Materiały audio/video z Mystic Festival '05
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
sic_knot
- -#Wrathchild

Re: Materiały audio/video z Mystic Festival '05
osobiscie to podoba mi sie ta ostatnia, ale mozna by w niej czcionke zmienić bo jakas nie teges jest.
...i wogóle fotka z Pragisic_knot pisze:osobiscie to podoba mi sie ta ostatnia, ale mozna by w niej czcionke zmienić bo jakas nie teges jest.
mozna zmienic... jak cos jeszce zrobie to dorzuce
dokopalem sie do swietnych fotek pewnego fotografika, nie jest ich duzo ale porazaja jakoscia, czekam teraz na zgode na ich wykorzystae i moze wersje w wiekszej rozdzielczosci, w okolicach srody sprobuje cos zmalowac (mam nadzieje ze wyjdzie co najmniej tak samo jak okladka RockAmRing 2003 w formacie dvd)
He has the power to heal,
He has the gift of the second sight,
He is the chosen one...
A ja bym został przy tych zielonych okładkach. Są dobre :beer dla autora.
mam już boota audio i wrzucam go na DC 
Ma ktos fote Bruca podczas Troopera? Sprobwalbym cos zmajstrowac
Jesli chodzi o to żeby zamienić flagę brytyjską, na flagę polską to nie wyjdzie Ci to, od razu mówie... Też siedziałem przy tym kilka godzin i efekt jest zły.Kroczniok pisze:Ma ktos fote Bruca podczas Troopera? Sprobwalbym cos zmajstrowac
No wlasnie o tym myslalem, a masz takie zdjecie? Przynajmniej sprobujegorbag pisze:Jesli chodzi o to żeby zamienić flagę brytyjską, na flagę polską to nie wyjdzie Ci to, od razu mówie... Też siedziałem przy tym kilka godzin i efekt jest zły.Kroczniok pisze:Ma ktos fote Bruca podczas Troopera? Sprobwalbym cos zmajstrowac
-
sic_knot
- -#Wrathchild

a niby skąd ty to wiesz? może jest z polski. W końcu koncert z Pragi prawie niczym się nie różnił, tylko setem...wiec nie masz pewnosci ze to jest Praga. :gunsMandrake pisze:...i wogóle fotka z Pragisic_knot pisze:osobiscie to podoba mi sie ta ostatnia, ale mozna by w niej czcionke zmienić bo jakas nie teges jest.
Koncert z Pragi nie roznil sie od koncertu z Chorzowa setem. Zasadnicza roznica pomiedzy tymi koncertami bylo to ze Praga byla w hali a Chorzow na stadionie... moze po tym rozpoznal?
-
sic_knot
- -#Wrathchild

jak to nie? przeciez u nas zagrali Charlot The Charlot a u nich zagrali Wratchild, wiec chyba róznica jest
. A to ze mu sie przywidziała chala to inna sprawa, ja tu nie widze zadnej chali?.
Normalna powierzchnia, tak jak u nas, no i raczej to u nas jest.
Normalna powierzchnia, tak jak u nas, no i raczej to u nas jest.
W Pradze i Chorzowie set był ten samsic_knot pisze:jak to nie? przeciez u nas zagrali Charlot The Charlot a u nich zagrali Wratchild, wiec chyba róznica jest.
www.MetalSide.pl
no...sic_knot pisze:napewno?
byłem, widziałem, słyszałem - ten sam
- Powerslave
- -#Prisoner

u nas Bruce nie mial na sobie takiej koszulki jak na tym foto...
"There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy"
Mam pewnosć że to jest Pragasic_knot pisze:a niby skąd ty to wiesz? może jest z polski. W końcu koncert z Pragi prawie niczym się nie różnił, tylko setem...wiec nie masz pewnosci ze to jest Praga. :gunsMandrake pisze:...i wogóle fotka z Pragisic_knot pisze:osobiscie to podoba mi sie ta ostatnia, ale mozna by w niej czcionke zmienić bo jakas nie teges jest.
http://www.ceskyrock.cz/clanky/foto/649_1449_im4.jpg
http://www.ceskyrock.cz/clanky_clanek.php?id=649
i nie musisz do mnie od razu strzelać...
-
sic_knot
- -#Wrathchild

aa to w takim razie MY BAD!. Nie bede wiecej strzelał
, peace! :rocx i po klopocie :beer