Już o tym pisałem.Adrian Borgnine pisze:Niesamowite - w Tele Tygodniu jest notka o Iron Maiden i Mystic Festival. Ogólne chwalenie zespołów i opowiadanie jakie to będzie niesamowite wydarzenie. W porę się wzięli za reklamę, nie ma co, ale to i tak lepiej niż nic....![]()
29/05/2005 - Eddie Rips Up Mystic Festival @ Stadion Śląski
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Re: 29/05/2005 - Eddie Rips Up Mystic Festival @ Stadion Śląski
-
_Sand_man_
- -#Invader

Tak w jakimś brukowcu też tak pisze, że na południu Polski temp. nie zejdzie poniżej 30. Dziwne zawsze jak jestem na koncercie na śląsku czy to w Katach czy Chorzowie to jest upał na granicy wytrzymałości. Klątwa jakaś czy co ??:):) :rocxBonzo pisze:na tvn na 2 tygodniowej pisało ze ma byc najcieplej włansie w niedziele 30 stopni... jestem dobrej myslijest 22.00 za tydzien o tej porze bedziemy powoli miażdżeni...
tak, w katach 2003 tez było cholernie goraco, ale juz koło 22 bedzie wprost idealnie takze nic tylko sie cieszyc_Sand_man_ pisze:Tak w jakimś brukowcu też tak pisze, że na południu Polski temp. nie zejdzie poniżej 30. Dziwne zawsze jak jestem na koncercie na śląsku czy to w Katach czy Chorzowie to jest upał na granicy wytrzymałości. Klątwa jakaś czy co ??:):) :rocxBonzo pisze:na tvn na 2 tygodniowej pisało ze ma byc najcieplej włansie w niedziele 30 stopni... jestem dobrej myslijest 22.00 za tydzien o tej porze bedziemy powoli miażdżeni...
PS Mogłby ktos podesłac link do fotek z Mety z tamtego roku?
-
Adrian Borgnine
- -#Wrathchild

Ciekawe.... 30 stopni upału, wielki tłum ludzi w ścisku, w czarnych koszulkach (w większości).... tutaj chociaż mam jeden plus tego, że będę siedział w sektorze.
WICKER MAN => Sorry, nie zauważyłem tego....
WICKER MAN => Sorry, nie zauważyłem tego....
Zaraz zaraz, Dzierżę właśnie tele tydzień z okladka, na ktorej jest Angelin Jolie. Czy to ten numer?? Jakos zadnej notki o Mysticu znalesc nie moge!!
-
szatanista
- -#Long distance runner

Nie, tu chodzi o numer ktory w kioskach pojawil sie dzis.Sent_from_the_Beast pisze:Zaraz zaraz, Dzierżę właśnie tele tydzień z okladka, na ktorej jest Angelin Jolie. Czy to ten numer?? Jakos zadnej notki o Mysticu znalesc nie moge!!
Jesli chodzi o pogode to polecam :
http://meteo.icm.edu.pl/
Nigdzie w necie nie ma lepszej prognozy. Praktycznie zawsze sie sprawdza. Poczytajcie troche legende i juz sie polapiecie co i jak :-)
Rozpisane na godziny (wykresy)
Nawet filmy to prezentujace mozna sciagnac :-)
http://meteo.icm.edu.pl/
Nigdzie w necie nie ma lepszej prognozy. Praktycznie zawsze sie sprawdza. Poczytajcie troche legende i juz sie polapiecie co i jak :-)
Rozpisane na godziny (wykresy)
Nawet filmy to prezentujace mozna sciagnac :-)
transylvania
No w niedzielę na dolnym śląsku ma być ponad 30 stopni...zapadła decyzja: jadę w białej koszulce

To że będzie ciepło wcale nie jest dobre. Wysoka temperatura=parno=perspektywa burzy.
Duchota od 12 do 21, a później wielka ulewa
Duchota od 12 do 21, a później wielka ulewa
- Iron Sajmon
- -#Prisoner

No to ciekawe ale Nas interesuje raczej Górny ŚląskNo w niedzielę na dolnym śląsku ma być ponad 30 stopni...
na górnym raczej nie bedzie duuuzo zimniej 
26 stopni i brak opadów najlepsza pogoda dla mnie 
Niektorzy kibice chyba są źli
Szlagierowy mecz trzeciej ligi Polonii Bytom ze Śląskiem Wrocław został przełożony na 1 czerwca.
Zespoły miały się z sobą zmierzyć w najbliższą niedzielę, ale w tym samym czasie w Chorzowie na Stadionie Śląskim będzie koncert grupy heavymetalowej Iron Maiden i miejscowa policja nie byłaby w stanie obstawić dwóch imprez. Stąd jej wniosek o odwołanie meczu. Śląski Związek Piłki Nożnej, który nadzoruje rozgrywki w trzeciej grupie trzeciej ligi, przychylił się do sugestii policji i przełożył spotkanie na 1 czerwca na godz. 17.
http://miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35760,2726569.html
Szlagierowy mecz trzeciej ligi Polonii Bytom ze Śląskiem Wrocław został przełożony na 1 czerwca.
Zespoły miały się z sobą zmierzyć w najbliższą niedzielę, ale w tym samym czasie w Chorzowie na Stadionie Śląskim będzie koncert grupy heavymetalowej Iron Maiden i miejscowa policja nie byłaby w stanie obstawić dwóch imprez. Stąd jej wniosek o odwołanie meczu. Śląski Związek Piłki Nożnej, który nadzoruje rozgrywki w trzeciej grupie trzeciej ligi, przychylił się do sugestii policji i przełożył spotkanie na 1 czerwca na godz. 17.
http://miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35760,2726569.html
jeszcze wparzą jacyś i będzie wpierdu 

- likipiki
- -#Lord of the flies

no to pogoda zaczyna nam się psuć 
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
Ale chyba dopiero od poniedziałku??świnka666 pisze:no to pogoda zaczyna nam się psuć
od wtorku ponoć. choć znając życie milion razy się jeszcze pogoda zmieni.
-
Deleted User 1309
W TVN mówili zeby planowac jakies wycieczki na weekend bo takiej pogody jaka ma byc dlugo potem nie bedzie 
Ostatnio zmieniony wt maja 24, 2005 10:07 pm przez Deleted User 1309, łącznie zmieniany 1 raz.
to ja moze zabiore moj szalik Polonii 
mój lecha też się może przydać