Materiały audio/video z Mystic Festival '05
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Materiały audio/video z Mystic Festival '05
CubeX
mój spis jest na dole w linku. Jak Cie cos zainteresuje to wal na priv, gg lub mail!!!
mój spis jest na dole w linku. Jak Cie cos zainteresuje to wal na priv, gg lub mail!!!
Oczywiście, w okolicach Częstochowy możemy sobie odpuścić pośrednictwo poczty. Czekam na propozycje. A z Mayerem już się dogadałem. Przesyłkę poślę mu lada dzień.
-
Deleted User 1499
w dziale dla kolekcjonerow gosciu pisze ze ma chorzow caly koncert jakosc wypas
-
sic_knot
- -#Wrathchild

w dziale kolekcjonerów u kogo bo nie wiem o kogo ci chodzi?. Podaj link o jakaą ci osobe chodzi.sekcjazwlok pisze:w dziale dla kolekcjonerow gosciu pisze ze ma chorzow caly koncert jakosc wypas
no dobra, ale jak to sie ma do reszty kawałków?.CubeX pisze:
Jeszcze jedno: odnośnie zasad dalszej dystrybucji tego nagrania - zamierzam zdać się na szefów Sanktuarium. Czekam na kontakt z nimi, może zresztą zabiorą też głos tutaj.
To jest tylko do kawałku Remember Tomorrow?. Czy wszystkie są?. Bo nie do końca łapie oco chodzi?. Napisz dokładnie jakie kawałki są.
-
Deleted User 1499
na stronie glownej forum wchodzisz ma :dla kolekcjonerow a potem na chorzow na dvd!!!!!
Parę postów wyżej dokładnie opisałem zawartość mojej płytki. Na pewno lepiej mieć cały koncert, który w dziale "Dla kolekcjonerów" oferuje Butcher. Moje nagranie broni się jedynie jakością. Tyle, że całość to zaledwie kwadrans, niestety.
Zapewniam Cię, że obraz w moim nagraniu jest również bardzo dobry :> :PCubeX pisze:Parę postów wyżej dokładnie opisałem zawartość mojej płytki. Na pewno lepiej mieć cały koncert, który w dziale "Dla kolekcjonerów" oferuje Butcher. Moje nagranie broni się jedynie jakością. Tyle, że całość to zaledwie kwadrans, niestety.
mamy tego samego operatora7th_son pisze:na razie tyle:
http://toya.net.pl/~seventh/HPIM3450.avi
http://toya.net.pl/~seventh/HPIM3458.avi
Posiadam bootleg z Nightwisha, ale jest nagrany komórką i prawie nic nie słychać... może jest ktoś, kto potrafiłby to jakoś wyczyścić??
z góry dzięki :beer
- Righ Druadh
- -#Charlotte

Mam ponad 100 mb materiału z koncertu (zdjęcia 2048x1536, kilka plików audio i avików niestety nagranych aparatem cyfrowym w tłumie podskakujących ludzi:rocx ).
Wciąż jestem chetny do udostepnienia plików. Jeżeli znajdę czas to postaram się coś z tym zrobić. Najlepiej gdybym mógł to komuś wrzucić, bo nie znam się na sprawach udostępniania plików na serwerach zewnętrznych (ftp Wam nie postawię - musielibyście mieć dużo szczęścia, że by trafić na te kilka godzin, w czasie któych byłby postawiony).
www.edysk.pl odpada - w wersji bezpłatnej nie ma możliwości udostępniania plików innym. Za płatną chcą sporo kasy.
p.s.
MAWPA - my wszyscy liczymy na Ciebie i Twojego bootlega
Świetna akcja z kamerą!
Wciąż jestem chetny do udostepnienia plików. Jeżeli znajdę czas to postaram się coś z tym zrobić. Najlepiej gdybym mógł to komuś wrzucić, bo nie znam się na sprawach udostępniania plików na serwerach zewnętrznych (ftp Wam nie postawię - musielibyście mieć dużo szczęścia, że by trafić na te kilka godzin, w czasie któych byłby postawiony).
www.edysk.pl odpada - w wersji bezpłatnej nie ma możliwości udostępniania plików innym. Za płatną chcą sporo kasy.
p.s.
MAWPA - my wszyscy liczymy na Ciebie i Twojego bootlega
Ostatnio zmieniony pn cze 06, 2005 10:13 pm przez Righ Druadh, łącznie zmieniany 1 raz.
"Poland, we salute you!"
I'm running free, yeah
I'm running free 
Ludzie, jesli cos macie to wrzucajcie na www.yousendit.com !!!Righ Druadh pisze:Mam ponad 100 mb materiału z koncertu (zdjęcia 2048x1536, kilka plików audio i avików niestety nagranych aparatem cyfrowym).
Wciąż jestem chetny do udostepnienia plików. Jeżeli znajdę czas to postaram się coś z tym zrobić.
p.s.
MAWPA - my wszyscy liczymy na Ciebie i Twojego bootlega :) Świetna akcja z kamerą!
Przyjmuje pliki do 1gb 7dni/25 sciagniec, nie trzeba wpisywac maila (mimo, ze jest takie pole), bardzo dobry transfer, banalna obsluga. Wybierasz plik i naciskasz guzik, czekasz.. po czym wklejasz go tu na forum :-)
25 osob sciagnie, i ktos z nich gdzies to udostepni, albo ponownie wrzuci na yousendit.com
Powtarzam :
www.yousendit.com :-)
transylvania
Ja ściągnąłem całe Rock am Ring (video - real) z torrenta. Mogę wrzucić jak chcecie...
Ostatnio zmieniony pn cze 06, 2005 10:17 pm przez Majek, łącznie zmieniany 1 raz.
wrzuć proszę na www.yousendit.com z góry wielkie dzięki 
- Righ Druadh
- -#Charlotte

OK, próbowałem to ominąć, bo słyszałem, że ciężko tam coś wrzucić.ronn pisze:Ludzie, jesli cos macie to wrzucajcie na www.yousendit.com !!!Righ Druadh pisze:Mam ponad 100 mb materiału z koncertu (zdjęcia 2048x1536, kilka plików audio i avików niestety nagranych aparatem cyfrowym).
Wciąż jestem chetny do udostepnienia plików. Jeżeli znajdę czas to postaram się coś z tym zrobić.
p.s.
MAWPA - my wszyscy liczymy na Ciebie i Twojego bootlegaŚwietna akcja z kamerą!
Przyjmuje pliki do 1gb 7dni/25 sciagniec, nie trzeba wpisywac maila (mimo, ze jest takie pole), bardzo dobry transfer, banalna obsluga. Wybierasz plik i naciskasz guzik, czekasz.. po czym wklejasz go tu na forum :-)
25 osob sciagnie, i ktos z nich gdzies to udostepni, albo ponownie wrzuci na yousendit.com
Powtarzam :
www.yousendit.com :-)
Z GÓRY PRZEPRASZAM ZA JAKOŚĆ (szczególnie audio i, w przyszłosci, video)
Na razie audio:
http://s32.yousendit.com/d.aspx?id=09GA ... N7B68PCNR6
I zdjęcia:
http://s34.yousendit.com/d.aspx?id=1JMX ... QRGPU56TQD
Video wrzucę jutro lub pojutrze (93mb)
"Poland, we salute you!"
I'm running free, yeah
I'm running free 
CHCEMYMajek pisze:Ja ściągnąłem całe Rock am Ring (video - real) z torrenta. Mogę wrzucić jak chcecie...
POwtarzam moją prośbę! CZy ktoś ma audio z behemotha i kreatora? Prosiłbym o udostępnienie.
Righ Druadh- a co jest na tym twoim video?
Righ Druadh- a co jest na tym twoim video?
ja dorzuce jeszcze prosbe o cos z frontisdu, bo nikt nic do tej pory niestety nie mial tej kapeli
A ja bym bardzo prosil o cos z Dragonforce, jezeli ktos nagral to prosze wyslac na mail nieprosciejuzonic@maiden.com
pozdrawiam
pozdrawiam
A jeśli ktoś byłby tak uprzejmy to prosze o wrzucenie wszystkiego na greddo@fuckinoff.fm , co tylko macie, Maiden, Nightwish, Kreator... cokolwiek, jeszcze nie wiem jak to zrobicie ale prosze
Ludzie, dajcie spokój.
KMFDM