The Best Band Of World...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Best Band Of World...
o pierwszy zagłosowałem na hendrixa;] dla mnei on jest numerem jeden wszech czasów;] to on stwrzyl gitare elektyryczna i to co na niej wyczyniał to po prostu na kolana rzuca;]
Jimmy rzomdzi:P
Jimmy rzomdzi:P
Up the IRONS;]
Floydzi...
świnka- :beer
świnka- :beer
Iron Maiden -większość powyższych zespołów słyszałem po jednym, dwóch kawałkach a Ironów troche więcej
i jak dla mnie to on są The Best in the World 
heh no ja nie wiem dlaczego maiden sa dla mnie bestmichi pisze:Iron Maiden -większość powyższych zespołów słyszałem po jednym, dwóch kawałkach a Ironów troche więceji jak dla mnie to on są The Best in the World
AC/DC i Metallica
tak juz gdzeis wczesniej pisalem kopia tylki kazdemu
tak juz gdzeis wczesniej pisalem kopia tylki kazdemu
Bezapelacyjnie Pink Floyd
Iron Maiden powinno byc wylaczone z tej ankiety bo to oczywiste ze na forum sanktuarium ten zespol wygra...
Edit:
wieksozsc zespolow rozumiem czego tu sa, to paru mam malutkie watpliwosci, ale kompletnie nie czaje w tym zestawieniu Blind Guardian ! co oni zrobili? ;]
Iron Maiden powinno byc wylaczone z tej ankiety bo to oczywiste ze na forum sanktuarium ten zespol wygra...
Edit:
wieksozsc zespolow rozumiem czego tu sa, to paru mam malutkie watpliwosci, ale kompletnie nie czaje w tym zestawieniu Blind Guardian ! co oni zrobili? ;]
Pijesz? Nie pisz.
CZEMU NIE MA METALLIKI??? Dla mnie właśnie to jest najlepszy zespół! 2. Nightwish 3. Maiden
No damn chains can hold me to the ground!!!
Ostra pisze:CZEMU NIE MA METALLIKI??? Dla mnie właśnie to jest najlepszy zespół! 2. Nightwish 3. Maiden
bo rycerzyk by sie oburzyl
Zagłosowałem na Black Sabbath...
P.S. Z jakiej okazji w tej ankiecie jest Blind Guardian??
P.S. Z jakiej okazji w tej ankiecie jest Blind Guardian??
Pink floyd za narzucenie muzyce nowego stylu oraz swietne psychodeliczne albumy
A ja oddałem głos na starych dobry Black Sabbath. Należy im się jak cholerka. Byli pierwsi którzy zaczęli grać to ,co my dzisiaj nazywamy Heavy Metalem i za to im należy sie palma pierwszeństwa
No przynajmniej jak dla mnie 
Nie zagłosowałem wcale,dlatego że każdy z tych zespołów miał wkład na dzisiejszą muzykę i każdego by trzeba było umieścić na pierwszym miejscu. Takie jest moje zdanie . 
MAIDEN: zaglosowalem pod wzgledem tego czym sa dla MNIE maideni, a nie czym sa dla muzkyki w ogole...
bez nich jestem tym kim jestem i za to im dziekuje
bez nich jestem tym kim jestem i za to im dziekuje
dalem glos na slayera i sie dziwie czemu jest scorpions i van halen, a nie np. metallica, dire straits czy co ?!:| chociaz i tak metaliki nie lubie, ale na pewno by sie tacy znalezli
Bizon pisze:1. queen
2-3. guns n' roses, def leppard
4. pearl jam
5. deep purple
6. metallica
7. the doors
8. uriah heep
9. led zeppelin
10. dream theater
maideni mysle ze u mnie znalezliby sie gdzies zaraz za ta pierwsza 10 pewnie... coz.. kiedys byli znacznie wyzej bo kolo 5 miejsca ale chyba troche mi juz przeszlo chociaz i tak czekam z niecierpliwosia na koncert (mimo ze to juz nie to czekanie jak 2 lata temu)z zestawienia wynika wiec ze w ankiecie glosuje na queen
za co dream theater? bez jimmiego dire, ironow oj dziwny gust
-
Deleted User 357
Faktycznie,dziwne,za nieumieszczenie w 10 swoich ulub.zespołów Ironów powinno grozić 10 lat łagruFender pisze: za co dream theater? bez jimmiego dire, ironow oj dziwny gust
a tam 10 lat łagru - ukrzyżować trzeba !
ciesze sie ze kto pamieta o Dire Straits 
-
Julian Baynes
- -#Prodigal son

Ktos pamieta? Buehuehuehue, przeciez Brothers In Arms wygralo (niewiadomo juz, ktory raz z rzedu) 11 Top Wszech Czasow radiowej 3!!! Ja sie na tym zespole wychowalem i mam wielki respekt dla jego tworczosci. Co do tematu: glupotaMayhem pisze:ciesze sie ze kto pamieta o Dire Straits