a w sumie demigod, nadal poza wokalami jakos ostatnio mi sie podoba. wiec bedzie w porzadku
Support - BEHEMOTH
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Support - BEHEMOTH
Pure Evil and Hate
:rocx
a w sumie demigod, nadal poza wokalami jakos ostatnio mi sie podoba. wiec bedzie w porzadku
Jazz is not dead, it just smells funny.
Nie ma co møwi¢ o byciu true czy nie true, bo sam Ner kiedys powiedzial, ze sobie swobodnie w tematach 'mistyczycznych' plywaja wiec...
BE-HE-MOTH! jea
Dobrze, ze fest bedzie zroznicowany, to jest wielkie swieto slusznej muzyki metalowej!
Chant for EEXHATON!
Demigod!
Pure Evil And hate!
Tak czy siak... MAIDEN!
BE-HE-MOTH! jea
Dobrze, ze fest bedzie zroznicowany, to jest wielkie swieto slusznej muzyki metalowej!
Chant for EEXHATON!
Demigod!
Pure Evil And hate!
Tak czy siak... MAIDEN!
A ja bardzo lubie BEHEMOTH i fajnie ze bedzie cos mocniejszego a nie sami kastraci pokroju Primal czy dragon
Szkoda ze SLAYERa zabraknie....
Od primala sie odczep

slayer miesiąc późniejBudziol pisze:Szkoda ze SLAYERa zabraknie....
No ale jakby obok MAIDEN KREATORA gral tam jeszcze SLAYER bylby komplet!!!
Swoja droga wiadomo ile biletow sie sprzedalo?
-
El Jojasso
- -#Charlotte

Biletów sprzedalo się około 30 tysięcy. Tak przynajmniej podaje Mystic.
Up the IRONS!!!
- Rainmaker.
- -#Ancient mariner

W taki upał jaki będzie na stadionie, behemoth nie ma racji bytu
już sobie wyobrażam to wycie w taki pogodny dzień

nie marudź. wara od behemotha. mają taką samą rację bytu jak cała reszta.
moze sie udusząRainmaker. pisze:W taki upał jaki będzie na stadionie, behemoth nie ma racji bytujuż sobie wyobrażam to wycie w taki pogodny dzień
![]()
ale pieprzysz.
no co ty
od początku próbowałem sobie wyobrazić majówkę z nergalem, ale to może naprawdę nieźle wyglądać
a sam behemoth na pewno da radę
a sam behemoth na pewno da radę
- Rainmaker.
- -#Ancient mariner

Kea pisze:nie marudź. wara od behemotha. mają taką samą rację bytu jak cała reszta.
Nie marudzę, tylko to będzie żałosne
- ironBIDDAF
- -#Trooper

sam jestes wstretny szatan. z daleka od behemotha.Rainmaker. pisze:Kea pisze:nie marudź. wara od behemotha. mają taką samą rację bytu jak cała reszta.
Nie marudzę, tylko to będzie żałosnejak dla mnie behemoth ma najmniejszą rację bytu na tym stadionie to już Dragonforce wypadnie lepiej niż te wstrętne szatany
![]()
![]()
no moze Frontside gorzej wypadnieRainmaker. pisze:Kea pisze:nie marudź. wara od behemotha. mają taką samą rację bytu jak cała reszta.
Nie marudzę, tylko to będzie żałosnejak dla mnie behemoth ma najmniejszą rację bytu na tym stadionie to już Dragonforce wypadnie lepiej niż te wstrętne szatany
![]()
![]()
- Rainmaker.
- -#Ancient mariner

ironBIDDAF pisze:sam jestes wstretny szatan. z daleka od behemotha.Rainmaker. pisze:Kea pisze:nie marudź. wara od behemotha. mają taką samą rację bytu jak cała reszta.
![]()
![]()
o jejku
1 - cham z Ciebie.
2 - nie lubić =/= obrażać. nawet ja się odpieprzyłam od najtłisza, którego nie trawię.
generalnie radzę się zachowywać conajmniej poprawnie.
2 - nie lubić =/= obrażać. nawet ja się odpieprzyłam od najtłisza, którego nie trawię.
- Rainmaker.
- -#Ancient mariner

aaa z ciebie chamkaKea pisze:1 - cham z Ciebie.
w przeciwieństwie do mnie nie potrafisz kulturalnie zwracać do innych.pewne zaimki z grzeczności pisze się z wielkiej litery...