mam idiotyczne pytanie - czy ktos kto sciagnal bootlegi audio z tego ftpa moze wrzucic mi na cd i wyslac? chetnie zaplace tylko niech to zdobede jakos:(
Materiały audio/video z Mystic Festival '05
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Materiały audio/video z Mystic Festival '05
w zaden sposob nie umiem wejsc na podanego ftpa - zadne haslo, nic nie dziala - caly czas error occured 
mam idiotyczne pytanie - czy ktos kto sciagnal bootlegi audio z tego ftpa moze wrzucic mi na cd i wyslac? chetnie zaplace tylko niech to zdobede jakos:(
-
Traderka
----- All Sessions -----
Connections 1399
Last 24h Connections 974
Czy to Wam nic nie mówi ? =] FTP CAŁY czas jest okupowany przez ludzi,więc trzeba być cierpliwym. :-)
Wrzuciłam to co udało mi się dostać z Graz 2005-05-31 klipy,z niektórych utworów,Rammsteina z Katowic 1997/2005 i inne rzeczy,aha i oczywiście 2003-11-28 Wrocław ( MP3 ) także nie krępujcie się,ściągajcie i uploadujcie też !
(000003) 2005-06-09 13:36:46 - (not logged in) (83.238.131.98) > USER anonymous
<-- na anoymous ( anonimowo nie wejdziecie !Jest konto,sanktuarium,wprawdzie cały czas zajęte,ale jest =] )
PS.Jak komuś coś nie halo ->nie chodzi,zawsze można mnie podpytać na GG/ICQ/MSN =]
Connections 1399
Last 24h Connections 974
Czy to Wam nic nie mówi ? =] FTP CAŁY czas jest okupowany przez ludzi,więc trzeba być cierpliwym. :-)
Wrzuciłam to co udało mi się dostać z Graz 2005-05-31 klipy,z niektórych utworów,Rammsteina z Katowic 1997/2005 i inne rzeczy,aha i oczywiście 2003-11-28 Wrocław ( MP3 ) także nie krępujcie się,ściągajcie i uploadujcie też !
(000003) 2005-06-09 13:36:46 - (not logged in) (83.238.131.98) > USER anonymous
<-- na anoymous ( anonimowo nie wejdziecie !Jest konto,sanktuarium,wprawdzie cały czas zajęte,ale jest =] )
PS.Jak komuś coś nie halo ->nie chodzi,zawsze można mnie podpytać na GG/ICQ/MSN =]
ile czasu ten ftp bedzie dzialal?
-
Traderka
Tyle ile będzie potrzeba,aż ludzie się nie nasycą =] To stoi u mnie ( fakt na kieprawym łączu-rozłącza all the time ),ale damy radę.Enjoy.
to ja sobie ladnie poczekam az sie troszeczke rozluzni bo teraz wejsc nie mogeTraderka pisze:Tyle ile będzie potrzeba,aż ludzie się nie nasycą =] To stoi u mnie ( fakt na kieprawym łączu-rozłącza all the time ),ale damy radę.Enjoy.
ps. 555
- Righ Druadh
- -#Charlotte

Hehe, no tak, ja tam się wybrałem na 16:30, więc i o sektorze przed sceną nie mogłem poamrzyć. Zresztą nawet nie wiedziałem, że będzie takowy sektor. To był mój pierwszy wielkostadionowy koncert (no, wcześniej byłem na Metalmanii 2004, ale to się nieliczy - to "tylko" Spodek) :rocx :soloFender pisze: kto rano wstaje ten opaske dostaje ;] hehe, ale kawal dobrej roboty ;]
Ale uwierz mi, byłem bliżej niż to wynika z filmików. Po prostu we wszystkich videosach odległości zawsze wydają się Większe.
Jeżeli będzie trzeba mogę wrzucić jeszcze raz. Tylko proszę , nie piszcie do mnie żeby to wrzucać każdemu oddzielnie na poczte, bo to spora strata czasu. Mam na sieci ustawione limity
Z racji, że wysyłałem to jeszcze raz przez sendita, podaję linki, któe przy okazji wysyłania mi się objawiły. W przypadku gdyby wcześniesjze przestały działać, możecie je jeszcze ściągnąć tutaj:
Video 1 po raz drugi (Nighwish1)
Video 2 po raz drugi (Nightwish2)
Video 3 po raz drugi (Iron Maiden)
I jeszcze audio po raz drugi
p.s. PROŚBA DO WSZYSTKICH
Jeżeli coś pościagacie umieszczajcie na yousendit albo na różnych ogólnodostepnych serwerach bo widzę, że są problemy.
p. p. s. Rockfour - ciekawy pomysł z tym kontem. Dzięki za filmiki. Jak to słyszałem na żywo gitarzysta Nightwish AŻ TAK nie fałszował
Pozowliłem sobie wrzucić to na sendit'a, mam nadzieje, że nie mas znic przeciwko.
Nightwish - High Hopes by Rockfour
Iron Maiden - Running Free by Rockfour
"Poland, we salute you!"
I'm running free, yeah
I'm running free 
hehe ja tez chyba musze, ale dobrze by bylo gdyby ktos cos czasami na yousendit umiescil :/:/ ;]Yaaqb pisze:to ja sobie ladnie poczekam az sie troszeczke rozluzni bo teraz wejsc nie mogeTraderka pisze:Tyle ile będzie potrzeba,aż ludzie się nie nasycą =] To stoi u mnie ( fakt na kieprawym łączu-rozłącza all the time ),ale damy radę.Enjoy.
ps. 555
Za radą brata udostępniam Rock Am Ring do ściągania na eMule, nie ma limitu transferu jak na yousendit. Można ściagac smiało bo mamy cały czas włączone i udostępnione. Oto link:
ed2k://|file|Rock%20am%20Ring%20'05.rm|270931856|F1A475795232327CE74E3C0C954BF359|h=GVBQMNTNVUSQI33IZKKAS6O4EJW7JYFM|/
ed2k://|file|Rock%20am%20Ring%20'05.rm|270931856|F1A475795232327CE74E3C0C954BF359|h=GVBQMNTNVUSQI33IZKKAS6O4EJW7JYFM|/
a jaki mascie limit uploada to moze wyjasniac sprawe? swoja droga gdzie wkleic tego linka?
- Righ Druadh
- -#Charlotte

Traderko - ściągnałem od Ciebie plik audio Mystic Festival 2005 (jest w folderze bands bez zagłębiania się w folder Iron Maiden lub upload) i... to nie jest bootleg z Mystic Festivalu 2005... Jak chcecie to mogę to gdzieś wrzucić, ale... hmmm nazwa myląca i nie powiem, liczyłem na Chorzów...
A ten plik to audycja radiowa poświęcona festiwalowi Monsters Of Rock w Donington w 1988r.

A ten plik to audycja radiowa poświęcona festiwalowi Monsters Of Rock w Donington w 1988r.
Jeżeli chodzi o link eMule'a to skopiuj go, odpal/zainstaluj eMule'a, podlacz sie do jakiegos serwera, potem wcisnij Szukaj i zamiast nazwy pliku wklej linka. I zaznacz mu szukanie globalne. Ja tak przynajmnie jzawsze robięFender pisze:a jaki mascie limit uploada to moze wyjasniac sprawe? swoja droga gdzie wkleic tego linka?
"Poland, we salute you!"
I'm running free, yeah
I'm running free 
Ludzie nie mają wyczucia rytmu, tragedia. Na prawie każdym koncercie na jakim byłem, orgomna część ludzi nie potrafiła skakać i klaskać w rytm. Teraz mam dowód. High hopes to nie porażka Nightwisha, tylko publiki. A na Running Free krzyczą i klaszczą do rytmu dopóki Bruce dyryguje, gdy przestaje wszystko się od razu sypie. Na rytmikę do przedszkola!
NIE NO Z EMULA KORZYSTAM Z ROK, ALE METOD WKLEJANIA LINKU NIE ZNALEM, TYLKO POPRZEZ NACISNIECIE NA NIEGO DODAWALEM PLIK DO DOWNLOADSÓW, JUZ PISALEM TU ZE JEST PLIK NA EMULU 29 MG SPAKOWANE Z MYSTIC FESTIVALU KTORY NIE JEST W RZECZYWISTOSCI MISTKIKIEM NO ALE TRUDNO
No zgadzam sie rozjazd sa, ale to se ne da zeby wszyscy naraz rowno. Wiesz jak sobie spokojnie stoisz i sluchasz to spoko, ale jak jest walka to juz nie jest tak latwo trzymac rytm.artoor pisze:Ludzie nie mają wyczucia rytmu, tragedia. Na prawie każdym koncercie na jakim byłem, orgomna część ludzi nie potrafiła skakać i klaskać w rytm. Teraz mam dowód. High hopes to nie porażka Nightwisha, tylko publiki. A na Running Free krzyczą i klaszczą do rytmu dopóki Bruce dyryguje, gdy przestaje wszystko się od razu sypie. Na rytmikę do przedszkola!
Druga sprawa: Slyszales kiedys jak spiewaja hymn narodowy na stadionie przed meczem?? Kazdy sektor idzie swoja wlasna fraza. Predkosc dzwieku jest jednak ograniczona. Sam to zaobserwowalem na Mysticu stojac na koronie - widzialem jak wokalista odstawial mikrofon w strone publicznosci, a ja go jeszcze przez jakies pol sekundy slyszalem spiewajacego.
Ta prawda prędkość dźwięku jest ograniczona to tak jak z perkusją koleś uderzał w bębenek to dźwięk dopiero usłyszałem kiedy pałeczke miał w górze tak samo jest z wokalem Ci co stoja z przodu słyszą pierwsi Ci z trybun słyszą dopiero po jakims odstepie czasowym możliwe że daltego rytmicznie nie wszyscy równo klaszcza czy co tam robią .
artoor a nie wiem cz zauważyłeś, że na koncercie dźwięk później dochodził do uszu, niż obraz. jak patrzyłem jak nicko uderzał w blachy, to dźwięk dochodził z minimalnym opóźnieniem. nie wiem czy kto inny tez to zauważył. stąd pomyłki publiki...artoor pisze:Ludzie nie mają wyczucia rytmu, tragedia. Na prawie każdym koncercie na jakim byłem, orgomna część ludzi nie potrafiła skakać i klaskać w rytm. Teraz mam dowód. High hopes to nie porażka Nightwisha, tylko publiki. A na Running Free krzyczą i klaszczą do rytmu dopóki Bruce dyryguje, gdy przestaje wszystko się od razu sypie. Na rytmikę do przedszkola!
No dokładnie. Kiedys na biomechanice miałem też o dźwięku. Sportowcy na blokach mają każdy głośniczek żeby wystrzał doszedł do każdego w tym samym momencie. Kiedyś jak stał starter z boku i strzelał to np. ten biegacz z 8 toru słyszał dźwięk wystrzału chyba o 0.1s później. 
Tak więc takie różnice zawsze będą, ale nie linczował bym kolegi o to zdanie, bo fakt że wielu ludzi ma poważne problemy z rytmiką. I na koncercie też. Co innego jak jest się podjaranym i krzyczy się Maiden, maiden.. o wiele za szybko
Tak więc takie różnice zawsze będą, ale nie linczował bym kolegi o to zdanie, bo fakt że wielu ludzi ma poważne problemy z rytmiką. I na koncercie też. Co innego jak jest się podjaranym i krzyczy się Maiden, maiden.. o wiele za szybko
Tez bylem w szoku gdy uslyszalem ze zagraja numer Floydow, wszak to moja najwieksza muzyczna milosc :) A i samo High Hopes stoi dosyc wysoko na liscie ulubionych kawalkow PF. W wykonaniu Nightwisha brzmialo to calkiem sympatycznie.Righ Druadh pisze: p. p. s. Rockfour - ciekawy pomysł z tym kontem. Dzięki za filmiki. Jak to słyszałem na żywo gitarzysta Nightwish AŻ TAK nie fałszował :shock: ... A może po prostu za bardzo zaskcozyła mnie i ucieszyła ta niespodzianka. High Hopes to mój ulubiony utwór Pink Floydów (Another Brick In the Wall jest neico niżej lub na równi). Fajnie, że to nagrałeś bo to taki rzadki i ciekawy "kwiatek" z koncertu. Pozdrawiam.
Nie mam :) Dzieki!Pozowliłem sobie wrzucić to na sendit'a, mam nadzieje, że nie mas znic przeciwko.
Pozdrawiam
rockfour
Wszystko się zgadza, ale nie usprawiedliwiałbym niektórych ludzi w ten sposób, bo czasami w klubie gdzie jest tylko 100-200 osób ściśniętych obok siebie jest to samo i wtedy nie można powiedzieć, że dźwięk do niektórych dochodzi późniejSzymon pisze: Wiesz jak sobie spokojnie stoisz i sluchasz to spoko, ale jak jest walka to juz nie jest tak latwo trzymac rytm.
Druga sprawa: Slyszales kiedys jak spiewaja hymn narodowy na stadionie przed meczem?? Kazdy sektor idzie swoja wlasna fraza. Predkosc dzwieku jest jednak ograniczona. Sam to zaobserwowalem na Mysticu stojac na koronie - widzialem jak wokalista odstawial mikrofon w strone publicznosci, a ja go jeszcze przez jakies pol sekundy slyszalem spiewajacego.
To prawda. Jak patrzyłem na niektórych kolesi obok mnie to mieli poważne problemy z wczuciem się w rytmSabi pisze:Tak więc takie różnice zawsze będą, ale nie linczował bym kolegi o to zdanie, bo fakt że wielu ludzi ma poważne problemy z rytmiką. I na koncercie też.
Wazne ze chociaz cos robili bo nie brakowalo w Chorzowie osob ktore staly jak figury woskowe