KONKURS! Wygraj bilet do Pragi lub Chorzowa!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Re: KONKURS! Wygraj bilet do Pragi lub Chorzowa!
Dzisiaj wieczorem lub jutro podamy listę osób, które wygrały bilety - zarówno do Pragi jak i do Chorzowa.
-
El Dorado
dopiero wieczorem? po co czekać!! i tak wszyscy wiedą, ze ja wygram jeden bilet do chorzowa
{joke oczywiscie}
Tobink nie Ty, tylko ja:) No dobra niech bedzie oboje niech wygramy;) Ale komplement zes walnal mojej zonce:P
A po za tym Tobink fakklubowicze maja pierszenstwo:p
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

UWAGA!
Bilet na koncert w Pradze (T-Mobile Arena, sobota 28 maja) wygrali następujący Klubowicze:
- Tomasz D. (Tarnowskie Góry)
- Sebastian Ż. (Wojkowice)
- Szymon Ż. (Sosnowiec)
Zwycięzcom gratulujemy! Pozostaniemy z Wami w kontakcie mailowym w celu ustalenia szczegółów odbioru bilety. Akredytacje/bilety na ten koncert będą do odebrania w kasie T-Mobile Arena w dniu koncertu (na nazwisko). Prosimy o potwierdzenie, że jesteście zdecydowani na wyjazd! W przeciwnym wypadku bilety zostaną rozlosowane innym Klubowiczom...
Jutro opublikujemy nazwiska osób, które dostaną bilety do Chorzowa (płyta). Zostaną one rozdane, tak jak opaski dla Klubowiczów, w dniu koncertu - około południa w umówionym miejscu.
Bilet na koncert w Pradze (T-Mobile Arena, sobota 28 maja) wygrali następujący Klubowicze:
- Tomasz D. (Tarnowskie Góry)
- Sebastian Ż. (Wojkowice)
- Szymon Ż. (Sosnowiec)
Zwycięzcom gratulujemy! Pozostaniemy z Wami w kontakcie mailowym w celu ustalenia szczegółów odbioru bilety. Akredytacje/bilety na ten koncert będą do odebrania w kasie T-Mobile Arena w dniu koncertu (na nazwisko). Prosimy o potwierdzenie, że jesteście zdecydowani na wyjazd! W przeciwnym wypadku bilety zostaną rozlosowane innym Klubowiczom...
Jutro opublikujemy nazwiska osób, które dostaną bilety do Chorzowa (płyta). Zostaną one rozdane, tak jak opaski dla Klubowiczów, w dniu koncertu - około południa w umówionym miejscu.
swoje ziomyWICKER MAN pisze:Tomasz D. (Tarnowskie Góry), Szymon Ż. (Sosnowiec)
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Hehe. Mieliśmy mało zgłoszeń - i tylko od "samych swoich".
Bo tak jak mówiłem - priorytet mieli Klubowicze i to wśród nich rozlosowaliśmy bilety.
*otwiera oczy*
*mruga powiekami*

No to teraz trzeba jakoś transport skombinowac
*mruga powiekami*
No to teraz trzeba jakoś transport skombinowac
wszyscy z mojej okolicy oby jutro była moja miescowasc 
- real_alien
- -#Long distance runner

No dokładnieNo to teraz trzeba jakoś transport skombinowac Very Happy
O to Simon do Sosnowca wyemigrowal?? Nie wiedzialem
:beer W pierwszej chwili sie przestraszylem ze to ja wygralem 
Spisek... wyczuwam spisek ;) - nie wygrałem... podejrzana sprawa. Myślałem, że jak w totku nie mam szczęścia to może tutaj... i co? I dupa ;] - proponuję jeszcze raz przelosować ;>
Ręka do góry kto jest za :>
Ręka do góry kto jest za :>
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

- WICKER MAN
- -#Rainmaker

UWAGA!
Następujący Sanktuarianie wygrali bilet na płytę na Mystic Festival w Chorzowie (29 maja):
- Artur S. (Toruń)
- Przemysław K. (Jarocin)
- Piotr S. (Piotrków Trybunalski)
Gratulujemy!! Pozostaniemy z Wami w kontakcie mailowym w celu ustalenia szczegółów odbioru biletów (rozdamy je w dniu koncertu około południa w umówionym miejscu w okolicach Stadionu Śląskiego).
Niedługo wyłonimy także miasta/ekipy pomagające nam w rozklejaniu plakatów/rozdawaniu ulotek, którym rozdamy po bilecie na Mystic Festival!
Bilety ufundowała firma Mystic Production.
UWAGA! Krzysztof G. (Zawiercie) nie może przyjąć biletu do Chorzowa wobec tego trafia on do Przemysława K. z Jarocina!
Następujący Sanktuarianie wygrali bilet na płytę na Mystic Festival w Chorzowie (29 maja):
- Artur S. (Toruń)
- Przemysław K. (Jarocin)
Gratulujemy!! Pozostaniemy z Wami w kontakcie mailowym w celu ustalenia szczegółów odbioru biletów (rozdamy je w dniu koncertu około południa w umówionym miejscu w okolicach Stadionu Śląskiego).
Niedługo wyłonimy także miasta/ekipy pomagające nam w rozklejaniu plakatów/rozdawaniu ulotek, którym rozdamy po bilecie na Mystic Festival!
UWAGA! Krzysztof G. (Zawiercie) nie może przyjąć biletu do Chorzowa wobec tego trafia on do Przemysława K. z Jarocina!
Ostatnio zmieniony ndz maja 22, 2005 9:52 pm przez WICKER MAN, łącznie zmieniany 3 razy.
-
El Dorado
ej wicker.. nie tak sie umawialiśmy...WICKER MAN pisze:UWAGA!
- Krzysztof G. (Zawiercie)
- Michał P. (Legionowo)
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Czepiaj się Mayer'a - to on wybrał szczęśliwe numerki.

"Jesuuu"... jaki spisek - i że ludzie na to pozwalają... widzą co się dzieje, jawne wspieranie członków rodziny, a wszyscy cicho siedzą!
Ten... y... żądam jeszcze jednego losowania ;p - i to tak długo, aż wiadomo kto zostanie wylosowany ;> ;p
Ten... y... żądam jeszcze jednego losowania ;p - i to tak długo, aż wiadomo kto zostanie wylosowany ;> ;p
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Mamy zamknąć temat?

Hm... O właśnie... No you won`t... No you won`t fool the children of the revolution. A topic to już faktycznie chyba można zamknąć skoro wszystko rozstrzygnięte - w sumie to trzymam tylko kciuki za to, aby zwycięzcy nie zgłosili się po bilety... to może jakoś przeszło by drugie losowanie? ;>tobink pisze:Mamy zrobić rewolucję? :P ;) :lol: