Materiały audio/video z Mystic Festival '05
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Righ Druadh
- -#Charlotte

Re: Materiały audio/video z Mystic Festival '05
Zdynio pisze:Video 1 po raz drugi (Nighwish1)
Video 2 po raz drugi (Nightwish2)
Video 3 po raz drugi (Iron Maiden)
I jeszcze audio po raz drugi
Jesli mógłby ktos to wrzucić ponownie bede bardzo wdzieczny
Zgodnie z życzeniem Video 1 po raz trzeci (Nightwish)
Zgodnie z życzeniem Video 2 po raz trzeci (Nightwish2)
Zgodnie z życzeniem video3 po raz 3ci (Iron Maiden)
I niech mi ktos powie, że nie jestem miły
"Poland, we salute you!"
I'm running free, yeah
I'm running free 
odpowiedz czy ty to dawales wczesniej?
Z racji otrzymania niezadawalającej jakości obrazu przy kodeku DivX zapuszczam dzisiaj przez noc jeszcze raz rippowanie. Prawdopodobnie wersja ostateczna będzie w formacie wmv (windows media video), który przy próbach kodowania wypadł o wiele lepiej niż DivX.
Piątek nie będzie pewnie dniem zakończenia prac nad wersją "filmu na kompa" ;>
Piątek nie będzie pewnie dniem zakończenia prac nad wersją "filmu na kompa" ;>
takiego wmv to chyba DVD nie odtwarza, co?
(od wczoraj mam DVD tak więc nic na ten temat nie wiem
, więc proszę o wyrozumiałość
)
(od wczoraj mam DVD tak więc nic na ten temat nie wiem
To zależy, chociaż o ile o możliwości wma słyszałem (nie mówiąc o mp3/divx/xvid), tak o wmv nie za bardzo, ale kto wie. Zresztą skoro masz odtwarzacz DVD to chyba lepiej zaopatrzyć się w wersję boot`a na DVD, prawda? :>
znaczy no będe chciała boota DVD ale po Twoim ostatnim poście pomyślałam, że zrezygnowałeś z tego pomysłu. Ale juz milcze i dalej cierpliwie czekam 
wiem, że to moje DVD odtwarza mp3, wma
.
A o tym czym sa DivX i XviD to w ogóle nie mam pojęcia i na czym to polega i w ogóle. Ale dzisiaj poprosze bracika o jakiś wykład. Albo w budzie kogoś. (nie żebym była jakąs lamą, ale jeśli chodzi o filmy to nigdy się nie interesowałąm tym
)
wiem, że to moje DVD odtwarza mp3, wma
A o tym czym sa DivX i XviD to w ogóle nie mam pojęcia i na czym to polega i w ogóle. Ale dzisiaj poprosze bracika o jakiś wykład. Albo w budzie kogoś. (nie żebym była jakąs lamą, ale jeśli chodzi o filmy to nigdy się nie interesowałąm tym
Mi sie ten plik nie ściagnał, znaczy jakiś tekstowy...Righ Druadh pisze: Zgodnie z życzeniem video3 po raz 3ci (Iron Maiden)
I niech mi ktos powie, że nie jestem miły:rocx
Wmv? Hmmmm... No w sumie jesli chcesz, ale nie rozumiem czemu slaba jakosc z DivXa
Powinno pojsc fajnie na DivXie. Jesli masz dodatkowa mozliwosc ustawienia rozdzielczosci, jakosci dzwieku itd. to polecam pokombinowac na tym polu, bo automatycznie moze byc ustawione na slaba jakosc. 
Kroczniok pisze:Wmv? Hmmmm... No w sumie jesli chcesz, ale nie rozumiem czemu slaba jakosc z DivXa :roll: Powinno pojsc fajnie na DivXie. Jesli masz dodatkowa mozliwosc ustawienia rozdzielczosci, jakosci dzwieku itd. to polecam pokombinowac na tym polu, bo automatycznie moze byc ustawione na slaba jakosc.
Ustawiałem... ustawiłem raz tak, że zajmowało ponad 1,6GB, ale mimo wszystko (jakość jest w porządku) to przy zbliżeniu postacie są podzielone na paski... wygląda to bardzo nieładnie. Przy wmv nie ma tego efektu.
mwpa: to twoj torrent? Moze by ktos poseedowal
Jest seed cały czas - dwie osoby już ściągają, musisz być wyrozumiały i cierpliwy - jestem za NATem - jak się podłączą odpowiednie osoby i szybciej ściągną to będziesz miał więcej seed`ów ;>
Może by ktoś wrzucił te nagranie audio na ftp lub yoursendit.com - nie wszyscy mają dostep do bittorrenta
Wszyscy mają dostęp do bittorrenta.
Bitcomet z tego co wiem całkim nieźle radzi sobie z NAT-ami
:rocx
:rocx
- Powerslave
- -#Prisoner

ja gdy bylem za NATem uzywalem bitspirita i wszystko bylo wporzadku
stan na ta chwile: 0 seed'ow
24 peer'ow...
stan na ta chwile: 0 seed'ow
"There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy"
Bosze... nie marudźcie - ludzie są do mnie podłączeni i ściągają. Musisz poczekać, aż Ci się tracker dobrze odświeży i się do mnie połączysz - max. 8 połączeń do mnie może być a, że wrzuciłem info na kilka forum, to jest "zapchany" dostęp.
"Wyściug szczurów" - zwolnijcie trochę... - życie da Wam popalić z takim tempem...
"Wyściug szczurów" - zwolnijcie trochę... - życie da Wam popalić z takim tempem...
Nie dokońca wszyscy mają dostęp do torrenta ja jestem za proxy i żadne P2P mi nie działa administrator poblokował porty i lipa jedynie mi działają ftp i peer2mail
Więc jak ktoś ściągnie to może łaskawie udostępni gdzie indziej - ja nie mam takiej możliwości - w osiołki i inne takie się nie bawię, oprócz bittorrent`ów.