03/10/2005 - Dio - Warszawa @ Stodoła
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 03/10/2005 - Dio - Warszawa @ Stodoła
Genialnie.... Kurcze,ale ja nie mam jak pojechać
tzn. z kim.... i pewnie by mnie nie wpuścili do Stodoly...ehhh....marne to moje życie 
nie taki zły pomysł....tylko z 18 osob sie przydaCymor pisze:A może jakiś busik z Katowic?
EX nie IC...
- likipiki
- -#Lord of the flies

Osz w mordę, nieźle to się porobiło z tymi koncertami w Polszcze 
Dziwne jedynie, że w Stodole. Spodek dla Dio jest z pewnością za duży, ale Stodoła przecie za mała

Taka Hala Wisły była by iealna (szkoda że akustyka tam kuleje).
Termin nienajlepszy, gdy weżmiemy pod uwagę, że następnego dnia w Poznaniu DT.
Mnie tam raczej nie będzie, ale koncert z pewnością Stodoła zapamięta

Dziwne jedynie, że w Stodole. Spodek dla Dio jest z pewnością za duży, ale Stodoła przecie za mała
Taka Hala Wisły była by iealna (szkoda że akustyka tam kuleje).
Termin nienajlepszy, gdy weżmiemy pod uwagę, że następnego dnia w Poznaniu DT.
Mnie tam raczej nie będzie, ale koncert z pewnością Stodoła zapamięta
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
No w moim przypadku to tylko wchodzi jakis Ex lub IC popoludniu i to caly biletg :/ Albo samochod....
No chyba, ze uda mis ie utrzymac status wykształconego bezrobotnego do pazdziernika, co az takie trudne nie bedzie
To wtedy moge sobie pospiechami jezdzic
Ale w takim przypadku nie bedzie kasy na koncert i kolo sie zamyka 
No chyba, ze uda mis ie utrzymac status wykształconego bezrobotnego do pazdziernika, co az takie trudne nie bedzie
- Ghost Of The Navigator
- -#Charlotte

No to jesien bedzie ciekawa. Jade na 100%.
ROCK HARD RIDE FREE
Tyle że w poniedzialek mam rozpoczecie roku akademickiego a we wtorek pierwsze wyklady. Na obu by wypadalo byc. Wiec powrot o 5 rano ewentualnie by wchodzil w gre (w zaleznosci od godzin wykladow) ale pociag o 6 rano odpada. Dlatego na dzien dzisiejszy najabrdziej realny jest samochod, ewentualnie bus (jesli bedzie)S1MON pisze:nie taki zły pomysł....tylko z 18 osob sie przydaCymor pisze:A może jakiś busik z Katowic?w sumie jesli chcesz oszczedzac to rano o 6 z katow pociag za 27 zł. a powrót ok. polnocy ( jesli zdazysz
) lub o 5 rano...też za 27 zł.... intercity fajniej, ale 52 zł.
za mną juz dwa koncerty DIO
i oba wspominam świetnie !!!
... na kocert warszawski wybieram sie na 100% 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Wreszcie!! Oczywiscie nie zabraknie mnie w Stodole.
:rocx
Mam jakieś dziwne przeczucie że będzie to koncert roku 2005, akurat mnie zabraknie na koncercie ,ale co tam ,ważne że takie wydarzenie nie ominie Polski. Dio to napewno jeden z 5 moze 6 najlepszych i najwybitniejszych wokalistów rockowych ,a dla wielu ten najlepszy.
W wielu kręgach jest legendą. Akurat nie jestem jego wielkim fanem jeśli chodzi o kariere solową(choć miał pare świetnych płyt),ale uwielbiam jego płyty z Black Sabbath i z Rainbow. Zresztą uważam że Dehumanizer to najlepsza płyta ostatnich 15 lat ,która zjada nawet Painkillera i Brave New World.
W wielu kręgach jest legendą. Akurat nie jestem jego wielkim fanem jeśli chodzi o kariere solową(choć miał pare świetnych płyt),ale uwielbiam jego płyty z Black Sabbath i z Rainbow. Zresztą uważam że Dehumanizer to najlepsza płyta ostatnich 15 lat ,która zjada nawet Painkillera i Brave New World.
Ostatnio zmieniony pt lip 22, 2005 10:45 am przez Nomad, łącznie zmieniany 1 raz.
bnw NIC już nie zjeRycerzHeavyMetalu pisze: Zresztą uważam że Dehumanizer to najlepsza płyta ostatnich 15 lat ,która zjada nawet Painkillera i Brave New World.
z cgm.pl
Bilety już dostępne drogą wysyłkową: www.metalopolis.pl, shop@metalopolis.com, 032 205 25 00 (wew. 187). Informacje o koncercie: koncerty@metalopolis.pl, 032 205 25 00 (wew. 101).
Bilety już dostępne drogą wysyłkową: www.metalopolis.pl, shop@metalopolis.com, 032 205 25 00 (wew. 187). Informacje o koncercie: koncerty@metalopolis.pl, 032 205 25 00 (wew. 101).
-
Deleted User 357
Aaaaaa!!!!!
Od 3 lat na to czekałem
Bilety drogie,ale muszę jechać!!!Jakby był jakiś bus ze Śląska to ja bardzo chętnie 
Od 3 lat na to czekałem
mało osób chyba bedzie chetnych.....zeby tylko bilety nie zeszly droga wysylkowaŻelazny pisze:Aaaaaa!!!!!
Od 3 lat na to czekałemBilety drogie,ale muszę jechać!!!Jakby był jakiś bus ze Śląska to ja bardzo chętnie
- Mr_Crowley
- -#Charlotte

Na koncercie Dio musze być, i wybieram się tam - gorsza sprawa z kasiorką(mój budżet i tak bedzie nieźle podkopany po Metal Hammer Festiwal), ale cóż - może pójdę do jakiejś roboty - nigdy sobie nie daruję, jesli mnie ten koncert ominie
(po Slayerze to nieźle się zdołowałem - bo mnie tam nie było, wszystko przez te egzaminy na studia :/:/:/ )
Ostatnio zmieniony ndz lip 24, 2005 8:45 pm przez Mr_Crowley, łącznie zmieniany 1 raz.
Mr_Crowley pisze: po Metal Hammer Festowal
literówka
to wiadomo cos o sprzedazy biletow w normalnych sklepach ?
raczej błąd merytoryczny nazywac taką kupke festivalemS1MON pisze:literówka
a co do biletów na DIO to trzeb sie bedzie przejsc do empiku i sie zapytac kiedy beda mieli
- Mr_Crowley
- -#Charlotte

Ojj, każdemu sie może zdarzyćS1MON pisze:literówka
Ja jak zawsze - bilety będę zamawiał telefonicznie(nie mam zaufania do zakupów przez internet, a osobiście to nie chce mi się fatygowac tyle kilometrów)