Pamiętnik Nicko
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Pamiętnik Nicko
Czy ktoś może przetłumaczyć to zdanie??
The underlying distortion affected the impact and volume which was a real drag as the fans deserved better although it didn’t seem to affect their enjoyment of the show and perhaps they didn’t notice.
The underlying distortion affected the impact and volume which was a real drag as the fans deserved better although it didn’t seem to affect their enjoyment of the show and perhaps they didn’t notice.
Zasadniczo szumy(disortion) wpłynęły na głośność co wyraźnie przeszkadzało. fani zaslugiwali na cos lepszego, choc widac nie wplynelo to zbytnio na zabawe na koncercie i prawdopodobnie wogole tego nie zauwazyli.
tlumaczone na szybko.. pirazy drzwi
tlumaczone na szybko.. pirazy drzwi
SCREAM FOR ME POLAND.. THE IRON MAIDEN!! ;D
Dzięki wielkie, mój choć większość rozumiem tio jednak mój angielski nie jest na tyle dobry by zrozumieć wszystko... 
to nie zmeczenie, tylko banda frajerow ktora zjechala sie oprocz prawdziwych fanowPutra pisze:To prawda .. Nie pokazalismy całej potęgi fanów IM bo juz troche zmecznie dawało sie weznaki ;p
-
Deleted User 1309
Lepiej ze na stadionie bylo te kilkanascie tysiecy ,,frajerów"
niż jakby na koncercie Maiden miala być tylko garstka tróó .
gatka o prawdziwych fanach cos mi przypomina....KiNiO666 pisze:to nie zmeczenie, tylko banda frajerow ktora zjechala sie oprocz prawdziwych fanowPutra pisze:To prawda .. Nie pokazalismy całej potęgi fanów IM bo juz troche zmecznie dawało sie weznaki ;p
Mój katecheta spotkał Steva pod hotelem Kubus czy jakoś tak nie wiem czy przez C jak ta firma czy K w każdym razie podobno później dzwonił do niego znajomy że na 27 czy 28 piętrze siedzą ludzie z Nightwisha że też ja nie miałem takiego infoMajek pisze:No nieźle... Ciekawe w jakim hotelu byli
- real_alien
- -#Long distance runner

Qubus
Najwyższy budynek w centrum Katów... w topicu ze zdjęciami jest fotka dziewczyn z Brucem właśnie pod hotelem
troche dziwne ale tam gdzie ja stałem nikt nie krzyczał "dziekujemy"
nawet nie było słychać nic takiego z innych cześci stadionu
u nas był tylko standard (Maiden klap klap klap albo Maiden Maiden) 
The World's My Oyster Soup Kitchen Floor Wax Museum
-
Deleted User 1309
Czyli pewnie stałeś z prawej strony w sektorze pod scena
. Bo właśnie tylko to tam krzyzeliśmy , no i Fear... 
-
El Dorado
ja tez tam stałemMareq555 pisze:Czyli pewnie stałeś z prawej strony w sektorze pod scena. Bo właśnie tylko to tam krzyzeliśmy , no i Fear...
a ja stalem przy srodkowej barierce pod scena (na prawo od srodka) i wydawalo mi sie ze to z lewej strony ludzie zaczeli wolac "dziekujemy".. a te thank you to tylko obilo mi sie o uszy - niewiem jak ironi mogli to uslyszec 
SCREAM FOR ME POLAND.. THE IRON MAIDEN!! ;D
Z tego co mówicie to każdy stał pod sceną po prawej 
ee ja stalam po lewej i jak ludzie krzyczeli to dziekujemy, wszyscy obok mnie krzyczeli i wydawalo sie nam ze caly stadion to krzyczy.. Nie rozumiem jak ktos mogl tego nie uslyszec 
umm...ja po prawej zadnego dziekujemy nie slyszalem szczerze mowiac, tylko "fear" albo "fear of the dark" bo pary typow za mna zaczelo to skandowac i potem jush nic nie slyszalem innego jak to...