03/10/2005 - Dio - Warszawa @ Stodoła
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 03/10/2005 - Dio - Warszawa @ Stodoła
ma ktoś jakieś przecieki jaka będzie setlista ?
-
Deleted User 622
Cholera, słuchalem nowego live Dio z NY i jesli tak zagraja u nas to moze byc słabo 
watpliwe - byłem na koncercie Dio około miesiac temu i zagrali rewelacyjniemetal pisze:Cholera, słuchalem nowego live Dio z NY i jesli tak zagraja u nas to moze byc słabo
A mógłbyś napisac co grali??
tylko zaznacz jakoś że to spoiler bo może nie wszyscy chcą wiedziec (ja akurat nie lubię niespodzianek
)
tylko zaznacz jakoś że to spoiler bo może nie wszyscy chcą wiedziec (ja akurat nie lubię niespodzianek
tez poprosze...chocby na priv... 
grali same dobra kawałkiPink pisze:A mógłbyś napisac co grali??
tylko zaznacz jakoś że to spoiler bo może nie wszyscy chcą wiedziec (ja akurat nie lubię niespodzianek)
m.in
Holy Diver
Sunset Superman
gates of babylon
man on the silver mountain
Long Live Rock’n’Roll
Heaven And Hell
Egypt
Stand Up And Shout
Rainbow In The Dark
dzięki :beer
Mam nadzieję że u nas zagrają Children of the sea....
Mam nadzieję że u nas zagrają Children of the sea....
bardzo chcialbym uslyszec the last in line
:solo rainbow to chyba stały punkt programu 
-
Deleted User 622
Krótkie pytanie - krótka odpowiedz. Czy aranże starszych killerów były wolne, cięzkie i nudne? I czy Ronnie spiewał niżej niz zwykle?Neon Dion pisze:watpliwe - byłem na koncercie Dio około miesiac temu i zagrali rewelacyjniemetal pisze:Cholera, słuchalem nowego live Dio z NY i jesli tak zagraja u nas to moze byc słabo![]()
![]()
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ten album zostal nagrany ladnych kilka lat temu...metal pisze:Cholera, słuchalem nowego live Dio z NY i jesli tak zagraja u nas to moze byc słabo
nie - ale kawałki zostały zagrane ciezej - jednak nie straciły nic ze swojej energii i dynamiki a wrecz przeciwnie, moze widziałes Saxona na zywca ?? u nich tez przeciez brzmienie sie dosc powaznie wmocniło przy takich kawałkach jak Wheels of steel czy back to the wall, strong arm of the law a mimo wszytko kawałki te wypadaja jeszcze lepiej od oryginałów - u Dio jest to samometal pisze:Krótkie pytanie - krótka odpowiedz. Czy aranże starszych killerów były wolne, cięzkie i nudne? I czy Ronnie spiewał niżej niz zwykle?Neon Dion pisze:watpliwe - byłem na koncercie Dio około miesiac temu i zagrali rewelacyjniemetal pisze:Cholera, słuchalem nowego live Dio z NY i jesli tak zagraja u nas to moze byc słabo![]()
![]()
metal pisze:W 2002, to nie tak dawno.
nabije posta : tak 
Dziadek z niego już 
chciałbym takiegoIronka :) pisze:Dziadek z niego już
Może i dziadek ,ale jego głos ma 100 razy więcej mocy niż tych wszystkich tych współczesnych dzieciaków za mikrofonem bawiacych sie nieudacznie w Heavy-Metal, napewno jeden z najlepszych w historii ,taki Bruce sie pewnie od niego wiele uczyłIronka :) pisze:Dziadek z niego już
Ale ja nie twierdzę, że jak ma swoje lata to znaczy, że źle śpiewa. Zgadzam się z Tobą w 100%! Źle mnie zrozumiałeś...
nie no spoko ,nikogo bym nie posądzał o to ,że twierdzi że Dio źle śpiewa
,tym bardziej podziw dla faceta ,64 lata na karku ,ama wciąz taki głos ,a co robił w latach 70 i 80 miazga ,ale moją ulubioną płyte z jego udziałem nagrał w latach 90 ,Dehumanizer ,Black Sabbath to jest to ,zresztą inne albumy BS z nim w składzie tez są wspaniałe ,wogóle Black Sabbath jest wspaniałe
:solo :rocx