Materiały audio/video z Mystic Festival '05
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Materiały audio/video z Mystic Festival '05
Pomijajac zupelnie kwestie ze wiekszosc ludzi sprzedaje zloty za symboliczna cene i nie mozna powiedziec ze na tym ZARABIAJA.
rozumiem, ze mozna placic za rzeczy ktorych nie ma w siecie, ale jesli ten typ bylby uczciwy to zamist sie z ludzmi targowac to moglby fanom z poza forum(z allegro) powiedziec, ze ten koncert bedzie za darmo w sieci, oczywiscie to nie jest sprawa karalna, ale jego sumienia ;]
Właśnie, to juz jest absolutnie sprawa jego sumienia. Mój brat chce zrobić to samo ze zdjęciami które zrobił
. Dlatego m.in. nie chwale się nimi, bo zwyczajnie nie są moje. Ja mam swoje krótkie filmiki ;>
Ten kolo zarobiłby jeśli kupiło by to np. 20 osób. Zwróciło by mi sieza koncert, troche zostało, a przecież ile jest fanów IM którcy by chcieli to mieć. on nei zarabia ale zarobi (jednorazowo).
Tylko maksymalna chamówa bo to niedługo będzie tutaj...
Ten kolo zarobiłby jeśli kupiło by to np. 20 osób. Zwróciło by mi sieza koncert, troche zostało, a przecież ile jest fanów IM którcy by chcieli to mieć. on nei zarabia ale zarobi (jednorazowo).
Tylko maksymalna chamówa bo to niedługo będzie tutaj...
Ostatnio zmieniony śr cze 15, 2005 8:38 am przez iEvE, łącznie zmieniany 1 raz.
hehe nikt przeciez nie informuje Cie, ze w sklepie obok jest ten sam towar 2 zeta taniej - jak sie sam nie przejdziesz to sie tego nie dowiesz. Trudno, zeby ktos popelnial biznesowe samobojstwo odsylajac klienta do konkurencji. Chyba Cie gryzie, ze to nie Ty bedziesz te pare zlociszy do przoduFender pisze:rozumiem, ze mozna placic za rzeczy ktorych nie ma w siecie, ale jesli ten typ bylby uczciwy to zamist sie z ludzmi targowac to moglby fanom z poza forum(z allegro) powiedziec, ze ten koncert bedzie za darmo w sieci, oczywiscie to nie jest sprawa karalna, ale jego sumienia ;]
Moze to niezbyt zgodne z tematem, ale nie wiedzialem gdzie to umiescic
http://mybittorrent.com/?i=135152&c...+RingTVRip.DivX <--- link do video z rock am ring (wersja tv)
do sciagniecia potrzebny jest program torrent :]
pozdrawiam
http://mybittorrent.com/?i=135152&c...+RingTVRip.DivX <--- link do video z rock am ring (wersja tv)
pozdrawiam
To jest z tego roku? I czy to jest pelny bootleg?Ironkos pisze:Moze to niezbyt zgodne z tematem, ale nie wiedzialem gdzie to umiescic
pozdrawiam
How long on this longest day...
Hej mam pytanie jak moge ściągnąć koncert z Chorzowa?
ROZMAWIAŁAM Z PAROMA LUDZMI I MOGĄ MI GO SPRZEDAĆ ALE CZY NIE MOŻNA JAKOŚ Z NETU TO WZIĄŚĆ?
ROZMAWIAŁAM Z PAROMA LUDZMI I MOGĄ MI GO SPRZEDAĆ ALE CZY NIE MOŻNA JAKOŚ Z NETU TO WZIĄŚĆ?
-
sic_knot
- -#Wrathchild

chodziło mi oto, ze jak gosciu to sprzedaje to jest nie w porządku co do innych którzy to narażając nagrali to. Wiem ze wymienianie sie bootami nie jest przestępstwem bo sam je zbieram i mam juz ładną kolekcje. Ale sam fakt to że wziął od goscia i sprzedaje to po chamsku za taką kase?. Przynajmniej mógł to sprzedac po kosztach a nie jeszcze zarabiac na tym, to czyste świństwo po prostu.
jak to włączam to mi tylko jakaś strona wyskakuje a nic do ściągania

Heavy Metal Will Never Die !! Up The Iron's !!
MateuszW pisze:jak to włączam to mi tylko jakaś strona wyskakuje a nic do ściągania![]()
Ironkos pisze:do sciagniecia potrzebny jest program torrent :]
a z kąd ten program można wziąść???
z google.pl
np. azerus czy takie tam
np. azerus czy takie tam
Zawsze jest wybór: można kupić albo nie. Ja swoje pierwsze bootlegi też kupiłem bo miałem wtedy modem, więc ściąganie wyniosłoby tyle samo albo i więcej. I jest wiele takich ludzi. Nawet overkill - polski fan club metalliki sprzedaje bootlegi i to za 10 zł od sztuki, normalnie przegrywane, bez okładek, w cienkich pudełkach. Czyli zysk 9 zł. Ale przecież to nie piractwo, bo bootlegi nie są oficjalnymi wydawnictwami, więc nie można tego zabronić. Nikt nikomu nie każe kupować. Kto chce koncert z Chorzowa już, ten płaci, kto jest cierpliwy, ten poczeka i ściągnie za darmo.sic_knot pisze:chodziło mi oto, ze jak gosciu to sprzedaje to jest nie w porządku co do innych którzy to narażając nagrali to. Wiem ze wymienianie sie bootami nie jest przestępstwem bo sam je zbieram i mam juz ładną kolekcje. Ale sam fakt to że wziął od goscia i sprzedaje to po chamsku za taką kase?. Przynajmniej mógł to sprzedac po kosztach a nie jeszcze zarabiac na tym, to czyste świństwo po prostu.
A poza tym komu by się chciało robić to po kosztach? Czas jest cenny, a nagrywarka też się zużywa. Płaci się za usługę.
wiem ale jak otwieram tą strone to nic tam nie ma, żadnego pliku do torrenta można tylko na jakiś czat wejść!Majek pisze:MateuszW pisze:jak to włączam to mi tylko jakaś strona wyskakuje a nic do ściągania
Heavy Metal Will Never Die !! Up The Iron's !!
Jezeli dobrze popatrzysz to znajdziesz plikMateuszW pisze:wiem ale jak otwieram tą strone to nic tam nie ma, żadnego pliku do torrenta można tylko na jakiś czat wejść!Majek pisze:MateuszW pisze:jak to włączam to mi tylko jakaś strona wyskakuje a nic do ściągania
No i dotarla do mnie plytka juz :rocx
I narazie tyle bo sobie ogladam i tylko troszku od skaczacego obrazu oczka mnie juz bola
Moze chodzilo o to ze stronka przez chwile nie dzialalaIronkos pisze:Jezeli dobrze popatrzysz to znajdziesz plikMateuszW pisze:wiem ale jak otwieram tą strone to nic tam nie ma, żadnego pliku do torrenta można tylko na jakiś czat wejść!Majek pisze: