tak to był Final Embrance kapitalnie wyszedł ten kawałek ogólnie grali krótko ale jestem zadowolony z ich wystepuSofronov pisze:Odnośnie setlisty to nie pamiętam kolejności ale napewno zagrali
Battalions of hate
Angel in Black
Nuclear Fire
Running in the dust
Suicide and Mania
Metal is Forever
Niestety nie znam kawałka którym rozpoczeli tak więc prawdopodobnie był on z płyty Jaws of Death (tej płyty nie miałem okazji posłuchać). Chyba był to Final Embrance
Support - PRIMAL FEAR
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Proboszcz_Dobrodziej
- -#Wrathchild

Re: Support - PRIMAL FEAR
Dzięki wielkie!
Czyli zagrali to co przeważnie grają na koncertach, nie odeszli od standardu
Teraz to tylko mogę sobie wyobrazić "Fireeeeeeee!!! On The Horizon!!!"
Ahhh....
A powiedzcie, czemu tak wszyscy ewidentnie polewają z Ralfa? Rzeczywiście śmiesznie wychodzą na żywo jego proporcje budowa ciała / głos?
Czyli zagrali to co przeważnie grają na koncertach, nie odeszli od standardu
Teraz to tylko mogę sobie wyobrazić "Fireeeeeeee!!! On The Horizon!!!"
Ahhh....
A powiedzcie, czemu tak wszyscy ewidentnie polewają z Ralfa? Rzeczywiście śmiesznie wychodzą na żywo jego proporcje budowa ciała / głos?
Up The Irons !!!
-
Caleb
Najpierw bylo intro i po intrze pierwszy utwor z Jaws of Death i chyba najepszy tak mi sie wydaje, czyli Final Embrance. A to ze Ralf tak sie ubiera to komu szkodzi, przeicez pasuje mu to. A co do jego wokalu to ewidentnie slabe naglosnienie mikrofonu, bo gdyby bylo naprawde dobre naglosnienie to Ralf by rozniosl stadion. Jednak najelepsza era Scheppersa byla chyba w Gamma Ray bo wtedy jego wokal byl nie do pobicia. :rocx
ja na początku na PF siedziałem na trawce i jabłuszko wchrzaniałemVavoom pisze: A powiedzcie, czemu tak wszyscy ewidentnie polewają z Ralfa? Rzeczywiście śmiesznie wychodzą na żywo jego proporcje budowa ciała / głos?
- likipiki
- -#Lord of the flies

Leżałem na trawce w cieniu. Primal Fear wszedł na scenę. Z ciekawości z Sobotą poszliśmy zobaczyć ich występ z korony.... wróciliśmy dość szybko... dość bardzo szybko 
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
-
Deleted User 1309
Z ich występu tez najbardziej mi się podobał opener czyli ,,Final Embrace"
Ja występ Primala również spędziłem na trawce. Jednak uwage zwrocił na mnie utwór Angel In Black. Nagle krzyknąłem do kumpli - ja mam tę piosenkę na kompie
i zaczelismy chwile skakac w cieniu
. Całkiem przyjemna muzyka. Przypomina mi zespół Nocturnal Rites 
Mi jakoś najbardziej z występu zapadła w pamięć piosenka "Metal is forever" 
Czy pamięta ktoś może setliste Primal Fear, albo przynajmniej niektóre utwory które zagrał zespół??
wiem ze to trudne, ale cofnij sie o pare stron tego topicu w tyl i znajdziesz...-Piccol+ pisze:Czy pamięta ktoś może setliste Primal Fear, albo przynajmniej niektóre utwory które zagrał zespół??