Materiały audio/video z Mystic Festival '05
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Materiały audio/video z Mystic Festival '05
Czepiacie się ludzie... Dobra polska kapela. Sam o wiele bardziej wolę heavy, ew. heavy black (mogę mylić pojęcia...za dużo ich) jak np. Children Of Bodom, ale nie widzę powodów, dla których miałbym krytykować Behemotha.
-
Deleted User 1309
Jak masz uszy zatkane to raczej nie słuchasz 
No to zależyMareq555 pisze:Jak masz uszy zatkane to raczej nie słuchasz
Orientuje się ktoś co to za plik który jest na eMule, spakowany zipem o nazwie "IRON MAIDEN [31.5.2005].ZIP" ?? zajmuje 205Mb. Ściągnął ktos to??
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

To chyba jakieś filmiki z koncertu w Graz!! :rocx
jedna fotka heh dla mnie szczególna bo jestem na niej ja w srodku, mój kumpel z prawej i Dave, Herman Lee i Adrian z DragonForce
a w tle troche ludu, choć nie wiele bo wtedy Behemoth grał
:solo
http://www.heavymetalmaniak.republika.p ... nForce.JPG
http://www.heavymetalmaniak.republika.p ... nForce.JPG
Heavy Metal Will Never Die !! Up The Iron's !!
ej ludzie to co z tym bootlegiem audio!? pospieszcie się

aha kumpel mi pisze, że już transfer dzienny jest przekroczony... także jak nie bedzie działać to spróbujcie jutro 
Heavy Metal Will Never Die !! Up The Iron's !!
- Elevatorman
- -#Clansman

Nie mógłby ktos tego na torrenta wrzucić na mininova.org?? wtedy nei byłoby głupich lmitów i wszyscy mogliby sciągnąć a tdt poslkie nie działa juz jakiś czas.... :guns uważam że to by był dobry poymysł i szybsze by było pobieranie wogóle co sądzicie?? o mnie nie myslcie ja ne potrafie tworzyc torrentów
ja tylko ciągne
nigdy nie próbowałem

ja jestem za. niech ktos zrobi tego torrenta, i wszyscy beda mogli sciagac. im wiecej ludzi tym szybszy transfer
:D:D:D

-
Deleted User 1499
rownierz jestem za :beer dla pomyslodawcy
Ludzie nie dosc ze bedziecie miec bootleg, bo ktos byl tak mily i dobry zeby go zarejstrowac to jeszcze go popedzacie, troche cierpliwosci, wlozcie lodu w majty i spokojnie siadzcie w fotelu. Jak bedzie to dadza znac, a w tym czasie zamiast po raz setny pisac GDZIE JEST BOOT Z CHORZOWA???? zassajcie sobie z Rock Am Ring w poltorej godzinki z torrenta:P
-
Deleted User 1499
stary z jakiej stronki jest ten torrent??jajco pisze:Ludzie nie dosc ze bedziecie miec bootleg, bo ktos byl tak mily i dobry zeby go zarejstrowac to jeszcze go popedzacie, troche cierpliwosci, wlozcie lodu w majty i spokojnie siadzcie w fotelu. Jak bedzie to dadza znac, a w tym czasie zamiast po raz setny pisac GDZIE JEST BOOT Z CHORZOWA???? zassajcie sobie z Rock Am Ring w poltorej godzinki z torrenta:P
ale mi to idzie - jak krew z nosa
Torrent idze jak krew z nosa ??
no mi akurat tym razem tak a to dziwne, bo zwykle super ciągnie
ale mój komp to wrak jakich mało chyba już :]
ale mój komp to wrak jakich mało chyba już :]
Sciągnąłem boota z Rock an Ring od Czechów ale transfer juz padł więc link nic wam nie da. Plik zajmuje 262 MB, jakość dobra tylko dwa lub trzy razy obraz i dzwięk się wieszają. Nie mam jak tego wam udostępnić w ogólle cegła, że udało mi się to sciągnąć.
PYTANIE
Czy ktoś wie jak zamienić plik rm na avi. Próbowałem programem TINRA05. Praca programu zakończona sukcesem avi zajmował 1,2 GB, dzwięk się poprawił znacząco ale jeden mankament BRAK OBRAZU.
Jeśli ktoś może pomóc to proszę o info.
Jak zrobiłbym z tego ładnego avi to wysłałbym płytkę do Sanktuarium i jakoś byście się podzielili.
Co do koncertu to w Polsce było lepiej. my mieliśmy Charlotte, i Edki Early Days, na RaR Edek był z Give me Ed a zamiast Charlotty Wrathchild
PYTANIE
Czy ktoś wie jak zamienić plik rm na avi. Próbowałem programem TINRA05. Praca programu zakończona sukcesem avi zajmował 1,2 GB, dzwięk się poprawił znacząco ale jeden mankament BRAK OBRAZU.
Jeśli ktoś może pomóc to proszę o info.
Jak zrobiłbym z tego ładnego avi to wysłałbym płytkę do Sanktuarium i jakoś byście się podzielili.
Co do koncertu to w Polsce było lepiej. my mieliśmy Charlotte, i Edki Early Days, na RaR Edek był z Give me Ed a zamiast Charlotty Wrathchild
Czytam ostatnie posty i widze ze ludzie Behemotha nie lubia... A to niedobrze bo kapela dobra i do tego polska jak Vader :rocx Zreszta kazdy slucha tego co lubi wiec
Sprobuj uzyc Virtual Duba albo adobe premiere - dosc skomplikowany ale jako program do obrobki audio/video sie nadaje =]
Afraid to shoot strangers...
Virtual Dub nie czyta plików z rmShader pisze:Czytam ostatnie posty i widze ze ludzie Behemotha nie lubia... A to niedobrze bo kapela dobra i do tego polska jak Vader :rocx Zreszta kazdy slucha tego co lubi wiecSprobuj uzyc Virtual Duba albo adobe premiere - dosc skomplikowany ale jako program do obrobki audio/video sie nadaje =]
Tak czy owak kompresję włączyłem raz jeszcze (i tak metodą prób i błędów może się uda)
Fakt ze Polacy to taka dziwna nacja co tylko narzekac potrafi i chciec a samemu nic nie robic. Opanujcie sie ludzie z tymi "kiedy?", "jak dlugo jeszcze?". Ja podziwiam i DZIEKUJE ludziom ktorym udalo sie to nagrac! Bo przeciez sredni komfort i przyjemnosc ogladania jak caly koncert trzeba stac z kamera wiec tym bardziej szacuneczek! Tak wiec czekamy cierpliwie na jakies booty. Wszyscy narzekaja ze tylko dla fanklubowiczow to bedzie. I bardzo dobrze przeciez to nie zamknieta organizacja i kazdy moze sie zapisac. A na koniec Robber musisz miec taskiego samego avatara jak ja ? :>