Mystic Festival 2005 zakończony sukcesem!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Mystic Festival 2005 zakończony sukcesem!
Zespoły wszystkie jak najbardziej OK, a Maideni i Nightwish to już wogóle wyjebka. Organizacja ogólnie nienajgorsza, ale ceny wody przerażające, no i może jeszcze ochrona powinna być trochę milsza 
ekhemmysticman pisze:Zespoły wszystkie jak najbardziej OK, a Maideni i Nightwish to już wogóle wyjebka. Organizacja ogólnie nienajgorsza, ale ceny wody przerażające, no i może jeszcze ochrona powinna być trochę milsza
Najmocniej przepraszam za moje conajmniej naganne zachowanie. Jedyne co mnie tłumaczy to ogromne emocje związane ze wspomnieniami o tym jakże cudownym koncercie. W przyszlości postaram się chamować moje emocje. Obiecuję :beerKea pisze:ekhemmysticman pisze:Zespoły wszystkie jak najbardziej OK, a Maideni i Nightwish to już wogóle wyjebka. Organizacja ogólnie nienajgorsza, ale ceny wody przerażające, no i może jeszcze ochrona powinna być trochę milsza
ja też uważam że było super, wspaniali ludzie już po drodze do Chorzowa można było wszędzie spotkać fanów maidenów uśmiechniętych i przyjaznie nastawionych, na płycie było to samo i nie ważne czy ktoś miał 18 lat czy 40 lat!!!!! ja jestem fanem maidenów od 20 lat i dla mnie ten koncert był cudowny ze względu na setlistę. Nawet policja spisała się na 5 i polewała ludzi. Mnie ceny wody wisiały koło.... miałem swoją
już nie mogę się doczekać za rok!!!!!
policja polewala woda? :>
policja dawała wódkę?
temu `tylko` 1 w głowieMiKi pisze:policja dawała wódkę?
no bo tylko w tym na ten moment widze sens ;]
-
Deleted User 1309
Jak juz taki lekki off sie zrobił na temat policji . To co to za sławetny klub znajduje sie w tym parku czy na jego obrzezach przed którym ostrzegali(żeby raczej koło niego nie przechodzic ) nas policjanci . Braziliana sie nazywał ten klub czy jakos tak

Byc moze to ten na ktorym byla dyskoteka jak sie skonczyl koncert to szedlem kolo niego i dosc duzo osob tez tamta droga szla do busow wiec moze o ten im chodzilo zeby burd nie bylo. Metal + dresiarze zle by to wygladalo dla nich ;p
haha skoro o policji i dresach to przypomniala mi sie sytuacja. Stal sobie jakis gosc porozbijany w tym parku i gadał z pałarzami i powiedzial mneij wiecej takie slowa: " byli łysi , mieli dresy to co mialem robic , tłukłem ich" ,a pałarze tylko glowami kiwali z taka mina politowania:D
Janick jest the best:)
No i przerzyliśmy kolejny koncert Maiden teraz tylko czekać na następny i oby jak najkrócej :rocx
fajnieMisiek ;) pisze:przerzyliśmy
byłem 3 razy Na Ironach - ten był najgorszy
byłem 3 razy Na Ironach - ten był najgorszy
eee tam nie znasz się
rzeźnia by była prawdzwiwaMirdaroh pisze:Byc moze to ten na ktorym byla dyskoteka jak sie skonczyl koncert to szedlem kolo niego i dosc duzo osob tez tamta droga szla do busow wiec moze o ten im chodzilo zeby burd nie bylo. Metal + dresiarze zle by to wygladalo dla nich ;p
- ChainsawManiacPuchatek
- -#Charlotte

Widze ze dawno nikt tu nie pisał , ja jestem nowy więc chce napisac jedno ZAJEBISTY WYSTĘP MAIDENÓW bez dwóch zdań , później Behemoth
, ale to tak na marginesie
, IWlekie błedy organizatorów , Brak telebimu dla osób na sektorze
i ceny napojów
...SCREAM FOR ME ALL WORLD , SCREAM FOR ME ....
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Dziś po dziesięciu latach nie pamiętam jakie były ceny wody czy kebabów, nie pamiętam co woda robiła z dzwiękiem, nie pamiętam jak mi się jechało pociągiem z Gdańska, natomiast pamiętam, że była super atmosfera na koncercie jak i po, spanie na deskach dworca kolejowego do rana, ktoś nas (4os) podrzucił samochodem na ten dworzec bo nie wiem jak byśmy trafili. Tamten koncert był moim pierwszym koncertem Ironów i zawsze będzie dla mnie na pewien sposób wyjątkowy.
PS. Nawet nie znałem setlisty jadąc na koncert
PS. Nawet nie znałem setlisty jadąc na koncert
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Faktycznie dziesięć lat już minęło od tego koncertu... Aż nie chce się wierzyć
Ja natomiast pamiętam lepiej cały ten wypad i fantastyczną podróż pociągiem z czterema przesiadkami z Konina niż przedmówca.
Co do setlisty to nie miałem pojęcia zielonego co zagrają. Nawet nie wiedziałem, ze to będzie koncert w ramach trasy Early Days. Dopiero jeden koleś w pociągu mi o tym coś napomknął. Nie chciało mi się wierzyć aż do samego wejścia na stadion. Niespodzianka dla mnie niesamowita, tym bardziej, że "Killers" i "Iron Maiden" to moje najlepsze płyty tej kapeli, a tu tyle kawałków zaserwowali
.
Ja natomiast pamiętam lepiej cały ten wypad i fantastyczną podróż pociągiem z czterema przesiadkami z Konina niż przedmówca.
Co do setlisty to nie miałem pojęcia zielonego co zagrają. Nawet nie wiedziałem, ze to będzie koncert w ramach trasy Early Days. Dopiero jeden koleś w pociągu mi o tym coś napomknął. Nie chciało mi się wierzyć aż do samego wejścia na stadion. Niespodzianka dla mnie niesamowita, tym bardziej, że "Killers" i "Iron Maiden" to moje najlepsze płyty tej kapeli, a tu tyle kawałków zaserwowali
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.