Jaki jest twój ulubiony kawałek z Blazem na wokalu??
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Pogromca Debilnych Blogów
- -#Wrathchild

Re: Jaki jest twój ulubiony kawałek z Blazem na wokalu??
Moje ostatnie zdanie do vlada: jesteś idiotą!!jak ktoś twierdzi inaczej niz ty, to jest dla ciebie smierdzacym szczurem itp. Pomysl zanim cos napiszesz, wkurzasz mnie (i nie tylko)!! A jak mnie wywalą to będzie neisprawiedliwe, bo vlad krytykował większą ilość razy i wciąż tu jest, pzrepraszam za offtopa, lae musze mu uświadomić, że kiepski i wcale nieśmieszny z niego szyderca!! I nadaje sie na :guns
-
Deleted User 357
Kandydat do bananolandii
Jaka poprawa humoru w ten beznadziejny dzień 
Już za pierwsze zdanie swojej wypowiedzi masz banafallen_angel pisze:Moje ostatnie zdanie do vlada: jesteś idiotą!!
-
- -#Wrathchild

Dobra, sorry, ale Vlad każdemu jedzie, nie rozumiecie?? Przegladnijcie forum i zobaczcie sami!! POMOCY!!
-
Deleted User 357
Uważaj synku bo Ci zwieracze puszcząfallen_angel pisze:Dobra, sorry, ale Vlad każdemu jedzie, nie rozumiecie?? Przegladnijcie forum i zobaczcie sami!! POMOCY!!
Poczekaj, aż ktoś z Adminów zobaczy co napisałeś.
Po pierwsze dla Ciebie nie Vlad tylko Pan Vlad a po drugie i ostatnie WYJDŹ!!! (to slowo ostatnimi czasy jest dosyć często używane na forum)
A co to miało znaczyć?:
Żelazny---> Moja 6 letnia kuzynka jak widzi twojego avatarka to śpiewa: "Kulfon, Kulfon co z Ciebie wyrosnie..."
Po pierwsze dla Ciebie nie Vlad tylko Pan Vlad a po drugie i ostatnie WYJDŹ!!! (to slowo ostatnimi czasy jest dosyć często używane na forum)
A co to miało znaczyć?:
Następnym razem zanim coś napiszesz to pomyśl!!!fallen_angel pisze:I nadaje sie na :guns
Żelazny---> Moja 6 letnia kuzynka jak widzi twojego avatarka to śpiewa: "Kulfon, Kulfon co z Ciebie wyrosnie..."
-
- -#Wrathchild

Soory, a 'Pan' Vlad za zdanie: sam jesteś szczurem i jeszcze pewnie śmierdzisz, czy jakoś tak nie jest kandydatem do wyjazdu??
Nieeeeeee!fallen_angel pisze:Soory, a 'Pan' Vlad za zdanie: sam jesteś szczurem i jeszcze pewnie śmierdzisz, czy jakoś tak nie jest kandydatem do wyjazdu??
-
- -#Wrathchild

Dobra, rozumiem, że nowi nie maja tu czego szukać, jesli chodzi o krytykę....A żeby nie było, że offtop, to mi równiez się Virtual nie podoba ale X Factor po kazdym przesłuchaniu coraz bardziej!!
Nie wiem czy można krytykować czy nie. Myśle, że każdy może wypowiedzieć swoje zdanie. Jednak jak już to robisz to przemyśl to co piszeszfallen_angel pisze:Dobra, rozumiem, że nowi nie maja tu czego szukać, jesli chodzi o krytykę....A żeby nie było, że offtop, to mi równiez się Virtual nie podoba ale X Factor po kazdym przesłuchaniu coraz bardziej!!
Ja też za Virtual nie przepadam
-
- -#Wrathchild

Dobra, konczę z tym, (teraz przez całe .:SanktuariuM:. pzrebiega mysl: Debil z tego fallen_angel) Po prostu się wkurzyłem, cóż, ale z Vladem juz nie będę dyskutować
Pzesadzasz! Napewno nie całe Sanktuariumfallen_angel pisze:Dobra, konczę z tym, (teraz przez całe .:SanktuariuM:. pzrebiega mysl: Debil z tego fallen_angel) Po prostu się wkurzyłem, cóż, ale z Vladem juz nie będę dyskutować
futureal ( live ) 
-
_Sand_man_
- -#Invader

Dokładnie, ja np. tak nie pomyślałem, sądze, że fallen_angel też ma trochę racji...Ironka :) pisze:Pzesadzasz! Napewno nie całe Sanktuariumfallen_angel pisze:Dobra, konczę z tym, (teraz przez całe .:SanktuariuM:. pzrebiega mysl: Debil z tego fallen_angel) Po prostu się wkurzyłem, cóż, ale z Vladem juz nie będę dyskutować
Żeby nie było, że offtop ---> Ogólnie nie przepadam za dokonaniami Iron Maiden z okresu z Blazem. Moim zdaniem jest tam zaledwie kilka dobrych kompozycji...
2-0 dla Vlada
jak ja lubie te komentarze
" debilowatymi gniewnopryszczatymi" :beer
Ale chyba nikt nie zaprzeczy, że Vlad ma bardzo często sporo racji i potrafi argumentować swoje zdanie...
I za to Go bardzo szanuję :rocx
Aczkolwiek domyślam się, że niektórym działa na nerwy :]
I za to Go bardzo szanuję :rocx
Aczkolwiek domyślam się, że niektórym działa na nerwy :]
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
VIRUS
Co jak co ale ja Blaze'a lubię. Spiewał inaczej, może technicznie gorzej, ale wg mnie nie źle.
Co jak co ale ja Blaze'a lubię. Spiewał inaczej, może technicznie gorzej, ale wg mnie nie źle.
man on the edge
Man On The Edge
Futureal
Afraid Too Shot Strangers (na koncertach oczywiście)
Futureal
Afraid Too Shot Strangers (na koncertach oczywiście)