Napoje i jedzenie na stadionie
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Napoje i jedzenie na stadionie
Firmy Mystic jq. 
hehe, jak to na ambonie mówią: " UP THE IRONS!!!... i do przodu" hehehe :rocx
- ChainsawManiacPuchatek
- -#Charlotte

Firmy Mistic ? Ja myślałem że Juventus, Purzeczko Albo cos w tym stylu.tremayne pisze:Firmy Mystic jq.
Up The Irons
:D
puchatek buraku. jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to lepiej zamilknij.
- Powerslave
- -#Prisoner

Juventus to u nas w miescie ochrania... przystanki autobusoweChainsawManiacPuchatek pisze: Firmy Mistic ? Ja myślałem że Juventus, Purzeczko Albo cos w tym stylu.
"There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy"
- ChainsawManiacPuchatek
- -#Charlotte

Gdzie Jest Twoja KulturaKea pisze:puchatek buraku. jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to lepiej zamilknij.
Up The Irons
:D
-
Deleted User 622
Nie podoba mi się twoj podpis... kogoś mi przypomina. Deja-Vu? 
Ostatnio zmieniony sob maja 28, 2005 3:43 pm przez Deleted User 622, łącznie zmieniany 1 raz.
co wolno wojewodznie to nie Tobie sm... yku. jak będziesz pyskować to wylecisz z hukiem. radzę się dostosować, słuchać Administracji, przeczytać i zapamiętać regulamin itd.ChainsawManiacPuchatek pisze:Gdzie Jest Twoja KulturaKea pisze:puchatek buraku. jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to lepiej zamilknij.![]()
![]()
- Elevatorman
- -#Clansman

to jak z kartonikami ;p ja kupilem takich malych za 50 gr chyba z 10 wasedze do nogawek od spodni w plecaku
mam nadzieje że mnie wpuszczą bo jak nie to rozdaje soki czekajacym na wejscie;)
:beer
UPOMNIJMY SIE O SWOJE PRAWA !!!
Na odwrocie biletu jest wyraźnei powiedziane co wolno, a czego nie wolno wnosić, jeżeli w kategoriach niebezpieczne narzędzie mieści sie butelka to nie będę maił butelki. Ale karton... bez przesady. Jeżeli nie ma w niem alkoholu, środku odurzającego, aparatu (lol) lub sprzetu nagruwającego (lol), ani innego przedmiotu "niebezpiecznego" to moge to wnieść.
Odebranie mi tego bądź nie wpuszczenei na stadion jest złamaniem mojego prawa do posiadania własności.
Na odwrocie biletu jest wyraźnei powiedziane co wolno, a czego nie wolno wnosić, jeżeli w kategoriach niebezpieczne narzędzie mieści sie butelka to nie będę maił butelki. Ale karton... bez przesady. Jeżeli nie ma w niem alkoholu, środku odurzającego, aparatu (lol) lub sprzetu nagruwającego (lol), ani innego przedmiotu "niebezpiecznego" to moge to wnieść.
Odebranie mi tego bądź nie wpuszczenei na stadion jest złamaniem mojego prawa do posiadania własności.
Give me Ed... till I'm dead...
Upominać to się możesz po koncercie, a nie przy byczkach z ochrony, którzy jeśli powiedzą - nie wchodzisz z tym, to nie wejdziesz i lipa z koncertu ;/
edit: ja naprawde to marnie widze.. oni fortuny się dorobią na zwykłej wodzie która beda sprzedawac. jutro ma byc 30 stopni w cieniu.. o_O
edit: ja naprawde to marnie widze.. oni fortuny się dorobią na zwykłej wodzie która beda sprzedawac. jutro ma byc 30 stopni w cieniu.. o_O
SCREAM FOR ME POLAND.. THE IRON MAIDEN!! ;D
Apropo tego co jes na bilecie. Z tego co pamiętam jest tam też zdanie, że informacje mogą również być umieszczone na tabliczkach wokół wejść. Wystarczy, że nasmarują tam przekreślony kartonik i wszystkie swoje argumenty możesz sobie wsadzić.Dis pisze:UPOMNIJMY SIE O SWOJE PRAWA !!!
Nie no... ale zeby kartonu nie wnieść to juz jest szczyt..... rozumiem butelka, ale karton??? żar sie leje z nieba... co mam pić?? własny pot ?? 
Piwowarus-> nie ma takiego zapisu, przynajmniej ja nei mam... :/
Piwowarus-> nie ma takiego zapisu, przynajmniej ja nei mam... :/
Give me Ed... till I'm dead...
jak ktos chce wnieśc wode to poprostu kupic sok w kartonie wypic(jak kto chce to wylac:P) przeplukac wodą z kranu i wlac wode z butelki... ja mam taki zamiar a kartony nawet na mecze Legi pozwalaja wnieść
I to jest wlasnie swietny sposob na wniesienie wody. Sam mam zamiar go zastosowac tyle ze dalej nie wiem czy mozna wniesc kartony jednolitroweAsan pisze:jak ktos chce wnieśc wode to poprostu kupic sok w kartonie wypic(jak kto chce to wylac:P) przeplukac wodą z kranu i wlac wode z butelki... ja mam taki zamiar a kartony nawet na mecze Legi pozwalaja wnieść
Mam pytanie! Czy wpuszczą mnie z bochenkiem chleba?
lol.. kanapki sobie będziesz robił na stadionie ? ;D
uch sorry nie mogłem się powstrzymać..
bochenka chyba Ci nie zabiorą, chyba że miśki z ochrony doszukają się w chlebie dobrego narzędzia do rzucania - czyli niebezpiecznej broni
a co do sposobu z wylaniem i wlasniem wody do kartonu - thx za pomysł, właśnie tak zrobie.
uch sorry nie mogłem się powstrzymać..
bochenka chyba Ci nie zabiorą, chyba że miśki z ochrony doszukają się w chlebie dobrego narzędzia do rzucania - czyli niebezpiecznej broni
a co do sposobu z wylaniem i wlasniem wody do kartonu - thx za pomysł, właśnie tak zrobie.
SCREAM FOR ME POLAND.. THE IRON MAIDEN!! ;D
pewnie cie wpuszcza ale szykuj sie na salwe smiechu ->herki pisze:Mam pytanie! Czy wpuszczą mnie z bochenkiem chleba?
Na metallice widziałem gościa który szedł przez płytę z przenośną lodówką turystyczną 
Ja sobie kupiłem poprostu 4x 330ml (malutkie plastikowe buteleczki) - upacham je do kieszenie bojówek i bez problemu wniosę tak jak kanapeczki w innych kieszeniach :guns