Tak mi się to jakoś wymsknęłoWICKER MAN pisze:Warning!Nocny Jastrząb pisze:Oni są chyba jebnięci, jak nie będzie można nic do picia wnieść. Przeciież to będzie taka sahara że lepiej nie mówić.
Napoje i jedzenie na stadionie
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Nocny Jastrząb
- -#Trooper

Re: Napoje i jedzenie na stadionie
mam takie drobne pytanie: kto w koncu organizuje koncert bo mam wrazenie ze to jednak nie mystic tylko fosa bo jakos dziwnie duzo od nich zalezyWICKER MAN pisze: Nie powinno być problemu z wniesieniem soczków w kartonikach, ale wszystko zależy od ochrony!
Eddie Rips Up Fosa Festival 2005 ?? moze tak to sie powinno nazywac??
-
Deleted User 1309
Dokładnie przeciez to Mystic jest pracodawca tej agencji ochroniarskiej a jak pracodawca mówi ze nie ma nic przeciwko , to dlaczego pracownik ma tego nie przestrzegac
. Tak trudno powiedziec wszystkich ochroniazom ze soczki w kartonach mozna wnosic.
X
Rzecz w tym, że przy bramkach nie będzie stać sekretarka z Mystic productions, tylko jakieś bucowate kafary. Wiesz, są w swoim żywiole i rządzą. Jak powie Ci że nie możesz wnieść kanapki bo podejrzanie podjeżdża? No co mu zrobisz? :guns Jest takie staropolskie powiedzenie.. gadaj z dupą to cie.. :rocx Wypada nam liczyć na szczęście i IQ ochroniarzy wyższe od Pana Boczka..
Aces High cpt. Dickinson!
- ChainsawManiacPuchatek
- -#Charlotte

Nie No ,,Zawaliście"
Pewnie Bedzie drogo ale to nic...
Ciekawe Czemu Na bilecie pisze, że nie wolno robić zdjęć i nagrywać koncertu.
Prosze NIech Ktoś Odpisze !!
Ciekawe Czemu Na bilecie pisze, że nie wolno robić zdjęć i nagrywać koncertu.
Prosze NIech Ktoś Odpisze !!
Up The Irons
:D
-
Caleb
Ja tam biore aparat i jakis dyktafon, moze ten w komie.
Z tym plastikiem to jakis glupi zart
Ja mam zamiar wziac kilka butlek wody a oni plastiku zabraniaja.... żenada.
Tak samo zarcie powinni pozwolic wnosic. W koncu przyda sie cos energetycznego typu jakis Snickers
Zamiast ulatwic zycie to oni utrudniaja
Z tym plastikiem to jakis glupi zart
Tak samo zarcie powinni pozwolic wnosic. W koncu przyda sie cos energetycznego typu jakis Snickers
Zamiast ulatwic zycie to oni utrudniaja
kurcze widze ze jzu emocje siegaja zenitu i poruszamy rozne dziwne tematy
, no to ja jeszcze dowale do pieca:
1. Z czym bierzecie kanapki?
2. Jaka kiełbasa bedzie na grillu na koncercie?
to nie sa cwiczenia, powazne pytania

1. Z czym bierzecie kanapki?
2. Jaka kiełbasa bedzie na grillu na koncercie?
to nie sa cwiczenia, powazne pytania
Ostatnio zmieniony pt maja 27, 2005 10:47 pm przez Bonzo, łącznie zmieniany 1 raz.
X
No z tą kiełbasą to żeś pojechał...
Snickersy i czekolady są bardzo energetyczne, ale noszone w bojówkach rozpuszczają się niekoniecznie w ustach:> Kanapasy proponuję bogate w żelazo..mięsko, ser (chudy-żeby nie śmierdział jak się rozpuści), jakieś warzywko (ale nie pomidor bo sie zrobi ciapa) i bulki bez sezamu (powchodzi w zeby i porazka potem takie zdjecie z koncertu..). :beer
Up The Irons!!!!!!!! :rocx
Up The Irons!!!!!!!! :rocx
Aces High cpt. Dickinson!
- Nocny Jastrząb
- -#Trooper

No to ja juz nie wiem czy brać aparat cyfrowy na koncert :] . Chcialbym ale nie chcę go stracić 
Czy oni będą wszystkim plecaki przetrzepywać? Troche by to potrwało...
a ze stadionu bedzie możliwośc wyjśc i wrócić?? bo szczerze w to watpięUnder Jolly Roger pisze:Nie wiem czy na terenie Stadionu Śląskiego można sprzedawać alkohol. Moze najzwyczajniej w świecie nie mają koncesji. Z tego co wiem spodek takową utracił i na MM po piwko trzeba było wychodzic. Takze pewnie i by kasa była ale najpierw trzeba miec koncesjie.Miras pisze:Normalnie Ci ludzie ktorzy sie nie zgodzili sa jacys niekumaci!! przecierz ogramna kase by ludzie zarobili na sprzedarzy piwka tym bardziej ze bedzie jeszcze taki upal Smiac sie czy plakac?? sam nie wiem
mam 21 lat Iron Maiden w moim życiu jest od 20
nie ma takiej możliwości. wchodzisz i wychodzisz raz.Marcino pisze:a ze stadionu bedzie możliwośc wyjśc i wrócić?? bo szczerze w to watpięUnder Jolly Roger pisze:Nie wiem czy na terenie Stadionu Śląskiego można sprzedawać alkohol. Moze najzwyczajniej w świecie nie mają koncesji. Z tego co wiem spodek takową utracił i na MM po piwko trzeba było wychodzic. Takze pewnie i by kasa była ale najpierw trzeba miec koncesjie.Miras pisze:Normalnie Ci ludzie ktorzy sie nie zgodzili sa jacys niekumaci!! przecierz ogramna kase by ludzie zarobili na sprzedarzy piwka tym bardziej ze bedzie jeszcze taki upal Smiac sie czy plakac?? sam nie wiem
mniej więcej 
a powiedzmy, że jestem chory.... mam cukrzycę... i musze mieć przy sobie dość dużo jedzenia i picia... chyba moga to jakoś zrozumieć... :/
Give me Ed... till I'm dead...
- ChainsawManiacPuchatek
- -#Charlotte

X
To kogo oni zatrudniają w takim razie !sqall666 pisze:ochroniarze z fosy malo rozumieja:)
Up The Irons
:D
-
sic_knot
- -#Wrathchild

typków z inteligencją Waldusia Kiepskiego
. Im nic nie wmówisz
- ChainsawManiacPuchatek
- -#Charlotte

hehehe, coś czuję, że jak te wszystkie ograniczenia okażą się jutro faktem, to bilet na sam koncert będzie niczym w porównaniu do wydatków na jedzenie i picie podczas tego koncertu. 
trza by jakie pancerwafle w kieszenie powpychać, przynajmniej to się nie rozpuści i nie połamie od byle odbicia od koncertującego obok Psubrata :beer
trza by jakie pancerwafle w kieszenie powpychać, przynajmniej to się nie rozpuści i nie połamie od byle odbicia od koncertującego obok Psubrata :beer