pozdrawiam :beer
Prośba do Katowiczan i Chorzowian
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Prośba do Katowiczan i Chorzowian
mam do Was prosbe i pytanie.. czy ktos pomóglby mi i kuplowi ? chodzi o to ze idziemy na plyte a rzeczy gdzies trzeba zostawic.. tak wiec czy ktos z Was przechowalby nasze plecaki na czas koncertu <oczywiscie u siebie w domku
> ??
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Re: Prośba do Katowiczan i Chorzowian
Sądzę, że lepszym pomysłem byłoby oddanie rzeczy do depozytu na Stadionie. Zresztą plecaki można wnieść na Stadion. 
bedzie dopozyt na stadionie ?... ile to bedzie kosztowac ?, bo ja tez myslalem o wzieciu znikomej ilosci rzeczy badz zostawienia w przechowalni na dworcu ... 
... AND JUSTICE FOR ALL !!!
hmm cos mnie nie przekonuje ten depozytWICKER MAN pisze:Sądzę, że lepszym pomysłem byłoby oddanie rzeczy do depozytu na Stadionie. Zresztą plecaki można wnieść na Stadion.
-
Laurana Kanan
- Raskolnikow
z tego co pamietam to przed Meta w zeszlym roku kombinowalismy z Sim0nem jak zdepozytowac jego rzeczy w przechowalni na dworcu... i chyba sie okazalo ze jest taka mozliwosc... wiec moze tam popytajcie... 
wiem ze moznaWICKER MAN pisze:Sądzę, że lepszym pomysłem byłoby oddanie rzeczy do depozytu na Stadionie. Zresztą plecaki można wnieść na Stadion.
ja ide z plecakiem na stadion
musze cos zjesc w przerwie miedzy zespołami bede mial jakies kanapki a teleofn czy portfel bede mial w ikieszeni
musze cos zjesc w przerwie miedzy zespołami bede mial jakies kanapki a teleofn czy portfel bede mial w ikieszeni
jesc trzeba!Dariusz pisze:ja ide z plecakiem na stadion
Bonzo pisze:jesc trzeba!Dariusz pisze:ja ide z plecakiem na stadion
musze cos zjesc w przerwie miedzy zespołami bede mial jakies kanapki a teleofn czy portfel bede mial w ikieszenija mysle zeby zjesc cos przed wejsciem na stadion albo w czasie koncertu tyle ze jestem ciekaw co bedzie do wyboru i w jakiej cenie
Pewnie wybór niewielki a ceny kosmiczne
-
sic_knot
- -#Wrathchild

prawdopodobnie tak. Ceny bedą owiele wyższe niż w normalnym sklepie przemysłowym. Ja się tylko zastanawiam czy będzie browar
?. No jeżeli nie będzie, to czy można będzie wnieść swój?.
Oj nie licz na to, że wniesiesz piwo, podejrzewam, że nawet z butelka mineralnej bedzie problemsic_knot pisze:prawdopodobnie tak. Ceny bedą owiele wyższe niż w normalnym sklepie przemysłowym. Ja się tylko zastanawiam czy będzie browar?. No jeżeli nie będzie, to czy można będzie wnieść swój?.
nie wiem, przed meczami czasem odkręcają tylko butelkę i można wnieść, może tu być podobnie
kurde, to żarcie to będzie trochę problem, trzeba będzie jakiś obiad zjeść przed stadionem, a na miejscu ewentualnie czymś dobić
chyba pojawię się dopiero około 15
ale wtedy na opaski już pewnie nie będzie co liczyć...
kurde, to żarcie to będzie trochę problem, trzeba będzie jakiś obiad zjeść przed stadionem, a na miejscu ewentualnie czymś dobić
chyba pojawię się dopiero około 15
ale wtedy na opaski już pewnie nie będzie co liczyć...
-
Night Prowler
- -#Charlotte

to wiemy że można wejść z plecakiem i że raczej nie z browarami.ale cieszyłbym się gdyby ktoś się skontaktował z Mysticiem i konkretnie napisał jak to jest z innymi rzeczami.Czyli własne żarcie,napoje(w jakich butelkach) i cała reszta.z czym można wejść a z czym nie. góry dzięki.
I'm On The Highway To Hell!!!!!!!!
- deadly_sin
- -#Prisoner

Najlepiej zaopatrzyć się w McRoyale w McDonie (4 zeta) i 2xmałe frytki (też 4) :rocx
- Iron Sajmon
- -#Prisoner

Dlatego zamierzam wziąść ze sobą cały plecak kanapekPewnie wybór niewielki a ceny kosmiczne
wiec jak znajdzie sie ktos kto by przekochwał plecaczki
?