Jaka postać Eda wam się najbardziej podoba
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Powerslave
- -#Prisoner

Re: Jaka postać Eda wam się najbardziej podoba
Killers za ta brutalnosc
Powerslave za wywyzszenie Edka na boga "ancient times"
, Dance of Death... sama postac bardzo mi pasuje (otoczenie n/c), inne rownie dobre, ale te 3 na podium ;]
"There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy"
Eddie w wersji 3D.
Twarz mi się nie podoba w sumie i fryz. Ale to Eddie na lata 80te
stąd ten wygląd. Tylko mało groźny.
Twarz mi się nie podoba w sumie i fryz. Ale to Eddie na lata 80te
- journeyman
- -#Wrathchild

tan z Killersów ma powalający usmiech 
oprócz tego podoba mi sie z Dance of death, Fear of the dark, Brave new world i jak Clansman
oprócz tego podoba mi sie z Dance of death, Fear of the dark, Brave new world i jak Clansman
Moments wasted, isolated, time escaping, endless sacrifice.
A mnie ten cały Eddie zaczyna 'nieco' irytować. Dziecinada i tyle, postrzegając zwłaszcza niektóre komentarze i stosunek ludzi do sprawy.
KMFDM
-
Deleted User 804
Dla mnie Eddie miał najstraszniejszy wygląd u mnie w ogólniaku jako nauczycielka od geografii, tylko nie wiem czemu ukrywał się pod innym imieniem
A tak serio to nie wiem który najbardziej. Każdy ma w sobie coś szczególnego i ciężko jest osądzić który jest najlepszy. Zresztą czy ma to jakikolwiek sens?
A tak serio to nie wiem który najbardziej. Każdy ma w sobie coś szczególnego i ciężko jest osądzić który jest najlepszy. Zresztą czy ma to jakikolwiek sens?
W bardzo wielu tematach na tym forum nie chodzi o szukanie sensu, tylko wyrażenie swojej opinii. To element maidenowego klimatu tego miejsca. Jeśli z jakichś powodów nie piszę w danym temacie, nie znaczy to, że nie powinni robić tego też inni. Mnie się podoba, że wszystko, co związane z Ironami jest tu wałkowane na wszystkie sposoby.
A wracając do tematu. Najbardziej lubię jednak stare Edzie z lat osiemdziesiątych. Swego czasu w kawalerskim jeszcze pokoju miałem na ścianie plakaty z LaD i SiT m.in. Uwielbiałem też płótna na katankach z NotB i Killers. To zdecydowana czołówka moich faworytów, jesli chodzi o mordki uwiecznione na okładkach płyt, czyli te najbardziej znane.
A wracając do tematu. Najbardziej lubię jednak stare Edzie z lat osiemdziesiątych. Swego czasu w kawalerskim jeszcze pokoju miałem na ścianie plakaty z LaD i SiT m.in. Uwielbiałem też płótna na katankach z NotB i Killers. To zdecydowana czołówka moich faworytów, jesli chodzi o mordki uwiecznione na okładkach płyt, czyli te najbardziej znane.
Ed z Live After Death wymiata! :rocx
-
Pogromca Debilnych Blogów
- -#Wrathchild

Oczywiście, że najlepszy Eddie jest na okładce Powerslave!!!
heheh ciekawy pomysł rzeczywiscie można to tak odebracEvE pisze:z Numbera chyba. Lubie jak miał włosy
Po trepanacji czaszki też był fajny, na SiT taki cyber Edi też wymiatał.
Ale taki złowieszczy jak na Numberze to chyba nigdzie nie był (no tam Killers to wiadomo:) )
Natomiast absolutnie beznadziejny jest na Faktorze, Virtualy i na BNW (ale nie tak bardzo jak wcześniej). Ten Edi to tak jakby był jużnie żywy (zabity na Faktorze) i potem pokazywał się zza światów (Virtual i BNW) a potem schodzi na ziemie jako Śmierc (DoD). Taka moja wizja. na Early Days to reinakarnacja.
Ale okładka z Killersów i Virtual XI miażdży :rocx
KILLERS!
A na drugim miejscu Live After Death
A na drugim miejscu Live After Death
Najlepszy Ed: Trooper!
A tak po za tym to jest mój pierwszy post, więc chcę powiedzieć wszystkim DZIEŃ DOBRY!
A tak po za tym to jest mój pierwszy post, więc chcę powiedzieć wszystkim DZIEŃ DOBRY!
- Proboszcz_Dobrodziej
- -#Wrathchild

eddie z singla Purgatory 
Eddie z Piece of mind i z Somewhere in time. :rocx
6.06.2007-Iron Maiden Ostrava,Stadion Bazaly
19.06.2007-Heaven and hell,Warszawa Torwar
Ed z NOTB, PoM, SiT, 7th son i ewentualnie z ery Di Anno.
Wszystkie Edki od FOTD do DoD to jakies nieporozumienie, co nie znaczy ze okladki sa takie złe ogolnie, choc nie mowie że są naprawde dobre.
Wszystkie Edki od FOTD do DoD to jakies nieporozumienie, co nie znaczy ze okladki sa takie złe ogolnie, choc nie mowie że są naprawde dobre.
ten z Somewhere In Time jest najlepszy, ale nie gardzę pierwszymi Edkami (IM, K, PIM, NOTB)
Wg mnie Somewhere In Time ma najlepszego Eda na okładce. A i ogólnie okładka jest super 
Moje ulubione dwie okładki to zdecydowanie Powerslave i The Number of the Beast ,przy czym ta pierwsza mi sie najbardziej podoba, a ta druga jest najbardziej charakterystyczna.
Reszta okładek zachowuje równy poziom, z wyjątkiem DoD ,która jest zdecydowanie najgorsza.
Reszta okładek zachowuje równy poziom, z wyjątkiem DoD ,która jest zdecydowanie najgorsza.
eee tam....LAD rlz :solo z tyłu nagrobek bodajże Riggsa
a przodu piekło
resurrection of Eddie by thunder bolt 
p.s. niedługo ktos napisze posta numer 66666
p.s. niedługo ktos napisze posta numer 66666