tylko język uchlastam i wolnych rodników dostanę... a tak tylko błogi usmiech i eotBonzo pisze:znaczy sie... o co chodzi![]()
Simon moze rzeczywiscie sie nie odzywaj bo i po co?
Support - PRIMAL FEAR
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Support - PRIMAL FEAR
- Rainmaker.
- -#Ancient mariner

Metal Is Forever
dziękuję bardzo
gość ma naprawdę dobry wokal - przebija Halforda

... wszytkie suporty zagrały na wysokim poziomie w moim odczuciu jednak wiele straciły na rozkołysanym i nierównym brzmieniu... najlepiej FRONTSIDE, BEHEMOTH - siarką waliło ze sceny okrutnie a ja to poprostu uwielbiam:rocx no i NIGHTWISH aczkolwiek ich należy raczej traktować jako drugą gwiazdę Mystic Fest. ...
... co do DRAGONFORCE i PRIMAL FEAR... grali zbyt krótko ... rzygać mi juz się chce takim heavy-power metalem a w dodatku upał zrobił swoje .... [mimo wszytko to pierwsza liga tego gatunku]
... KREATOR'a miałem okazji widzieć na żywo juz 4 razy ... dlatego nie powiem aby mnie specjalnie zaskoczyli ... poprostu dobry występ.
... co do DRAGONFORCE i PRIMAL FEAR... grali zbyt krótko ... rzygać mi juz się chce takim heavy-power metalem a w dodatku upał zrobił swoje .... [mimo wszytko to pierwsza liga tego gatunku]
... KREATOR'a miałem okazji widzieć na żywo juz 4 razy ... dlatego nie powiem aby mnie specjalnie zaskoczyli ... poprostu dobry występ.
get some heavy metal heeeeeeeee?!
ogólnie fajnie że grali przed behemothem bo przynajmnije po nich sobie troche hejwi mejniaks poszło :]
Moim zdaniem zagrali właściwie najlepiej z suportów. Szkoda tylko, ze tak krótko, oraz, że co chwila mikrofon wysiadał wokaliście
Ale to chyba była przypadłość całego tego festivalu
qrna na prawde spodobal mi sie ten primal
zaraz po IM i Nightwish'u najlepszy zespol tego dnia...wlasnie sciagam sobie plytki
pozdro
pozdro
-
Deleted User 357
Ich wokal to po prostu
koncertu
Umięśniony łysol w obcisłym skórzanym wdzianku 
mi sie bardzo podobal wystep Primal Fear
hehe a wykonanie piosenki metal is forever bylo super 
PS: wie ktos moze jaka byla setlista wystpeu Primal Fear??
PS: wie ktos moze jaka byla setlista wystpeu Primal Fear??
- Rainmaker.
- -#Ancient mariner

Żelazny pisze:Ich wokal to po prostukoncertu
Umięśniony łysol w obcisłym skórzanym wdzianku
Pewnie dlatego bo chce być taki jak Halford
Wedlug mnie wystep Primal Fear byl jednym z naj;epszych wsrod supportow,jescze chyba tylko Kreator zagral super kncert,ale ich z kolei beznadziejnie naglosnili.
6.06.2007-Iron Maiden Ostrava,Stadion Bazaly
19.06.2007-Heaven and hell,Warszawa Torwar
- Iron Sajmon
- -#Prisoner

Nuda i wielka zwała z wokalu

Mi się bardzo podobało tylko szkoda ze tak krótko grali
Nawet podziękował po polsku 
dla mnie najlepszy zespół na festiwalu po Maiden i Nightwish (po prostu wolę heavy metal, więc niech nie obrażają się fani Behemot`a czy Kreator`a). Nie można Primal Fear nic zarzucić - naprawdę klasa występ (szkoda tylko, że krótki i słabo nagłośniony).
nothing... just Maiden
Primal Fear, Kreator i oczywiście gwiazda wieczoru to zespoły, które jak dla mnie zagrali najlepiej. Primal Fear słyszałem po raz pierwszy w życiu i powiem szczerze - naprawdę mi się ta kapelka spodobała. Grają mocną, szybką muzę, mają ciekawe brzemie gitar i oczywiście oryginalny głos wokalisty. Naprawdę mi się podobało.
Mimo wszystko najlepiej się chyba bawiłem [nie mówiąc o Maiden oczywiście] na Kreatorze. Ahhhhh..... Te zdzieranie gardła na Enemy of God czy Suicide Terrorist.. to było to
Mimo wszystko najlepiej się chyba bawiłem [nie mówiąc o Maiden oczywiście] na Kreatorze. Ahhhhh..... Te zdzieranie gardła na Enemy of God czy Suicide Terrorist.. to było to
Ja niestety nie mogłem być tak wcześnie żeby się na Primala załapać
A to moje 3 miejsce po IM i JP
Ktoś już pytał, ja ponawiam:
pamięta ktoś setlistę Primal Fear? Chciałbym chociaż wiedzieć co grali...
(a jeszcze lepiej jakby ktoś miał ich nagranie...) 
Ktoś już pytał, ja ponawiam:
pamięta ktoś setlistę Primal Fear? Chciałbym chociaż wiedzieć co grali...
Up The Irons !!!
Zgadzam się z tym, że PF, Nightwish i IM to najlepsze zespoły na festivalu (moim zdaniem oczywiście). Nie mówię, że reszta była zła, ale te trzy były (i są) moimi faworytami! 
Z oficjalnej strony Primal Fear
May 31st, 2005 - We're back from Poland and had a fantastic show with the fans in Catowice. We played before 30.000 crazy metalheads under the burning sun. What a great festival and one of the best audiences in the world- Killer!
May 31st, 2005 - We're back from Poland and had a fantastic show with the fans in Catowice. We played before 30.000 crazy metalheads under the burning sun. What a great festival and one of the best audiences in the world- Killer!
Odnośnie setlisty to nie pamiętam kolejności ale napewno zagrali
Battalions of hate
Angel in Black
Nuclear Fire
Running in the dust
Suicide and Mania
Metal is Forever
Niestety nie znam kawałka którym rozpoczeli tak więc prawdopodobnie był on z płyty Jaws of Death (tej płyty nie miałem okazji posłuchać). Chyba był to Final Embrance
Battalions of hate
Angel in Black
Nuclear Fire
Running in the dust
Suicide and Mania
Metal is Forever
Niestety nie znam kawałka którym rozpoczeli tak więc prawdopodobnie był on z płyty Jaws of Death (tej płyty nie miałem okazji posłuchać). Chyba był to Final Embrance
jak usłyszałem "Metal is forever" to mi sie smaic chciało
ale potem - wracając do domciu w głowie leciało mi tylko "Metal is forever, forever!" i "I'm running free, yea!"
wiec Metal Is Forever teraz wałuję w domu 
dokladnieherki pisze:jak usłyszałem "Metal is forever" to mi sie smaic chciałoale potem - wracając do domciu w głowie leciało mi tylko "Metal is forever, forever!" i "I'm running free, yea!"
wiec Metal Is Forever teraz wałuję w domu