Ja na razie się wstrzymam od głosu.... nie jestem do końca zdecydowany waham się pomiędzy A Tyranny of Souls i Kill Devil Hill
Najlepszy utwór na Tyranny Of Souls Bruca Dickinsona
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Najlepszy utwór na Tyranny Of Souls Bruca Dickinsona
Witam! To moja pierwsza ankieta i do końca nie jestem pewien czy mogę ją tu zrobić jakby coś to niech ją ktoś wywali.... ale mnie nie banujcie nie mam złych intencji
Ja na razie się wstrzymam od głosu.... nie jestem do końca zdecydowany waham się pomiędzy A Tyranny of Souls i Kill Devil Hill
Ostatnio zmieniony czw lip 30, 2009 6:27 pm przez syzygy, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Julian Baynes
- -#Prodigal son

Re: Najlepszy utwór na Tyranny Of Souls Bruca Dickinsona
Eeee.... Ja niezagladam do dzialu ankiety i nie wiem czy jest jeszcze mozliwosc dodawania tam roznych bzdur tego typu ale upraszam, zeby dac taka mozliwosc temu konkretnemu userowi, zeby mogl sie spelniac i w spokojnym odosobnieniu wypelniac swoja "misje"

2 takie same tematy?
już nie matremayne pisze:2 takie same tematy?
A Tyranny Of Souls bez 2 zdań!
Abduction - był pierwszy, który usłyszałem i jak dotąd najlepszy...
tytulowy, super utwor z kopem prawie, ze jak na accident :rocx
Jazz is not dead, it just smells funny.
Jak dla mnie Soul Intruders ,krótki ,prosty utwór ze znakomitym refrenem i wspaniałym wokalem Bruca, oby jak najwięcej takich utworów na nowej płycie IM ,na drugim miejscu River of No Return i Kill Devil Hill razem.
Navigate the seas of the sun - znakomita, delikatna balladka. Wpadła mi w ucho od razu, po pierwszym przesłuchaniu. Myślałem nad Kill devil hill, ale...tak jakoś.
-
Amy
Na pierwszym miejscu oczywiście Navigate The Seas Of The Sun.
A potem to Abduction razem z Kill Devil Hill
A potem to Abduction razem z Kill Devil Hill
No dobra ta ja już też zagłosuję 
Wybieram utwór tytułowy chociaż równie dobry jest Kill Devill Hill...
Mam tylko małe zastrzeżenie- A Tyranny Of Souls mógłby mieć dłuższą część instrumentalną.... mógłby być bardziej rozbudowany tak jak np. Book Of Thel....
River Of No Return też jest spoko
Wybieram utwór tytułowy chociaż równie dobry jest Kill Devill Hill...
Mam tylko małe zastrzeżenie- A Tyranny Of Souls mógłby mieć dłuższą część instrumentalną.... mógłby być bardziej rozbudowany tak jak np. Book Of Thel....
River Of No Return też jest spoko
Abduction rządzi :rocx
zgadzam się w 100% ,Book of Thel to zdecydowanie mój nr.1 jeśli chodzi o Bruca Dickinsona, ten utwór to poprostu arcydzieło.syzygy pisze: Mam tylko małe zastrzeżenie- A Tyranny Of Souls mógłby mieć dłuższą część instrumentalną.... mógłby być bardziej rozbudowany tak jak np. Book Of Thel....
- Nocny Jastrząb
- -#Trooper

Utwór tytułowy aTOS.
PS: "Tears of dragon" rządzi
PS: "Tears of dragon" rządzi
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Jak dla mnie River Of No Return lub Kill Devil Hill. Zaglosowalem na ten pierwszy - wspaniale aranzacje i wokal Bruce'a!
- Metalophil
- -#Moonchild

Power Of The Sun!!! Świetny refren! :solo
I zagłosowałem na tytułowy. Co prawda równie cenię sobie Navigate the Seas of the Sun (naprawdę znakomita ballada), ale Bruce Dickinson to jakby nie było muzyk rockowy, ba metalowy nawet... toteż wybrałem utwór, który bardziej podchodzi pod tę kategorię.
A Tyranny of Souls miażdży. Głos Dickinsona prezentuje tu niesamowitą siłę, dociera do uszu słuchającego niby krzyk piekieł. Jak syzygy słusznie zauważył brak tu "rozbudowanej części instrumentalnej", ale nie żałuję tego aż tak bardzo w zw. z innym brakiem - brakiem Adriana Smitha.
Albumu słucham przede wszystkim dla wokalu Bruce'a. Nie jest to uczta instrumentalna(niestety), natomiast wokalnie jest to produkt najwyższej klasy.
Pozdrawiam,
Etan
A Tyranny of Souls miażdży. Głos Dickinsona prezentuje tu niesamowitą siłę, dociera do uszu słuchającego niby krzyk piekieł. Jak syzygy słusznie zauważył brak tu "rozbudowanej części instrumentalnej", ale nie żałuję tego aż tak bardzo w zw. z innym brakiem - brakiem Adriana Smitha.
Albumu słucham przede wszystkim dla wokalu Bruce'a. Nie jest to uczta instrumentalna(niestety), natomiast wokalnie jest to produkt najwyższej klasy.
Pozdrawiam,
Etan
...ale nie należy narzekać na chleb powszedni; trzeba go jeść i czekać na c i a s t k o.
dziwi mnie ,że nikt nie docenia Soul Intruders
A mi się najbardzej podoba "Believil" taki fajny mroczny kawałek