Dziewica z grzechotką czyli sny o Iron Maiden

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Dziku
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Re: Dziewica z grzechotką czyli sny o Iron Maiden

Post autor: Dziku »

ja mialem genialny sen z Brucem :D To bylo jakos tydz po koncercie w Chorzowie.

Dowiedzielismy sie z kumplami ze Ironi graja jeszcze raz na Stadionie Slaskim jakis bonusowy koncert. tak wiec szybko zebralismy ekipe....nie mielismy jednak biletow

Szczescie nam dopisywalo - na bramce stal nasz dobry znajomy (nie bede tluamczyl wiezi :P ) wpuscil nas ale powiedzial ze mozemy wyleciec jak ktos nas zlapie....

Pozniej dosc dlugo nas scigali po stadionie ochroniarze, rozdzielilismy sie (pamietam ze mialem ostrego stresa). Trzymalismy sie razem z jednym z kumpli.

Wkoncu ukrylismy sie, ale nagle ktos szturchnal mnie w ramie....wiedzialem ze to ochroniarz wiec odwrocilem sie z posepna mina......nie .......to nie byl ochroniarz......

Przed moimi oczami stanal Bruce Dickinson :D ubrany byl tak jak na jednym ze zdjec promo DOD (tak na czarno) usmiechnal sie podal nam reke wyciagnal dwa bilety, walnal na nich autografy i poszedl sobie.....nikt inny go tam nie zobaczyl :D

Doda ze sen byl NIESAMOWICIE realny, bylem przekonany ze to sie stalo na prawde
Awatar użytkownika
Dziku
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Dziku »

Innego razu snil mi sie Harris.....moj ojciec opisywal mu samochod (ojciec moj jest rzeczoznawca) i Harris obiecal ze w zamian da mi kilka lekcji na bass :D bo gralem juz wtedy duzo :d Pamietam jak tluamczyl mi : "fenomen 3 palca :D:D:D:D"

Jeszcze keidys snilo mi sie ze ejstem na backstage i Steve pokazywal mi swoje basy od Fenderow to Ibanezow
Awatar użytkownika
Nocny Jastrząb
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Nocny Jastrząb »

Mi po Mysticu śnił się cały koncert IM.
więc przeżyłem to jeszcze raz, ale dużo ze snu nie pamiętam :?
tremayne
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: tremayne »

a ja nie pamiętam trochę z koncertu :oops: :?
Awatar użytkownika
syzygy
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: syzygy »

HA!!!! mojego snu nic nie przebije!!! Kiedyś śniło mi się że chłopaki wpadli do mnie do domu:) Rodzice trochę się zdziwili, konertowali w dużym pokoju, ale Bruce się nie starał:P potem był problem gdzie ich położyć:, bo mieli nocować:)
No i dosyć często śni mi się ze słucham jakiejś ich płyty nczy coś równie normalnego :wink:
Korzeń
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Korzeń »

Mój sen był totalnie odjechany.
Śnił mi się koncert na stadionie w Chorzowie. W pewnym momencie, podczas gdy chłopaki grali, jąkas idiotka wyłączyła "GŁÓWNY WYŁĄCZNIK PRĄDU". Wszystko się powyłączało (światło nie zgasło :shock: ) i wszyscy zawiedzeni opuścili stadion. Zotałem ja, i paru innych ludzi krzątających się po opuszczonej płycie boiska. Podszedłem do sceny. łazili po niej techniczni, bo koncert miał się rozpocząć jeszcze raz. Steve był wyraźnie wkur***. Podszedłem bliżej, i zorientowałem się, że poniżej progu sceny, jest zaszklona lada, za którą stoja owoce, warzywa, potrawy i napoje. Ogółem dużo jedzenia i picia. Powiedziałem Steve'owi, że jestem głodny. On próbując robić kilka rzeczy na raz bełkotał coś, że jest wkur***. Cały dygotał w nerwach, a bas miał nadal na szyi. Spytałem, czy da mi cos do jedzenia, a on mi dał serwetki :lol: :D Powiedział, że są niezłe. Odchodząc "słyszałem" jak mruczy pod nosem: "I to mają być pomidory...". Spróbowałem serwetki. Była bardzo dobra, smakowała jak ciasteczka cynamonowe. Stałem tam, jedząc te serwetki, które wyglądem niczym się nie rózniły od normalnych serwetek, z tym, że smakowały jak smakowały. Nagle sen się urwał, obudziłem się...

Reakcja po obudzeniu: :shock: :shock: :shock:
Adrian Borgnine
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Adrian Borgnine »

Ja też miałem jeden "ciekawy" sen o Ironach....

Przyjechali do mnie do domu (:!:), nie wiem zresztą w jakich okolicznościach, chwilę posiedzieli, pogadali, po czym pożegnali się i odjechali jakimś vanem. A ja dopiero wtedy zdałem sobie sprawę, że powinieniem skorzystać z okazji i zrobić sobie z nimi zdjęcie na pamiątkę (:!:). Cała reszta snu sprowadzała się do pogoni za tym vanem i próbach zdobycia tego zdjęcia ( :lol: ). Był w ogóle strasznie realistyczny i byłem pewien, że to się dzieje naprawdę..... ale LOL
A.S.F.A
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: A.S.F.A »

Ja jakiś czas temu miałam po prostu cudowny sen! Chodziłam po lotnisku w Krakowie i nagle weszłam do jakiegoś pomieszczenia w którym Adrian z jakimis muzykami dawał koncert. Nie było tam w ogóle widowni tylko ja hehehe. Jak skończyli grać to podeszłam do H'a i zrobiłam z nim sobie zdjęcia ( właściwie to była "sesja zdjęciowa" bo było tych zdjęc mnóstwo, w róznych "pozach" itp. :wink: ) . Potem Adrian zaprowadził mnie na jakiś balkon, gdzie byla reszta chłopaków. Zrobiłam sobie zdjęcia, pogadalismy, dali mi autografy na specjanych gotowych zdjęciach ( takich do paszportu :lol: ) i w ogóle. A potem jakimś cudem znalazłam sie w swoim domu i szukałam psa Dave'a :wink: :lol: Kiedy go znalazłam podszedł Davey jakiś taki wkurzony na mnie, pamiętam, że coś chamskiego powiedział i poszedł sobie :lol:
Ten sen był tak realistyczny, że jak się obudziłam, to w pierwszej chwili myslałam że to stało się naprawdę! Ale jak do mnie dotarło że nie, to było mi aż przykro... Takie spotkanie z H'em....
Adrian Smith's Female Admirer
Awatar użytkownika
Natalia
-#Invader
-#Invader

Post autor: Natalia »

A.S.F.A pisze:Ale jak do mnie dotarło że nie, to było mi aż przykro... Takie spotkanie z H'em....
:lol: tez tak raz mialam, jak wstalam z lozka chcialam szukac autografow w pokoju a potem taka zalamka :(
Awatar użytkownika
Mr_Crowley
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: Mr_Crowley »

Mi się - całkim niedwano - sniło, że byłem z.... R.J.DIO na koncercie Iron'ów :D On sobie gdzieś poszedł, a ja nagle się obudziłem o_O
Ironka :)
-#Invader
-#Invader

Post autor: Ironka :) »

Ostatnio śniło mi się, że Ironi grali koncert w Obornikach. I przyjechał Bruce ze swoją żoną takim samochodem jakim jeździł papież. I coś tam zaczął do mnie gadać po rosyjsku a ja ja mu powiedziałam, że czekam na Harrisa. I Steve przyjechał takim samym samochodem co Bruce (ale na szczęście bez żony :D) i zaczął mnie prztulać :D I mówił po polsku, że już się nie mógł doczekać kiedy mnie zobaczy. To było piękne! Szkoda, że się obudziłam w momencie kiedy zaprosił mnie do hotelowej sypialni... :( :wink:
Szymon
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: Szymon »

3mcie mnie :)

Maideni w papamobile - to chyba zaszlo za daleko :)
S1MON
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: S1MON »

ja się martwię o Nią :shock: :wink:
-#Invader
-#Invader

S1MON pisze:ja się martwię o Nią :shock: :wink:
O mnie? :wink:
S1MON
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: S1MON »

nie...o zone stefka :P ;) eot
-#Invader
-#Invader

S1MON pisze:nie...o zone stefka :P ;) eot
A czemu się o nią martwisz? :wink:
Awatar użytkownika
Proboszcz_Dobrodziej
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Proboszcz_Dobrodziej »

mi sie śniło jak spowiadałem Bruca u mnie w parafii ale szczegułów niemoge podac :)
Yaaqb
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Yaaqb »

Proboszcz_Dobrodziej pisze:mi sie śniło jak spowiadałem Bruca u mnie w parafii ale szczegułów niemoge podac :)
Tajemnica spowiedzi rozumiem? :>
Brand
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: Brand »

Ja miałem, ja miałem... sen.

Byłem na maidenach w spodku z mamą i braciszkiem 8 letnim :lol:
Ale maideni nie grali nie wiem czemu, albo części snu nie pamiętam...

:wink:
Awatar użytkownika
RodzynAa
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: RodzynAa »

Mi Iron Maiden sie snilo jakies 5 razy, za kazdym razem to byl mystic. Dokladnie pamietam tylko trzy.

Pierwszy to ze bylo po Mysticu i poszlam do jakiegos dziwnaczneg baru, i zaraz wszedl tam Bruce, dal mi autogral na rece i zwial (niesamowit sen, wiem :lol: )

a drugi to costam z tym ze biegalam za nimi i ciagle chcialam im reke podawac...

Trzeci to ze ich koncert byl w mega clubie, i zamiast Bruca spiewal Nicko z anoreksja :roll:
ODPOWIEDZ