Jaki jest twój ulubiony kawałek z Blazem na wokalu??
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Jaki jest twój ulubiony kawałek z Blazem na wokalu??
Drugi raz - fakt, Futureal w wykonaniu Bruce'a nie brzmialo za dobrze 
Mi sie podoba szczególnie Futureal, nie wiem czemu ale Clansman tez (duzo osób mówi że Blaze Clansmana słabo wykonuje). Sign of the Cross tez jest ok.
p.s Czyżby temat ktoś sklonował
p.s Czyżby temat ktoś sklonował
Clansman. Mówiłem już o tym w skasowanym temacie. Blaze nie ma głosu do dziewicy. Jedynie ten kawałek jakoś mi podpasował*
*To tylko i wyłącznie moje zdanie. Wszelakie groźby kierować na PW
*To tylko i wyłącznie moje zdanie. Wszelakie groźby kierować na PW
-
Deleted User 804
Najbardziej ulubionego nie mam. Wszystkie z nim uwielbiam. Uwazam że ma on w swoim głosie niezły power, który do mnie trafia. Wydaje mi się że był idealny w zastępstwie Bruca.
Zdecydowanie The Clansman i Sign of the Cross...
-
El Dorado
Como Estais Amigos, Don`t Look To The Eyes Of The Stranger i inne ...
Clansman, może Angel and the gambler w wersji skróconej.
Virus,Como Estais Amigos, Don`t Look To The Eyes Of The Stranger,Educated fool i wogole lubie goscia jako wokal.
Jazz is not dead, it just smells funny.
The Clansman, Don't Look To The Eyes Of A Stranger
Virus- ten kawałek ma niesamowity power i jest znakomita odpowiedzią na ludzi którzy odwrócili się od Maiden w chwili kiedy odszedł Dickinson albo raczej wtedy kiedy nagrali płyte The X Factor.Dla tych ludzi chyba Maiden to był tylko Bruce a nie cały zespół.Harris komponując ten kawałek pokazał tym wszytskim szczurą, że dobrze wiedzą kim są.
Podsumowując, uwazam 2 płyty z Blazem jako bardzo dobre i w jego wykonaniu najlepiej brzmią( wkoncu były pisane pod jego skale dzwiękową w głosie,chociaż wykonianie tego kawałka z nowym składem na RiR jest powalające)Bruce wrócił-świetnie, lecz myśle jakby Blaze został w zespole wcale następne płyty nie były by kiepskie być moze nawet lepsze od BNW oraz DoD(choć wcale nie uważam ich za złe, uwazam je za bardzo dobre)
Bo to co widze na jego dokonaniach solowych jest świetne.I teraz tylko pomyślec co by sie mogło stac jakby Blaze w nową płyte z Maiden dołozył więcej swoich pomysłów(te które reazliuje na swoich albumach) i zagrał to z mistrzami heavy metalu.
Podsumowując, uwazam 2 płyty z Blazem jako bardzo dobre i w jego wykonaniu najlepiej brzmią( wkoncu były pisane pod jego skale dzwiękową w głosie,chociaż wykonianie tego kawałka z nowym składem na RiR jest powalające)Bruce wrócił-świetnie, lecz myśle jakby Blaze został w zespole wcale następne płyty nie były by kiepskie być moze nawet lepsze od BNW oraz DoD(choć wcale nie uważam ich za złe, uwazam je za bardzo dobre)
Bo to co widze na jego dokonaniach solowych jest świetne.I teraz tylko pomyślec co by sie mogło stac jakby Blaze w nową płyte z Maiden dołozył więcej swoich pomysłów(te które reazliuje na swoich albumach) i zagrał to z mistrzami heavy metalu.
Dont look{..}, Clansman, Man Of Edge
-
Pogromca Debilnych Blogów
- -#Wrathchild

Vlad ty jesteś jednym z adminów?? Bo strasznie jedziesz każdemu członkowi forum, który ma inne zdanie od ciebie!!
-
- -#Wrathchild

Teraz nie wiem czy to BUCU było skierowane do mnie czy do garusa, dobra, nie będę się kłócił bo po co!!Vlad Tepes pisze:Nie jestem adminem i sam kiedyś się na ten wątpliwy zaszczyt wypiąłem. Nie jadę każdemu. Teraz pojechałem facetowi który nazwał mnie szczurem za to, że nie podoba mi sie głos Blaze`a i płyty z nim nagrane.
Może mniej wykrzykników, bucu?
Mnie osobiście wokal Blaze'a nie podchodzi. Ale jeśli miałbym wybierać to bez namysłu stawiam na Virsus.
- journeyman
- -#Wrathchild

. ale Bruce robi to lepiejstefan81 pisze:sign of the cross i clansman
Moments wasted, isolated, time escaping, endless sacrifice.
-
- -#Wrathchild

Vlad, po raz kolejny pokazałeś, że należałby cie się wychowawczy!!Nie lubię kiepskich szyderców!!
-
Deleted User 357
A mógłbyś pisać po polsku?