UWAGA! Zlot fanów Iron Maiden po koncercie w Chorzowie!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Powerslave
- -#Prisoner

Re: UWAGA! Zlot fanów Iron Maiden po koncercie w Chorzowie!
ja tam bardziej sie obawiam dotrwac do Maiden, bo bankowo nie bede stal jak kolek wbity w ziemie:> takie koncerty nie sa codziennie 
"There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy"
Mówie jeszcze raz że ci co niech mają koszulki klubowe niech je założa będzie wtedy łatwiej sie dostać do leśniczówki ,poza tym niech każdy co idzie na zlot spróbuje sie dowiedzieć jak tam sie dostać przed koncertem ,będzie mnóstwo czasu
Jest kilka osób, które wiedzą jak się dostać. W tym jaRycerzHeavyMetalu pisze:Mówie jeszcze raz że ci co niech mają koszulki klubowe niech je założa będzie wtedy łatwiej sie dostać do leśniczówki ,poza tym niech każdy co idzie na zlot spróbuje sie dowiedzieć jak tam sie dostać przed koncertem ,będzie mnóstwo czasu
W każdym razie, krótko mówiąc: wychodzisz bramą nr 7, skręcasz w prawo, na końcu drogi w lewo [zaczyna się droga w parku], potem w prawo [są znaki] i już jesteś
- Powerslave
- -#Prisoner

nie panikowac, trafimy!
"There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy"
Powerslave pisze:nie panikowac, trafimy!
- Powerslave
- -#Prisoner

pewnie jakies niecenzuralne slowo na K, albo dwa slowa w tym pierwsze na J, ale to mnie nie zniecheci... te opowiesci o miejscach lezacych to dobra motywacja 
Powerslave pisze:pewnie jakies niecenzuralne slowo na K, albo dwa slowa w tym pierwsze na J, ale to mnie nie zniecheci... te opowiesci o miejscach lezacych to dobra motywacja
Hmm... coś mi się wydaje, że będziemy musieli się pospieszyć, żeby były jeszcze jakieś wolne miejsca na tych kanapach
- Powerslave
- -#Prisoner

z opowiesci imprezowych wiem, ze podobno szybko sie czolgam 
ile tych kanap tam jest?
ile tych kanap tam jest?
Powerslave pisze:z opowiesci imprezowych wiem, ze podobno szybko sie czolgam
ile tych kanap tam jest?
Hmmm... Nie liczyłam. Na moje oko gdzieś ok. 8. Ale nie jestem pewna!
Dojście do Leśniczówki!
Dla zainteresowanych:
Jeżeli chcecie, proponuję się spotkać 30 minut po zakończeniu koncertu przy wejściu do skansenu [bo wszelkie wyjścia/bramy jak wiadomo będą zatłoczone] i iść razem do Leśniczówki. Skansen znajduje się zaraz obok stadionu. Musicie wyjść bramą numer 7. Skansen jest dosłownie kilkanaście metrów od tej bramy. Najlepiej kiedy będzie jeszcze jasno sprawdźcie gdzie on mniej więcej jest, żeby potem nie było problemów.
Tak wygląda brama #7:
A ten tunel który tam widzicie prowadzi na płytę stadionu.
Tu z kolei mapka:

"Górnośląski Park Etnograficzny" to właśnie ten skansen. Spotykamy się gdzieś w miejscu, które zasłania ta strzałka. Przynajmniej wiecie po której to stronie stadionu mniej więcej.
Jakby ktoś miał wątpliwości co do dojścia do wejścia do Skansenu:
Stojąc plecami do bramy #7, idzcie kilka kroków w dół i lekko na lewo jest mały drewniany domek, na którym gdzieś pisze "Kasa", a obok zaraz brama, nad którą pisze "Skansen".
Tu jest zdjęcie zrobione z terenu skansenu, widać na nim właśnie bramę numer 7:

Niestety nie mam innych zdjęć, które lepiej potrafiłby przedstawić miejsce, w którym się spotykamy.
Pamiętajcie, 30 minut po koncercie. Myślę, że to wystarczająco dużo czasu. Wychodzenie ze stadionu raczej przebiega sprawnie. Jak będzie dziwnie mało osób, to pewnie poczekamy trochę dłużej.
Do zobaczenia!
:beer
Jeżeli chcecie, proponuję się spotkać 30 minut po zakończeniu koncertu przy wejściu do skansenu [bo wszelkie wyjścia/bramy jak wiadomo będą zatłoczone] i iść razem do Leśniczówki. Skansen znajduje się zaraz obok stadionu. Musicie wyjść bramą numer 7. Skansen jest dosłownie kilkanaście metrów od tej bramy. Najlepiej kiedy będzie jeszcze jasno sprawdźcie gdzie on mniej więcej jest, żeby potem nie było problemów.
Tak wygląda brama #7:
A ten tunel który tam widzicie prowadzi na płytę stadionu.
Tu z kolei mapka:

"Górnośląski Park Etnograficzny" to właśnie ten skansen. Spotykamy się gdzieś w miejscu, które zasłania ta strzałka. Przynajmniej wiecie po której to stronie stadionu mniej więcej.
Jakby ktoś miał wątpliwości co do dojścia do wejścia do Skansenu:
Stojąc plecami do bramy #7, idzcie kilka kroków w dół i lekko na lewo jest mały drewniany domek, na którym gdzieś pisze "Kasa", a obok zaraz brama, nad którą pisze "Skansen".
Tu jest zdjęcie zrobione z terenu skansenu, widać na nim właśnie bramę numer 7:

Niestety nie mam innych zdjęć, które lepiej potrafiłby przedstawić miejsce, w którym się spotykamy.
Pamiętajcie, 30 minut po koncercie. Myślę, że to wystarczająco dużo czasu. Wychodzenie ze stadionu raczej przebiega sprawnie. Jak będzie dziwnie mało osób, to pewnie poczekamy trochę dłużej.
Do zobaczenia!
ej ej ej, nie zapędzajcie się tak :> na 2-3 kanapach jest napisane "rezerwacja" :>
- Powerslave
- -#Prisoner

ekhm na 3-4Kea pisze:ej ej ej, nie zapędzajcie się tak :> na 2-3 kanapach jest napisane "rezerwacja" :>
-
EddTheHead
- -#Prodigal son

widze ze Ania przejela wszystko sprawnie w swoje rece
to sie chwali, obrotna dziewucha
mysle ze 30 minut po koncercie to dobry termin, no i to wspolne przejscie jest OK
ja jutro wyjezdzam do Gliwic do kumpla, a w niedziele rano ......... :solo
No właśniePowerslave pisze:ekhm na 3-4Kea pisze:ej ej ej, nie zapędzajcie się tak :> na 2-3 kanapach jest napisane "rezerwacja" :>
EddTheHead pisze:widze ze Ania przejela wszystko sprawnie w swoje receto sie chwali, obrotna dziewucha
mysle ze 30 minut po koncercie to dobry termin, no i to wspolne przejscie jest OK
ja jutro wyjezdzam do Gliwic do kumpla, a w niedziele rano ......... :solo
- real_alien
- -#Long distance runner

Nooo, jedna kanapa jest już zajęta - Anka, Sim0n, Wicker i ja

na drugiej Kea, Bidd, Sim0n, Miki i ja
sorki mam juz reise fieber 
To ja rezerwuje w takim razie miejsce przy barze (jeśli takowe jest), jakieś dwa fotele, kanape i pokój na piętrze. Oczekuje też, że przy jacuzzi będzie już szampan, odpowiednio schłodzony z resztą i dwie piękne kobiety. 
KMFDM
- Powerslave
- -#Prisoner

oj niestety jest tylko jedno jacuzzi i jest na nim karteczka z rezerwacjaGreddo pisze:To ja rezerwuje w takim razie miejsce przy barze (jeśli takowe jest), jakieś dwa fotele, kanape i pokój na piętrze. Oczekuje też, że przy jacuzzi będzie już szampan, odpowiednio schłodzony z resztą i dwie piękne kobiety.
Bo to jest moja rezerwacja! , wara od jacuzziPowerslave pisze: oj niestety jest tylko jedno jacuzzi i jest na nim karteczka z rezerwacja
KMFDM
qde widze za ja 2 kanapy zajmuje !! super !!
:D:D:D