25/06/2005 - Eddie Rips Up Paris - Paryż @ Parc Des Princes
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 25/06/2005 - Eddie Rips Up Paris - Paryż @ Parc Des Princes
Jak to byla turbulencja to ja mam wieksze jak jezdze samochodem 
... Powiedział najnormalniejszy z normalnych - Szymon W.Szymon pisze:Przeciez ty juz teraz normalna nie jestesEddia pisze:Ach, nie wiesz nawet ile ja muszę wytrzymywać rzeczy... Więc będzie mi lepiej jeśli chociaż nie bedę musiała czekać do następnego roku, żeby zobaczyć Ironów. Inaczej chyba zeświruję, już jestem tego niedalekaYaaqb pisze:Nie denerwować mnie, ja muszę wytrzymać do następnej trasy![]()
.
no jasne...... tylko co to za glupie usmiechy?? 
No to miałeś szczęście , że trafiłeś na sympatyczną stewardessę i na Twoje MERCI odpowiedziała "dzień dobry" po polsku i z uśmiechemSabi pisze:No tak, ale odpowiada ładnie "Dzień Dobry" z uśmiechemSzymon pisze:Sabi - ta pani po prawej to ta wredna co mi turbulencji nie chciala sprzedac![]()
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 017
ironpacy pisze:
No to miałeś szczęście , że trafiłeś na sympatyczną stewardessę i na Twoje MERCI odpowiedziała "dzień dobry" po polsku i z uśmiechem, bo ja jak dzień wcześniej w paryskim metrze nadepnąłem jakąś panią na nogę i też powiedziałem MERCI to mi wcale nie odpowiedziała
i się nawet nie uśmiechnęła , a tylko mocno się skrzywiła
![]()
szlachetny cel, ja miałem dokładnie taką sytuację na trasie w 2003Sabi pisze:Nie no spoko, ale zobacz taki Paryż jaka atrakcja! Traktujesz to od razu jako wycieczkę i poznanie super ludzi zarazem, no i do tego skromny koncercik Maiden. Oczywiście trochę wyrzeczeń taki wyjazd kosztuje - u mnie np. kosztował utratę pracy
Natalia pisze:Nom!! :beer :beer :soloNegrita pisze:Dokładnie tydzień temu o tej porze..... :solo![]()
![]()
Dziękuję Wszystkim za wspólny wyjazd! :rocx :beer
Ja i A.S.F.A odchorowujemy niedzielną paryską ulewę![]()
Trzeba coś wykombinować z tym Dublinem, bo nie wytrzymam do następnej trasy!!!
Patrz tutaj:
http://ironmaiden.org/showthread.php?t=55206
Still spent most of the night with the Gers party
echh...trzeba było zrobić rundkę po klubach
I SOLD MY SOUL FOR ROCK'N'ROLL
Da5id pisze:Tobink, dolicz sobie jeszcze 13€, bo tyle kosztuje dostanie sie do Beauvais![]()
Jak tam egzamin Negrita?
Szukałem informacji jak dostac sie do Dublina, i niestety to co znalazlem nie napawa mnie optymizmem. Właściwie jedynym rozsadnym sposobem jest lot z Berlina - niestety, raz że nie jest to tak tanie jak np. lot z Krakowa do Paryża, a dwa, że terminy nie sa zbyt przystepne... jesli ktos jest zainteresowany to zapraszam na strone http://www.aerlingus.ie/
Mam tylko mala nadzieje, ze ktos znajdzie jakies ciekawsze oferty
Co ciekawe w zimie można z Katowic dolecieć do Dublina z Centralwings nawet za 230 zł
I SOLD MY SOUL FOR ROCK'N'ROLL
Nom, ech, nastepnym razem, w Dublinie :p?Negrita pisze:
Dobrze,że nie było tam Pana Piękne Zęby.....
echh...trzeba było zrobić rundkę po klubach
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

W Dublinie będzie tyle Irish Pubów, że ciężko będzie na nich trafić.Natalia pisze:Nom, ech, nastepnym razem, w Dublinie :p?
czemu Ty WICKER nie pojechałeś? miałem już dawno pytać, ale jakoś zapomniałem
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Examy...MiKi pisze:czemu Ty WICKER nie pojechałeś? miałem już dawno pytać, ale jakoś zapomniałem
Następnym razem jadę choćby nie wiem co.
Wezmę magiczną różdzkę.WICKER MAN pisze:W Dublinie będzie tyle Irish Pubów, że ciężko będzie na nich trafić.Natalia pisze:Nom, ech, nastepnym razem, w Dublinie :p?![]()
no to przykro mi WICKER
no ale siła wyższa....
no ale siła wyższa....
Już sporo czasu minęło od naszego wyjazdu do Paryża a ja nawet jeszcze Wam nie podziękowałam... Było wspaniale!!!! :rocx Wielkie dzięki i prosze o powtórkę!
( co powiecie na Dublin?
... )
Adrian Smith's Female Admirer
Czekałt temat o Dublinie, tam małe infoA.S.F.A pisze:Już sporo czasu minęło od naszego wyjazdu do Paryża a ja nawet jeszcze Wam nie podziękowałam... Było wspaniale!!!! :rocx Wielkie dzięki i prosze o powtórkę!( co powiecie na Dublin?
... )
oki, dziękiNatalia pisze:Czekałt temat o Dublinie, tam małe infoA.S.F.A pisze:Już sporo czasu minęło od naszego wyjazdu do Paryża a ja nawet jeszcze Wam nie podziękowałam... Było wspaniale!!!! :rocx Wielkie dzięki i prosze o powtórkę!( co powiecie na Dublin?
... )
Hej Lubelaki!!! Co powiecie na mały wypad na deptak w sobotę???
Powspominamy wyjazd przy piwku, umówimy się na następne bongo z Maiden.
P.S. No i na mrożoną kawę- pozdro dla Mayera.
Powspominamy wyjazd przy piwku, umówimy się na następne bongo z Maiden.
P.S. No i na mrożoną kawę- pozdro dla Mayera.
Ten usmiech mowi wszystkoNegrita pisze:![]()
nie ma jeszcze wyników...ale ja chyba swój znam
![]()
Chwila chwila, zdaje sie, ze to z Toba gadalem w metrze, jak wracalismy do hotelu - wy do swojego, ja do swojego?A.S.F.A pisze:Już sporo czasu minęło od naszego wyjazdu do Paryża a ja nawet jeszcze Wam nie podziękowałam... Było wspaniale!!!! :rocx Wielkie dzięki i prosze o powtórkę!( co powiecie na Dublin?
... )
zgadza sięDa5id pisze:Chwila chwila, zdaje sie, ze to z Toba gadalem w metrze, jak wracalismy do hotelu - wy do swojego, ja do swojego?A.S.F.A pisze:Już sporo czasu minęło od naszego wyjazdu do Paryża a ja nawet jeszcze Wam nie podziękowałam... Było wspaniale!!!! :rocx Wielkie dzięki i prosze o powtórkę!( co powiecie na Dublin?
... )