Materiały audio/video z Mystic Festival '05
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Materiały audio/video z Mystic Festival '05
Stydziu czy to jest wersja audio? Bo to sciagnalem i wlancza sie winamp
How long on this longest day...
format mp3 to raczej audio chyba ze cos mi sie pochrzanilo--Mlody-- pisze:Stydziu czy to jest wersja audio? Bo to sciagnalem i wlancza sie winamp
No to jest audio
ale i tak super jakosci..mam nadzieje ze juz w pszyszlym tygodniu bedzie caly bootleg z chorzowa w formaci DivX 
A możnaby było zrobić tak, że boot z Chorzowa byłby na CD, które będzie do wyboru spośród kilku dla fan-klubwiczów, gdyby coś nie wypaliło ze wstawieniem go na neta.
Chociaż z drugiej strony każdy chciałby go mieć.
Chociaż z drugiej strony każdy chciałby go mieć.
Mozesz podac haslo i login bym byl bardzo wdziecznyStranger pisze:Pewnie ze warto.
Polecam zagraniczny FTP na ktory beda wrzucane materialy z calej trasy.
ftp.interrob.com to chyba adres
Popieram..dobry pomysl tyle ze musimy cierpliwie czekac az mawpa zrobi premiere bootlega w formacie DivXEvE pisze:Ja mam taką mała prośbę, bo po przeczytaniu 32 stron to nic się z tego nie wie.
Mógłby ktoś tutaj dobrze wtajemniczony (wtajemniczony w te wszystkie nagrania i adresy tychze nagrań) podać linki i to co trzeba wpisać, np w Total Comanderze żeby pościągać to co tam już jest? Bo szczerze "mówiąc" nic sie tutaj nie da zrozumieć :/.
Miro zaskakujesz mnieStydziu pisze:Phantom Of The Opera - nawet fajnej jakości![]()
http://s20.yousendit.com/d.aspx?id=1B9R ... 3419TSBHDH
Jakosc tych klipow jest powalajaca
Ale te klipy to jak dla mnie jest jakis aparat cyfrowy - tak to troche wyglada....
Ale wg mnie jakosc jest swietna: nie trzesie, sa ostre zblizenia i dzwiek bardzo dobry. Zawsze mozna to wyczaic i zrobic np. mix z 2 kamerSzymon pisze:Ale te klipy to jak dla mnie jest jakis aparat cyfrowy - tak to troche wyglada....
No nie jest zleKroczniok pisze:Ale wg mnie jakosc jest swietna: nie trzesie, sa ostre zblizenia i dzwiek bardzo dobry. Zawsze mozna to wyczaic i zrobic np. mix z 2 kamerSzymon pisze:Ale te klipy to jak dla mnie jest jakis aparat cyfrowy - tak to troche wyglada....
Daleko jestem od robienia mixow - 100x bardziej wole miec material nienarruszony.
Przeciez mozesz miec i taki i takiSzymon pisze: Daleko jestem od robienia mixow - 100x bardziej wole miec material nienarruszony.
No jak moge miec to nie pogardze 
Mam juz to nagranie z TVP i jakosc jest genialna.
A czekam na DVD z nagraniem mawpy i zobacze jak to wyglada w calosci.
Mam juz to nagranie z TVP i jakosc jest genialna.
O, a masz taki kabelek (i kartę telewizyjną?) co łączy wideo i komputer, żeby zgrać to?Szymon pisze:No jak moge miec to nie pogardze
Mam juz to nagranie z TVP i jakosc jest genialna.A czekam na DVD z nagraniem mawpy i zobacze jak to wyglada w calosci.
Ja niestety nie miałam możliwości obejrzenia tego..
Szymon ciekawe co to za TVP 
- Metalophil
- -#Moonchild

zgadza sie - tak jest nawet napisane na tej ukraińskiej stronie - podany jest model aparatu. Wiec niestety niewiadomo czy starczyło im karty pamięci na cały koncertSzymon pisze:Ale te klipy to jak dla mnie jest jakis aparat cyfrowy - tak to troche wyglada....
Âńĺ âčäĺî áűëî çŕńí˙ňî íŕ ôîňîęŕěĺđó Canon PowerShot S1 IS
Te mp3 Phantom of the opera i Hallowed by the name zawalista jakość czekam na całego bota 
Ja mam to na DVD. Kolega CubeX sie tu oglaszal, trzeba sie skontaktowac i umowic na ewentualna wymiane. Ja nie mam nagrywarki DVD i nie mam teraz ochoty latac gdzies po ludziach i przegrywac w niewiadomo jakich ilosciachEvE pisze:O, a masz taki kabelek (i kartę telewizyjną?) co łączy wideo i komputer, żeby zgrać to?Szymon pisze:No jak moge miec to nie pogardze
Mam juz to nagranie z TVP i jakosc jest genialna.A czekam na DVD z nagraniem mawpy i zobacze jak to wyglada w calosci.
Ja niestety nie miałam możliwości obejrzenia tego..
yyy nie rozumiem??Miras pisze:Szymon ciekawe co to za TVP
Chodzi mi o te zdanie "Mam juz to nagranie z TVP i jakosc jest genialna.A czekam na DVD z nagraniem mawpy i zobacze jak to wyglada w calosci."
oj no poprostu zrobilem usmieszek bo w zadnej tv nie bylo i nie bedzie kawalka z Chrzowa
a kogos mogles w blad wprowadzic 
oj no poprostu zrobilem usmieszek bo w zadnej tv nie bylo i nie bedzie kawalka z Chrzowa
Stary zastanow sie zanim cos powiesz, poczytaj pare stron wczesniejMiras pisze:Chodzi mi o te zdanie "Mam juz to nagranie z TVP i jakosc jest genialna.A czekam na DVD z nagraniem mawpy i zobacze jak to wyglada w calosci."
oj no poprostu zrobilem usmieszek bo w zadnej tv nie bylo i nie bedzie kawalka z Chrzowaa kogos mogles w blad wprowadzic