Materiały audio/video z Mystic Festival '05
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Materiały audio/video z Mystic Festival '05
wiem, ze jestem nowa i moze nie powinnam pytac - ale czy jesli ktos zmajstruje dvd z bootlegami audio i video (najlepiej od Behemotha do Irono) - jest mozliwosc kupienia takiego dvd od kogos? np za zaliczeniem pocztowym, oplata przekazem, czy przelewem na konto.
najbardziej na dvd mi zalezy.
dzieki za odpowiedz
najbardziej na dvd mi zalezy.
dzieki za odpowiedz
Wszytskich koncertow to watpie zeby ktos nagral. Maideni to byl i jest prorytet
. A po co masz kupowac? Napewno bedzie udostepniony bootleg choc jeszcze nie wiadomo gdzie i czy czasem tylko dla funklubowiczow. Tak czy siak czytaj czesto ten watek to dowiesz sie duzo nowych rzecz zwiazanych z wystepem Iron Maiden w Polsce 2005
-
El Dorado
jak już pisałem było by to najwieksze świństwo jakie mogło by nam zrobić sanktuarium!Mirdaroh pisze: tylko dla funklubowiczow.
nie zrobia nam tego 
-
Deleted User 1499
jak bedzie tylko dla klubowiczow to zaplace te 3 czy 4 dychy i musze miec ten koncertna ktorym swietnie sie bawilem :beer :beer :beer :beer :beer :beer :beer :beer :beer :beer :beer :beer dla wszystkich.Mam nadzieje ze nasze forum utrzyma sie jak najdłuzej i grono wspanialych fanów i kolegow zacznie sie szybciej powiekszac i ze sie spotkamy za rok na koncercie ironkow bo na judasoa nie wyrobie sie ze szmalem a napewno sporo osob z tego forum bedzie jechac jezeli zapadnie decyzja o przyjezdzi ich tutaj.z gory zycze takiej zabawy jak w niedziele :beer
nie mniej wolalabym zakupic to co jest na dvd - mam %#^%#^$#^ lacze (i tylko w pracy wiec nade mna wisza ciagle - jakas szuja) poza tym nagrywarki nie mam - i w tym momencie kanal:( dvd ratowaloby mi moj leb siwy 
-
Deleted User 1499
audio z wrocka jest tylko dla klubowiczówYaaqb pisze:nie zrobia nam tego
Ale co to znaczy, ze tylko dla klubowiczow? Tylko tyle, ze beda miec TROCHE wczesniej :D
Przeciez nie naloza czytnika linii papilarnych na kazda plyte :-)
transylvania
-
Deleted User 1499
stary wrocek zostal wystawiony tylko dla klubowiczow chyba rok temu jak nie lepiej i do dzis jego status nadal jest tylko dla klubowiczowronn pisze:Ale co to znaczy, ze tylko dla klubowiczow? Tylko tyle, ze beda miec TROCHE wczesniej
-
El Dorado
no własnie .. to tez jest chamskie.sekcjazwlok pisze:stary wrocek zostal wystawiony tylko dla klubowiczow chyba rok temu jak nie lepiej i do dzis jego status nadal jest tylko dla klubowiczowronn pisze:Ale co to znaczy, ze tylko dla klubowiczow? Tylko tyle, ze beda miec TROCHE wczesniej
No widzisz, ja nie jestem klubowiczem, a bede go niedlugo mial. Udaloby sie nawet duzo wczesniej, ale wcale mi nie zalezalo tak bardzo.sekcjazwlok pisze:stary wrocek zostal wystawiony tylko dla klubowiczow chyba rok temu jak nie lepiej i do dzis jego status nadal jest tylko dla klubowiczowronn pisze:Ale co to znaczy, ze tylko dla klubowiczow? Tylko tyle, ze beda miec TROCHE wczesniej :D
Niedlugo = dzis albo jutro. Nabralem na niego ochote czytajac ostatnia strone tego tematu, 10 min i juz mam dostep :-)
transylvania
-
Deleted User 1499
jak zes tego dokonal??????
Bootleg mozna miec albo z p2p (nie szukalem, ale na dc++ powinien byc) albo latwiej, znajac kogos, kto go posiada :-)
Tak czy siak, jak bede mial to na torrenta wrzuce. Bedzie dla wszystkich.
transylvania
-
Deleted User 1499
aaa ja myslalem ze nie jestes klubowiczem a bedziesz mial z sanktuarium.ja zaczalem sciagac na dc++ ale many sie rozlaczyl i zostawil mnie z 4 numerami 
myslisz ze to allegro to dobry pomysl[/quote]
Nawet jak bedziesz mial zgode wlascicieli tego materialu to na allegro sprzedaz jest zakazana tego typu rzeczy.
Druga sprawa to nie rozumiem jakim cudem masz zaplacic za przekroczenie limitu - skoro limit za ktory zaplaciles sie wyczerpal to serwer bedzie nieczynny do nastepnego miecha - placi sie chyba z gory, a nie w zaleznosci ile sie wykorzysta.....
Ja sie nie znam na tych rzeczach, ale wyglada jakbys cos sciemnial :>[/quote]
masz racje z tym kolesie chcieli mnie naciagnac na to zebym zaplacil zeby odblokowac server juz w tym miechu ale poczekam sobie a co do allegro to zly pomysl
zaraz jak odblokuja server udostepniam go spowrotem namiary te co tam kiedys wczesniej
UP THE IRONS
Nawet jak bedziesz mial zgode wlascicieli tego materialu to na allegro sprzedaz jest zakazana tego typu rzeczy.
Druga sprawa to nie rozumiem jakim cudem masz zaplacic za przekroczenie limitu - skoro limit za ktory zaplaciles sie wyczerpal to serwer bedzie nieczynny do nastepnego miecha - placi sie chyba z gory, a nie w zaleznosci ile sie wykorzysta.....
Ja sie nie znam na tych rzeczach, ale wyglada jakbys cos sciemnial :>[/quote]
masz racje z tym kolesie chcieli mnie naciagnac na to zebym zaplacil zeby odblokowac server juz w tym miechu ale poczekam sobie a co do allegro to zly pomysl
zaraz jak odblokuja server udostepniam go spowrotem namiary te co tam kiedys wczesniej
UP THE IRONS
Przebieram już nogamironn pisze:Bootleg mozna miec albo z p2p (nie szukalem, ale na dc++ powinien byc) albo latwiej, znajac kogos, kto go posiada :-)
- Powerslave
- -#Prisoner

szukalem na bardzo wielu serwerach DC i nie znalazlem boota 
"There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy"
no właśnie - pod jaką nazwą szukac tego boota ??? bo wpisuje mystic festival (wyskakują booty z lat poprzednich), "iron maiden chorzow" i nic.....
. Adres huba też by był pomocny
dżizas nie ma jeszcze boota z chorzowa przeciez 
Yaaqb --> Jest, ale nie wiadomo gdzie :-)
Zeby byla jasnosc wczesniej pisalem o bootlegu z WROCLAWIA!
Zeby byla jasnosc wczesniej pisalem o bootlegu z WROCLAWIA!
transylvania