The Best Band Of World...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Best Band Of World...
The Best Band Of World Is Backstreat boys
Zaraz potem Iron Maiden
Potem Slayer i Queen 
Ostatnio zmieniony pn sie 01, 2005 8:06 pm przez Ironka :), łącznie zmieniany 1 raz.
Backstreet Boys rox
...a spice girls sie nie reaktywują 
ha! ja słyszałem, że Coldplay chciał Spiece Girls na jakiś swój koncert niedawno ;]
więc kto wie, kto wie...
więc kto wie, kto wie...
- Elevatorman
- -#Clansman

jestem zły
ja głosuje na Metallice
no cóz zagłosowałem na iron maiden ale zeppelini Floydzi .... eh mocne zestawienie w wyzszej czesci tabeli troche gorsze w niższej
Blind Guardian
a temat .... eh jak dla mnie nie ma najlepszego zespolu metallice i maidenó najbardziej lubie ale najlepszy zespoł... to nie jest najlepszy tylko raczej nabardziej lubiany...
EDIT spamerze

-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Głos na Maiden. Bo nastepny zespół jest u mnie duuuużo pod nimi 
Iron Maiden nie powinno byc raczej w ankiecie , ale cuż .
Nie za głosuje na nic bo większośc zespołów w ankiecie ma w sobie to coś i cięzko mi stwierdzić
Nie za głosuje na nic bo większośc zespołów w ankiecie ma w sobie to coś i cięzko mi stwierdzić
Zagłosowałem na Judas Priest ,myśle że muzycznie są przynajmiej tak samo dobrzy jak Iron Maiden ,wogóle to jestem z nich dumny ,zdobyli pare głosów ,co wcale nie było takie łatwe.
Jak dla mnie to powinna być jeszcze zakładka inne. Choć nie umiem wybrać 1 zespołu.
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
BTW.
Po prostu ten zespół jest dla mnie najlepszy i basta 
I tak tego nie zrozumieszświnka666 pisze:Ech... ja rozumiem, że to forum fanów Dziewicy.. ale nie sądziłem, że jest tu tyle osób aż tak zapatrzonych w ten zespół![]()
heh ja sie przyłącze do tego że robienie takie sądy na forum danego zespołu to bez sens
ja zaglosowalem na Slayera bo nie ma Metallici (no wlasnie gdzie ona jest??)
Iron Maiden zaznaczyłem bo nic ciekawego nie była na liście.
Iron Maiden, albo Van Halen, jednak zagłosowałem na Ironów, ale Van Halen to też wielki zespół.
khy...khy...khy....the_trooper pisze:Iron Maiden zaznaczyłem bo nic ciekawego nie była na liście.
- Educated Fool
- -#Prodigal son

Deep Purple na pewno...a z zespolow ktorych nie ma na liscie to niewatpliwie Dream Theater
mlodziscie...Fender ( i paru ponizej niego) pisze: za co dream theater? bez jimmiego dire, ironow oj dziwny gust
tak samo jak sa tez fani maiden, ktorzy znaja i doceniaja pierwsze dwie plyty i nie musza sluchac fear of the dark na kazdym koncercie...
ja moze i slucham maidenow czesciej niz uriah heep, pink floyd czy nawet dream thaeter ale uwazam ze te zespoly graja bardziej wyszukana i zroznicowana muzyke i to ich stawiam wyzej... nie wspominajac juz o innych w tym pierwszej trojce queen, gn'r i def leppard... chociaz jest duzo utworow def leppard na ktore jestem uczulony i ktorych zwyczajnie nie lubie (wiekszosc ostatniej plyty, hysterii i adrenalize) ale cala reszta pozbawiona plastikowego mutta lange jest swietna, a poza tym slucham ich (tak samo jak pozostalych dwoch) juz prawie 14 lat wiec chocby z sentymentu i faktu ze od nich zaczynalem na pewno beda stanowic moja zelazna trojke do konca mojego zalosnego i gowno wartego zycia...
"everybody lies"
-
Hejvi Mietal Bambo
- -#Invader

Jimi Hendrix 
I cała reszta niepotrzebna
(ewentualnie można jeszcze Floydów i Led Zepy zostawić, reszta na stos
)
I cała reszta niepotrzebna
(ewentualnie można jeszcze Floydów i Led Zepy zostawić, reszta na stos
sam jestes niepotrzebny..
gdyby nie wiekszosc z tej 'reszty' to nie byloby maidenow i muzyki rockowo metalowej wogole...
"everybody lies"