doookladnie tak. moze niedlugo tez wroci zloty okres...ronn pisze:Taaa.. Niemcy nie rozpetali (razem z Sowietami) i nie przegrali wojny, nie zrobili holocaustu, nie wybrali demokratycznie Hitlera. W ogole wszystko cacy. Zrehabilitowali sie transmisja koncertu IM..IM pisze:Niemcy Tak. Polska Nie:(
Iron Maiden TV
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Iron Maiden TV
Pijesz? Nie pisz.
-
Deleted User 1309
Mi sie zdaje czy Maideny maja znow dźwięk zrąbany , czy to wina złego przekazu z Rock am ring ?
dzwiek jest superrr, wrazenia sa super:D szczegolnie na samym poczatku, kurde, wspomnienia...
U nas niebylo wrathchild
kurcze a mowilem ze potem cos doloza zawsze na poczatku trasy jest jakis kawalek mniej
-
Deleted User 1309
Race wśród publiczności.Orginalny pomysł , ładnie wyszedł 
No i diablice u nich nie lataja 
ale za to była trzecia szóstka 
Niemcy beda mieli super bootleg bo na 100% ktos nagrywa to audio a i pewnie video tez
Powinienes sie cieszyc. Bo to jest ZA szarlotke, ktora jest 10 razy lepsza niz Wratchild..Miras pisze:U nas niebylo wrathchild :( kurcze a mowilem ze potem cos doloza zawsze na poczatku trasy jest jakis kawalek mniej
transylvania
Miras pisze:Niemcy beda mieli super bootleg bo na 100% ktos nagrywa to audio a i pewnie video tez
No ja audio też nagrywam niestety na znalezienie programu do zgrywania wideo zabrakło mi dzisiaj czasu
innego Edka mają przy Iron maiden :/
Niestety nie ogladam ofd poczatku calego konseru ,ale Bruce chyba nie slodzil im tak jak nam
a i nie wiem czemu ,ale wydaje mi sie tez ze sa juz zmaeczeni.Moze poprostu dlatego ze teraz ogladajac na siedzaca przed kompem nie czuje tej mocy co na zywo
a Eddi byl na secenie?? bo go nie widzialem
Mimo ze nie lubieaz tak bardzo IM to uwazam ze ten koncert jest 100% gorszy niz ten na mysticu
U nas była lepsza publicznosc - Brue czesciej z nami "rozmawiał" no i jakos mniej sztywno wypadł ten koncert
Szwaby nie umieją sie bawić

Jestem śmieszny czort więc śmieje się ...
chodzi mi o tego z tyłu sceny.
No czy ja wiem czy lepsza... Fajna jest ta wersja, która była na 12 Wasted Years - jeszcze z Di Anno - on bardziej pasował do tego kawałka.ronn pisze:Powinienes sie cieszyc. Bo to jest ZA szarlotke, ktora jest 10 razy lepsza niz Wratchild..Miras pisze:U nas niebylo wrathchildkurcze a mowilem ze potem cos doloza zawsze na poczatku trasy jest jakis kawalek mniej
Jedyne co było zaletą tego, że my mieliśmy "Charlotte the Harlot" to to, że oni juz grają to baaaardzo rzadko, a "Wrathchild" grają raczej często - wniosek prosty: "CtH" możemy juz nigdy nie usłyszeć live, a "Wrathchild" prawdopodobnie (oby :rocx ) jeszcze nie raz:D
Tekst to tylko pretekst do podtekstu...
Eddie wpadl na scene tylko ,ze w wersji "new" my mielismy wersje old czyli"orginal" a wiadomo ze wszystko co orgyinalne jest lepsze 
"sex,drugs & rocknroll"
-
Deleted User 1309
Czy miałem omamy sluchowe czy słyszalem skandowanie ,,Fear of the Dark" 
- Łukasz Bąk
- -#Wrathchild

Czyżby po publice poszło niemrawe "Fear Of the Dark"?? 
nie miałeś. Skandowali tak samo jak u nas.Mareq555 pisze:Czy miałem omamy sluchowe czy słyszalem skandowanie ,,Fear of the Dark"
i wale to nie było "niemrawe"
Ostatnio zmieniony ndz cze 05, 2005 12:07 am przez Czaro, łącznie zmieniany 1 raz.