a ja zajmuje miejsce najblizej CiebieamaZona pisze:No właśnie. Dobrze, że są kanapy bo może ktoś się np. będzie chciał przespać?Zajmuję pierwszą po lewej
![]()
![]()
UWAGA! Zlot fanów Iron Maiden po koncercie w Chorzowie!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: UWAGA! Zlot fanów Iron Maiden po koncercie w Chorzowie!
- real_alien
- -#Long distance runner

- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ja też.

Ponoć mają 100 miejsc siedzących w środku i drugie 100 w ogródku więc 130 osób powinno zmieścić się bez problemu...amaZona pisze:Obawiam się trochę jeśli chodzi o ilość osób... no ale zobaczymy
-
Freddy_Krueger
- -#Charlotte

a ja wczoraj zachorowalem:(((( ale juz dzis jest nieco lepiej... Chocbym mial 40 stopni to i tak pojade na koncert, a na zlocie najwyzej bede spal. Ale mysle ze uda mi sie wyzdrowiec jak najszybciej.
"Running silent, running deep..."
- Powerslave
- -#Prisoner

no moge sie pochwalic ze to jaamaZona pisze:No to super, bo właśnie kumpla namówiłam:beer
Witam wszystkich forumowiczow
"There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy"
-
EddTheHead
- -#Prodigal son

strasznie sie cos pogmatwalo z tym wjazdem na zlot. teraz mozna wplacac na jakas liste rezerowa kase w dniu koncertu miedzy 11-12 pod skansenem... tak mam zamiar wplacic razem z kumplem. wie ktos cos wiecej na ten temat i dokladnie. czy dostal juz ktos newstellera z numerami na ktore bedzie mozna lapac wicker i mayera..?? wicker wytlumacz wszystko dokladnie 
up the irons !!
up the irons !!
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

MaYeR wyśle Wam potem newslettera.EddTheHead pisze:strasznie sie cos pogmatwalo z tym wjazdem na zlot. teraz mozna wplacac na jakas liste rezerowa kase w dniu koncertu miedzy 11-12 pod skansenem... tak mam zamiar wplacic razem z kumplem. wie ktos cos wiecej na ten temat i dokladnie. czy dostal juz ktos newstellera z numerami na ktore bedzie mozna lapac wicker i mayera..?? wicker wytlumacz wszystko dokladnie
up the irons !!
Kasę za zlot zbieramy pod kasą skansenu obok bramy numer 7 od 11.00 do 12.00. Wcześniej jednak musicie wysłać e-maila z Waszymi nazwiskami na adres wickerman@interia.pl (temat: ZLOT).
Sim0n pisze:a ja zajmuje miejsce najblizej CiebieamaZona pisze:No właśnie. Dobrze, że są kanapy bo może ktoś się np. będzie chciał przespać?Zajmuję pierwszą po lewej
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
real_alien pisze:Me too![]()
![]()
WICKER MAN pisze:Ja też.![]()
![]()
WICKER MAN pisze: Ponoć mają 100 miejsc siedzących w środku i drugie 100 w ogródku więc 130 osób powinno zmieścić się bez problemu...
"Ponoć" mają... ale ja to miejsce widziałam na własne oczy
Powerslave pisze:no moge sie pochwalic ze to jaamaZona pisze:No to super, bo właśnie kumpla namówiłam:beer
Witam wszystkich forumowiczow
Wiesz, też się zastanawiam czy na zlocie nie zasnę... Będę wykończona po całym tym dniu + koncercie. Ale pewnie będzie wiele atrakcji i z emocji nie będzie się dało spać!Freddy_Krueger pisze:a ja wczoraj zachorowalem:(((( ale juz dzis jest nieco lepiej... Chocbym mial 40 stopni to i tak pojade na koncert, a na zlocie najwyzej bede spal. Ale mysle ze uda mi sie wyzdrowiec jak najszybciej.
Wracaj do zdrowia!
Mam propozycje i zarazem prośbę do osób udających się na zlot. Fajnie by było, gdybyśmy po koncercie spotkali się w określonym miejscu (tu oddaję inicjatywę organizatorom) i razem przeszli tą 10-cio minutową drogę do Leśniczówki. Po prostu wydaje mi się, że o 24 w Chorzowie nie jest za bezpiecznie a liczniejszej grupy nikt nie tknie. 
Już była o tym mowalevy88 pisze:Mam propozycje i zarazem prośbę do osób udających się na zlot. Fajnie by było, gdybyśmy po koncercie spotkali się w określonym miejscu (tu oddaję inicjatywę organizatorom) i razem przeszli tą 10-cio minutową drogę do Leśniczówki. Po prostu wydaje mi się, że o 24 w Chorzowie nie jest za bezpiecznie a liczniejszej grupy nikt nie tknie.
20-30 minut po koncercie spotykamy się pod skansenem i idziemy razem.
To super, bo sie stresuje od 2 tygodni, że jakiś skejcik mnie zaczepi 
levy88 pisze:To super, bo sie stresuje od 2 tygodni, że jakiś skejcik mnie zaczepi
Wicker: może by ten pomysł jakoś nagłośnić? Bo jak widać nie do wszystkich dotarła informacja, że planujemy iść razem do Leśniczówki.
kurde belans JA CHCE NA ZLOOOOOT :guns
nie wiadomo czy wszyscy w te 30 minut zdaza sie wydostac ze stadionuamaZona pisze:20-30 minut po koncercie spotykamy się pod skansenem i idziemy razem.
no właśnie ,ja proponuje żeby ci co mają koszulki sanktuarium je ubrali to będzie wiadomo ze oni idą na zlot i będzie sie można ich zapytać będzie łatwiej
- Powerslave
- -#Prisoner

idziemy? po koncercie w Hali jakos nie wygladalismy na potrafiacych chodzicamaZona pisze:Już była o tym mowalevy88 pisze:Mam propozycje i zarazem prośbę do osób udających się na zlot. Fajnie by było, gdybyśmy po koncercie spotkali się w określonym miejscu (tu oddaję inicjatywę organizatorom) i razem przeszli tą 10-cio minutową drogę do Leśniczówki. Po prostu wydaje mi się, że o 24 w Chorzowie nie jest za bezpiecznie a liczniejszej grupy nikt nie tknie.
20-30 minut po koncercie spotykamy się pod skansenem i idziemy razem.
"There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy"
Hmm... myślałam o tym. 30 minut powinno wystarczyć wg mnie...kobi pisze:nie wiadomo czy wszyscy w te 30 minut zdaza sie wydostac ze stadionuamaZona pisze:20-30 minut po koncercie spotykamy się pod skansenem i idziemy razem.
Co o tym myślicie?
Spokojnie, Nat. Może coś się uda jeszcze zrobićNatalia pisze:kurde belans JA CHCE NA ZLOOOOOT :guns
Powerslave pisze: idziemy? po koncercie w Hali jakos nie wygladalismy na potrafiacych chodzic))))))
Najwyżej mnie poniesiesz, nie?
Kurde nawet mi nie mówcie o Wrocławiu
,niby to moje ukochane miasto ,ale koncert mi nie wyszedł ,za szybko wyszedłem z młyna, znałem setliste, nie poszłem na zlot ,bo nie znałem miasta jeszcze ,teraz to bym pewnie z zamkniętymi oczami poszedł,hehe
Jakkolwiek będzie na tym koncercie to będzie lepiej dla mnie niż we Wrocku,cóż może jeszcze przyjadą do Wrocka.
Jakkolwiek będzie na tym koncercie to będzie lepiej dla mnie niż we Wrocku,cóż może jeszcze przyjadą do Wrocka.
- Powerslave
- -#Prisoner

haha powtorzyc to co pisalem na gg?:D a tak na powaznie to moze zamowimy taxi? na koszt MysticamaZona pisze:To fakt! Nie wiem jak będzie teraz... Od 2 tygodni pracuję nad kondycją, powinnam się jakoś trzymać. A przynajmniej lepiej niż wtedy.
update: tez cwicze kondycje na rowerze
Tylko spróbuj to się odpłacę w niedzielę!Powerslave pisze:haha powtorzyc to co pisalem na gg?:D a tak na powaznie to moze zamowimy taxi? na koszt MysticamaZona pisze:To fakt! Nie wiem jak będzie teraz... Od 2 tygodni pracuję nad kondycją, powinnam się jakoś trzymać. A przynajmniej lepiej niż wtedy.
Taaaa...
Ale jak już podkreśliłam, są tam wygodne kanapy. Grunt to dostać się do Leśniczówki. Potem już będzie ok