Zmiana w secie !!!

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Kro
-#Assassin
-#Assassin

Zmiana w secie !!!

Post autor: Kro »

To zasluguje na osobny temat.
http://www.ironmaiden.org/showthread.ph ... ge=1&pp=10
Maiden zamiast Charlotte The Harlot zagrali Wratchild'a :lol: w Austrii. Tak wiec cieszmy sie, bo jestesmy jednymi z nielicznych, ktorzy uslyszeli ten utwor na tej trasie :lol: :rocx
Awatar użytkownika
Pink
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Re: Zmiana w secie !!!

Post autor: Pink »

A ja wolałbym wrathchild - powinni to grac na kazdym koncercie, bo wspominkowy set bez tego kawałka się nie liczy :wink: A poza tym nieprzepadam za szarlotką :)
Kro
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: Kro »

Pink pisze:A ja wolałbym wrathchild - powinni to grac na kazdym koncercie, bo wspominkowy set bez tego kawałka się nie liczy :wink: A poza tym nieprzepadam za szarlotką :)
Ale CHarlotte The Harlot na 99,9% nie bedziesz juz mial okazji uslyszec "live", a Wratchilda IM graja prawie na kazdej trasie
miki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: miki »

ale szczęście, że Charlotte dwa razy na zywo usłyszałem :]
Wrathchild się temu nie równa, choć też fajne :)
Awatar użytkownika
LoRdI
-#Invader
-#Invader

Post autor: LoRdI »

zgadzam sie z MiKi-m chociaz osobisie liczyłem ze dokonaja drobnych zmian po Pradze i usłyszymy wiecej kawałkow :wink:
Awatar użytkownika
Sabi
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Sabi »

Ja też po krótkim zastanowieniu cieszę się że była Szarlotte, bo Wrathchild pewnie jeszzcze usłuszę.
iron84
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: iron84 »

Jak zobaczylem ten news na oficjalnym forum to nie wiedzialem czy sie smiac czy plakac.. :roll:
Deleted User 357

Post autor: Deleted User 357 »

Pffffff.....A już się bałem że moje Still Life zagrali....Taką wymianę mogą sobie w rzyć wsadzić :lol:
S1MON
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: S1MON »

hmmmm.....uwielbiam wrathchild :solo .... ale 2x usłyszanej szarlotki chyba juz predko nie zagraja ;) poczekam na przyszly rok moze ;)
Mirdaroh
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Mirdaroh »

Ja tam sie ciesze ze zagrali u nas Charlotte. Wrathchilda znam juz w formie koncertowiej a takej szartlotki ciezko bedzie ponownie wyslchac na zywo.
Sim0n
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Sim0n »

ja tam sie ciesze ze zagrali Charlotte :) 2 razy slyszalem i bardzo mnie top cieszy bo live wypada super a w dodatku juz raczej nie bedzie okazji tego uslyszec.. a jesli set zostanie taki jaki jest teraz, z wrathchild, to uslysze go w Paryzu :)
Szymon
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: Szymon »

No mnie sie krzywda nie stala, ze w Austrii zagrali Wrathchild, nawet mogloby tak zostac - bo uslysze wtedy inny set w Paryzu. Możliwe też ze Wrathchild jest przejsciowy i wstawia w to miejsce jeszcze cos innego :)
Szkoda mi jednak fanow w Austrii. CTH to chyba najwieksza niespodzianka setu i jak dla mnie super wypadla w Pradze - Wrathchild nie jest zly, ale CTH jest takim rarytaskiem, ze nie ma co do niej startowac :)
Awatar użytkownika
Rainmaker.
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Rainmaker. »

Szymon pisze:Możliwe też ze Wrathchild jest przejsciowy i wstawia w to miejsce jeszcze cos innego :)
np. "Fear Of The Dark" :lol: :lol:
Awatar użytkownika
LoRdI
-#Invader
-#Invader

Post autor: LoRdI »

Szymon pisze:Szkoda mi jednak fanow w Austrii. CTH to chyba najwieksza niespodzianka setu i jak dla mnie super wypadla w Pradze - Wrathchild nie jest zly, ale CTH jest takim rarytaskiem, ze nie ma co do niej startowac :)
było troche Austriakow w Czechach tak wiec ci sie ciesza bo widzieli dwa rózne sety :wink:
jajco
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: jajco »

A mnie to ani ziębi, ani grzeje aczkolwiek Wrathchilda już we Wrocławiu z chłopakami odśpiewałem więc dobrze że Charlotte zagrali
ironpacy
-#Invader
-#Invader

Post autor: ironpacy »

Ja się jednak cieszę z 2x CTH , a Wrathilda już kilka razy widziałem.
Ciekawe czy do Paryża jeszcze coś zmienią ??
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 017
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

Ale gratka nas spotkała! :D :rocx Booty z Pragi i Chorzowa będą teraz warte fortunę! ;) Cóż - niestety mało osób (poza hard-core fanami) kojarzyło kawałki takie jak Another Life, Drifter czy właśnie Szarlotka... Dobrze chociaż, że ciągle grają 2 pierwsze. :) Tak jak na trasie Dance Of Death - Wrathchild po 2 gigach dołącza do setu. To sprawdzony kawałek, który super wypada live, ale szkoda, że dodali go kosztem tak dawno nie granego numeru...

Ponoć teraz grają wcześniej Where Eagles Dare i jest ono poprzedzone intro podobnym do tego z Paschendale. 8)
Szymon
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: Szymon »

No wlasnie kolejnosc ponoc zmieniona byla juz po Pradze, a ja nie zanotowalem w ktorym momencie :?
A przed Orlami to zapewno intro z albumowej trasy puszczaja :) Jak nie wroca do Szarloty to faktycznie bedziemy mogli mowic o jakiejs tam wyjatkowosci naszego koncertu :) Choc znowu tak malo osob tego nie slyszalo - okolo 40 tys ;)
Za Wrathchilda musi jednak cos wejsci albo jeszcze cos dodatkowo - bo cos to slabo widze :?
Urchin
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Urchin »

tak sobie kombinowalem...ze wrathchild moglby pojsc po ides of march...bo jednak jakos lepiej to all brzmi jak zaczyna sie wrathchildem niz murders in the rue morgue, chociaz oba bardzo lubie...nie wiem to chyba ten sentyment do life at rainbow :roll:
Awatar użytkownika
GaZeK
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: GaZeK »

wrathchild moim zdaniem lepiej wykonywał Di'anno niż Bruce po oglądnięciu Visions of the Beast wykonanie Bruce'a nie robi takiego wrażenia więc szarlotka była moim zdaniem bardzo trafna.
Up the IRONS;]
ODPOWIEDZ