Super, będzie woda! :beer Już ich lubięWICKER MAN pisze:Wodę będzie można kupić na miejscu. Nie powinno być też problemu z wniesieniem soków w kartonach.Sulo pisze:I jak wicker, wiadomo już coś z tą wodą ??
Pogoda na koncercie
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Pogoda na koncercie
W przypadku kobiet nie jest to takie oczywistedobry.wieczor pisze:Najwyzej sie sciagnie koszulke i tyle...
To dobrze, przynajmniej nie pomrzemy z pragnienia, o ile dobrze pamiętam to na Metallice nie można było wnosić żadnych napojów, tu przynajmniej soczki a browar to na zlocie sie nadrobiWICKER MAN pisze:Wodę będzie można kupić na miejscu. Nie powinno być też problemu z wniesieniem soków w kartonach.Sulo pisze:I jak wicker, wiadomo już coś z tą wodą ??
No more can they keep us in, listen DAMN IT, we will win
- Powerslave
- -#Prisoner

chyba sie w koncu troche opale
bo jak narazie jestem opalony w "koszulke"
)
"There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy"
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie wiem czy aż tyle pozwolą Ci wziąć... Poza tym zależy na jakiego trafisz ochroniarza. W każdym razie Mystic nie ma nic przeciwko wnoszeniu napojów (bezalkoholowychAxel pisze:To ześ mnie pokrzepił ostro. Nie jest źlekupi sie z 5 litrow soku i jakos to bedzie
E tam, jest jeszcze bardziej oczywiste niż w przypadku mężczyzn!amaZona pisze:W przypadku kobiet nie jest to takie oczywistedobry.wieczor pisze:Najwyzej sie sciagnie koszulke i tyle...
-
El Dorado
jesteś monotematycznyE tam, jest jeszcze bardziej oczywiste niż w przypadku mężczyzn!
-
szatanista
- -#Long distance runner

w taka pogode to normalne u samcowtobink pisze:jesteś monotematycznyE tam, jest jeszcze bardziej oczywiste niż w przypadku mężczyzn!
Nie no troche wyolbrzymilemWICKER MAN pisze:Nie wiem czy aż tyle pozwolą Ci wziąć... Poza tym zależy na jakiego trafisz ochroniarza. W każdym razie Mystic nie ma nic przeciwko wnoszeniu napojów (bezalkoholowych) w kartonach.
http://www.weather.com/activities/trave ... begDay=149
do 12 piekarnik, od 12 na niebo wchodzą lekkie chmurki. To nawet lepiej.
temp 83F czyli ok 30 C
do 12 piekarnik, od 12 na niebo wchodzą lekkie chmurki. To nawet lepiej.
temp 83F czyli ok 30 C
nie no oby podvczas Maidenów nie było jakos strasznie gorąco. W sumie to już późny wieczór więc być powinno w miare ok;)
kurde, wiadro kremu z filtrem będzie potrzebne :/
-
El Dorado
o matko! faktycznie! moja biedna cera na tym moze ucierpiec... chyba ide do kosmetyczki...
no jak tak do tego podchodzisz to ja gratuluję. łądnie będziesz potem wyglądać z obłażącą skórą.... nie wiem czy jest ona w stanie znieść cały dzień siedzenia w pełnym słońcu. chyba zę chcesz kombinezon ubrać.
tak czy siak - ja nie mam ochoty na drugi dzień kwiczeć z bólu.
a powiem wam ze przynajmniej u mnie jest teraz (o 18) juz lepiej chłodniej, ale nadal ciepło, jest po prostu fajnie... takze nie bedzie tak zle, najgorzej to od 12-16...
http://meteo.icm.edu.pl/java/mgram.php? ... ang=0&ver=Axel pisze:ZERO OPADÓW i praktycznie ŻADNEGO ZACHMURZENIA.
od 15stej przelotny deszcz.
pozdrawiam,
jackro
-
El Dorado
ale ja mówie poważnei.. musze sobie jakis kremik kupic ..Kea pisze:no jak tak do tego podchodzisz to ja gratuluję. łądnie będziesz potem wyglądać z obłażącą skórą.... nie wiem czy jest ona w stanie znieść cały dzień siedzenia w pełnym słońcu. chyba zę chcesz kombinezon ubrać.
-
El Dorado
no i bardzo dobrze!! tak ma być!jackro pisze:http://meteo.icm.edu.pl/java/mgram.php? ... ang=0&ver=Axel pisze:ZERO OPADÓW i praktycznie ŻADNEGO ZACHMURZENIA.
trenuj czytanie ze zrozumieniem. Wtedy pisalem o pogodzie DO 12.00.jackro pisze:http://meteo.icm.edu.pl/java/mgram.php? ... ang=0&ver=Axel pisze:ZERO OPADÓW i praktycznie ŻADNEGO ZACHMURZENIA.
Poza tym jesli sie nie domyslasz to ta prognoza jest na bierzaco aktualizowana. Godzine temu w prognozie na tej stronie dla Chorzowa nie bylo nic o opadach jeszcze...
Tak! Panie prosze Cie! Zeslij nam deszcz, chocby przelotny ale jednak!
transylvania
- Elevatorman
- -#Clansman

ja tam zakładam glany (luźno zawiązne) w samochodzie se sciagne i skarpetkach bede jechała potem założe spodenki takie troche za kolana i koszulke Live After Death... moze załatwie se bandame jakąs a jak nie to czapke z daszkiem
ale smiesznie to wygląda
długie włosy(takie nie do końca) i czapka z daszkiem a jak bedzie mi za gorąco to sciągam koszulke ;p
bo adidasów mi szkoda bo przewaznie tylko w nich gram
OGÓLNIE DAMY RADE!!!!
Czego sie nie robi dla Dziewicy 
OGÓLNIE DAMY RADE!!!!