UWAGA! Zlot fanów Iron Maiden po koncercie w Chorzowie!

Wszystko o koncercie Maiden w Chorzowie 29 maja 2005!

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
amaZona
-#Invader
-#Invader

Re: UWAGA! Zlot fanów Iron Maiden po koncercie w Chorzowie!

Post autor: amaZona »

Greddo pisze:
amaZona pisze: 1. Jak to wszyscy?

2. Nie mam pojęcia który to Ty...

3. Masz może długie czarne proste włosy?
1 -> no pamiętam, że kilkoro ludzi bzdeciło coś takiego... tak mi sie o uszy owinęło, może faktycznie nie ''wszyscy'' :wink:
2 -> miałem spięte włosy - dawałem 'growlem' :) biała koszulka, flaga CIPWM na plecach :)
3 -> nie jestem pewien, ale czy to nie był właśnie S1MON? Cholera, wiem, że gdzieś tam był i sie bawił z nami, ale jakoś tak nie potrafie go sobie skojarzyć wizualnie. :)
1. To ciekawe :shock: Cały czas byłam tam gdzie miałam być... :)
2. Oj, to nie kojarzę za bardzo :oops: A przecież byłam trzeźwa.
3. Nie wiem... :oops:

Trzeba skołować jakieś zdjęcia :)
Nitek
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Nitek »

amaZona pisze:
Laurana Kanan pisze:hehehe... taaaa... zdjecia to bylo cos... takze przygladalismy sie z boku... ale co widzielismy to widzielismy.... :lol: :lol:
Masz może na myśli ten blady duński tyłek? :lol: :wink:
jak dobrze ze pociag mialem o 5 i musialem odpowiednio wczesnie opusic lokal i nie bylem swiadkiem tych jakze niemoralnych zachowan

wracajac do konkursu karaoke kto w koncu wygral ?? zdawalo mi sie ze ten obcokrajowiec spiewajacy jako ostatni a tu ktos pislal o Sim0n'ie i Slav'ie
Awatar użytkownika
Slav The Great
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Slav The Great »

Własnie te fotki trzeba dorwac.Moim zdaniem zabawa była przez cały czas.

hehe...a ja musiałem powiedziec duńczykowi,zeby sie ubrał...dawno sie tak nie jąkałem :lol:

Szkoda,ze na zlocie poznałem tylko jedna dziewczyne z tad :(

aaa...a którego moderatora poznałem,co chciał mi bana dać? :) :beer
Awatar użytkownika
she-wolf
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: she-wolf »

pewnie LArwe, ona taka wstrętna tylko jest ;)
PatryXon
-#Prowler
-#Prowler

OPASKi--- czarne niebieskie czerwone---- OPASKI

Post autor: PatryXon »

nie rozumiem po co bylyte niebieskie i czerwone opaski???:> 1 raz bylem na tak duzym koncercie. Ja mam cale zycie pecha stalem za kolega i akurat przy mnie skonczyly sie czarne opaski przy mnie otworzyli nowe z czerwonymi :/ q r f a L U D Z I E po co OPASKI niebieskie i czerwone????? hmm:>>>>> ??? KONCERT byl Super niczego sobie behemoth porazka CO ci Ludzie robia??? Oni spiewaja?? w ogole??? rownie dobrze mozna rzygac do mikrofonu ten sam efekt wyjdzie. Jestesmy piescia w twarz boga <lol> Teksty niezle maja aaaaaaa zreszta ja juz nie komentuje. IRONI SA NAILEPSI.
Zeby mi sie tak chcialo jak mi sie nie chce
krwawisz
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: krwawisz »

aaa...a którego moderatora poznałem,co chciał mi bana dać?
Hehe...mam nadzieje ze nie mowisz o mnie bo ja przeciez nie jestem moderatorem..taka ci tylko bajke wcisnalem ;) (ale gdybym byl napewno bym ci go zafundowal za to ze wygoniles nas o 5 do domu..ty egoisto;) a tak serio to dzieki za swietna zabawe i to nie tylko przez pierwsze pare godzin :) ...wlasciwie to najlepiej bylo pod koniec...z dunczykiem i tym gosciem co do mamy dzwonil ;) Aha...no i nie mozna nie wspomniec o Lewym ktory tak pieknie odbijal sie od scian w kiblu ;)

Aha no i jeszcze pozdrawiam goscia z poznania(sorry ale zapomnialem jak masz na imie...za duzo oblesnej warki strong ;)) z ktorym przegadalem z 2 godziny na temat roznorakiej muzyki...dales mi do myslenia hehe...ale zdania nie zmienie ...sample moga byc;). aha no i oczywiscie buziaki dla jego 3 kolezanek ;)
Kro
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: Kro »

Patryxon to chyba nie jest odpowiednie miejsce na tego typu komentarz :roll: A co do zlotu to ten Dunczyk z dlugimi wlosami mnie rozwalil. Siedze sobie przy barze jedzac zapiekanke, a ten zamawia dwie kawy (juz po "paru" piwach). Po chwili otrzymuje dwie filizanki na talerzykach, bierze jedna kawe, kladzie ja na druga i idzie z tym do stolika, wszyscy w kolo zamarli :lol: Ale o dziwo koles nie wylal ani kropli :o
Deleted User 1309

Post autor: Deleted User 1309 »

jedzac zapiekanke
Jak juz zostal poruszony temat zapiekanek , takich ostrych to jescze nigdy nie jadłem :twisted: , masakra :)
Awatar użytkownika
she-wolf
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Re: OPASKi--- czarne niebieskie czerwone---- OPASKI

Post autor: she-wolf »

PatryXon pisze: behemoth porazka CO ci Ludzie robia??? Oni spiewaja?? w ogole??? rownie dobrze mozna rzygac do mikrofonu ten sam efekt wyjdzie. Jestesmy piescia w twarz boga <lol>[/b]
bla bla bla. nie chcesz moze warninga za obraze dorobku artystycznego?
Awatar użytkownika
Misio
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Misio »

Kroczniok pisze: a ten zamawia dwie kawy (juz po "paru" piwach). Po chwili otrzymuje dwie filizanki na talerzykach, bierze jedna kawe, kladzie ja na druga i idzie z tym do stolika, wszyscy w kolo zamarli
Norma, kwestia treningu :) Niektórzy na trzeźwo więcej razy się potkną i coś wyleją niż po tych 'paru' piwkach. :)
KMFDM
Laurana Kanan
Raskolnikow

Post autor: Laurana Kanan »

Kea pisze:pewnie LArwe, ona taka wstrętna tylko jest ;)
i tu sie mylisz, moja droga... ale oczywiscie przy tej pogrozce asystowalam... :mrgreen: toz to Calebo byl...

swoja droga, jesli bysmy wszystkie obietnice bana spelniali to polowa tych postow chyba nie zostalaby napisana... :wink: :wink:
Awatar użytkownika
Slav The Great
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Slav The Great »

Z kobiet poznałem tylko Andzie.

krwawisz mówiłem o Tobie.Spać nie mogłem prze Ciebie :lol: :wink:
Caleb
-#Invader
-#Invader

Post autor: Caleb »

Slav The Great pisze:aaa...a którego moderatora poznałem,co chciał mi bana dać? :) :beer
No niestety na mnie trafiłeś :lol:

trzeba było od razu dać wszystki bileciki na piwo, nie miałbyś teraz problemów. A tak to masz już na głowie ruską mafie, yakuze i bana :lol: :lol: :lol: ;)
Awatar użytkownika
Ascot
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: Ascot »

i LODA!
zapomniałeś o LODZIE!
S1MON
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: S1MON »

cholera - dopiero teraz widac ile ludzi bylo ;) nie mozna bylo sie jakos bardziej oficjalnie przedstawiac ;)

edit - Greddo , nie mam długich czarnych herów :)
Nomad
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: Nomad »

Slav The Great pisze:A ja spotkałem nomanda.Niestety kolega był w stanie upojnia i konwersacja z nim była niemożliwa.

Rozwalił mnie jeden gostek.Siada obok mnie i zaczyna mi mówic,ze tak naprawde on nie lubi IM.Zapytałem go co tu robi,a on na to,ze poprostu przyszedł na impreze.

Mam nadzieje,ze Wam sie ogólnie podobało.Moim zdaniem lokal i obsługa naprawde super! :)
to cie zaskoczne bo nie byłem pijany tylko zmęczony bo nie spałem od 40 godzin a koncert mnie wręcz dobił i chciało mi sie spać

W sumie żałuje że tak zaspałem ,myslałem że sobie pmacham głową ale troche sie wstydziłem ,nawet jak zaczął grać Alexander,na Aces High widziałem was jak śpiewacie ale byłem tak zmęczony że marzyłem tylko o śnie. Nawet piwa mi sie pić nie chciało.

Ta Leśniczówka to jakiś dziwn klub ,szukanie drogi do niej zajmuje więcej czasu niż przebywanie w samym klubie :wink:
Awatar użytkownika
GaZeK
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Re: OPASKi--- czarne niebieskie czerwone---- OPASKI

Post autor: GaZeK »

Kea pisze:
PatryXon pisze: behemoth porazka CO ci Ludzie robia??? Oni spiewaja?? w ogole??? rownie dobrze mozna rzygac do mikrofonu ten sam efekt wyjdzie. Jestesmy piescia w twarz boga <lol>[/b]
bla bla bla. nie chcesz moze warninga za obraze dorobku artystycznego?
PatryXon ma racje. To co "pokazał" Behemot to żenada i to niezła. To żyganie do mikrofonu to nie była najwięksa porażka. Mnie ścieło jak koloes zaczoł obrażać tłum, fanów, Boga a "fani" cieszyli sie, bili mu za to brawo itp...
Ale powiem tak: każdy może miec swoje zdanie i może się wypowiedzić a szanowna administratorka nie musi się z tym zgadzać ale musi je szanować. Więc teksty typu ostrzeżenie za obrażanie dorobku artystycznego są nie na miejscu i to, że jesteś administratorką nie upoważnia Cie do ograniczania innych w kwesti własnego zdania. Broń Boże nie chciałem tu nikogo urazić a tylko pouczyć jakie mamy prawa w Polsce, więc mam nadzieje, że mój post nie zostanie usunięty i nie dostane bana lub cos w ten gust jak to bywało na innych forach.
Pozdrawiam
G.
Up the IRONS;]
S1MON
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: S1MON »

uno - ustalcie sobie jak sie pisze ( ż ) ( rz ) - ygać :?
secundo - czy ktokolwiek pokazał srodkowy palec w strone publiki jak chocby `szatany` ze slipknota i gdzie Ty słyszales text w stylu moze `God hates us all` :> a skoro tak mowisz o szanowaniu to uszanuj, ze ktos moze być ateistą
Awatar użytkownika
Sokowaty
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Sokowaty »

S1M0N napisał:L
czy ktokolwiek pokazał srodkowy palec w strone publiki jak chocby `szatany` ze slipknota
No Corey co chwile fakulec i slowa: Dziekuje fuck Poland, Shit fuck. Dziekuj Poland mada fuck. Ale fajnie zagrali przed Metallicą
Awatar użytkownika
GaZeK
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: GaZeK »

S1MON pisze:skoro tak mowisz o szanowaniu to uszanuj, ze ktos moze być ateistą
Pokaż mi moje słowa świadczące o tym, że nie szanuje ateistów. A leciały teksty na publike tylko dokładnie ich nie pamiętam i nawet nie chce.
Up the IRONS;]
ODPOWIEDZ