansa "pozabijania się" jest taka sama jak przy koncercie np. w Spodku. A zmiescić to się wszyscy na bank zmiescimy. Na koncercie U2 będzie około 70 tys ludzi i to jest powód do obaw 
ale na U2 ludzie jednak mniej skaczą niż na Maidenach czy innym Kreatorze 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Właśnie - ile biletów poszło na gig U2? Czy Stadion Śląski mieści max. 60 tys. na koncerty czy więcej?Pink pisze:Na koncercie U2 będzie około 70 tys ludzi i to jest powód do obaw
dla tych co będą w sektorze pod sceną jest obojętne ile ludzi bedzie, bo on i tak będzie pełny :]Pink pisze:Spoko nawet jak będzie te 40 tys to i tak szansa "pozabijania się" jest taka sama jak przy koncercie np. w Spodku. A zmiescić to się wszyscy na bank zmiescimy. Na koncercie U2 będzie około 70 tys ludzi i to jest powód do obaw
Wiem że max taki absolutny to niewiele ponad 70 tys. A odyssey uruchomił na koncert U2 sprzedaż biletów nawet na sektory 3 i 17 - spójrzcie na mapkę jak one są ustawione względem scenyWICKER MAN pisze:Właśnie - ile biletów poszło na gig U2? Czy Stadion Śląski mieści max. 60 tys. na koncerty czy więcej?Pink pisze:Na koncercie U2 będzie około 70 tys ludzi i to jest powód do obaw
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

No ale U2 ma nietypową scenę więc ci ludzie też coś zobaczą.
Wydawało mi się, że ze względów bezpieczeństwa stadion może pomieścić max. 60 tys. osób, ale nie wiem czy na U2 poszło więcej biletów...
-
carther
z tego co wiem ( a się interesowałem, bo jadę na U2) mówiono o 60 tys. chociaz faktycznie scena U2 daje możliwość oglądania nawet z tyłu, więc może faktycznie będzie pod 70 tyś. ale chyba są jakieś ograniczenia organizacyjne? 40 tyś na Maiden byłoby i tak pięknie 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Bądźmy realistami - w Polsce 40 tys. ludzi zjawiłoby się na Maiden tylko jakby był to darmowy koncert (wtedy mogłoby być nawet z 500.000
).
BTW w dzisiejszym Przekroju jest wzmianka o koncercie i fotka 'Arry'ego.
BTW w dzisiejszym Przekroju jest wzmianka o koncercie i fotka 'Arry'ego.
:rocx hey ludzie właśnie wiedziałem reklamę na Vivie !! Jest naprawde dobra i często ją puszczają więc może to pomóc w wykupie wszystkich bilecików ^^ mam taką nadzieję !! Bądzmy dobrej myśli 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Bez przesady - 60 tys. osób może zobaczyć Maiden w takiej Szwecji, ale nie u nas.
IMHO będzie z 30.000 osób. :rocx
pożyjemy zobaczymy ^^ :>
- Iron Marcin
- -#Invader

Ja mysle, ze bedzie wiecej niz 30tys. , bo na koncercie jest nie tylko maiden. Mysle, ze 40 tys to calkiem realne, a jak dla mnie to moze byc i 60 tys.
Ja stawiam na 32 576 
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

A ja na 66 666 
-
_Sand_man_
- -#Invader

Ile by nie było najważniejsze że my będziemy a czy będzie 30 tyś. czy 60 tyś. to mnie akurat mało obchodzi :rocx