03/10/2005 - Dio - Warszawa @ Stodoła
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 03/10/2005 - Dio - Warszawa @ Stodoła
oj kulfonik kulfonik nieswiezy ten twoj 'news'
-
Deleted User 357
Spaaadaj,wolę być Kulfonem niż Moniką
A może i nieświeży ale nikt go w tym temacie nie napisał 
na tym forum nieŻelazny pisze:Spaaadaj,wolę być Kulfonem niż MonikąA może i nieświeży ale nikt go w tym temacie nie napisał
-
Deleted User 357
Nie każdy stąd zagląda na forum Judasów więc można to było tu wrzucić 
a powinniŻelazny pisze: Nie każdy stąd zagląda na forum Judasów
ale dlaczego akurat TyŻelazny pisze: więc można to było tu wrzucić
a juz tak na serio to chyba jednak bym wolał zeby Dio zagrał po 1-2 kawałki z kazdej płyty niz całe Holy Diver mimo iz uwazeam ten album za bardzo dobry
-
Deleted User 357
A mi to się bardzo podoba, usłysze moje ukochane Caught In The Middle i Gypsy na żywo
A i z tego wynika że nie będzie nic z nowych płyt co mnie baaardzo cieszy(Nie to że nie lubię ale mniej nowego=więcej klasyki
)
A i z tego wynika że nie będzie nic z nowych płyt co mnie baaardzo cieszy(Nie to że nie lubię ale mniej nowego=więcej klasyki
Bilet dzisiaj przyszedł. Numer 70
.
no no noŻelazny pisze:Spaaadaj,wolę być Kulfonem niż MonikąA może i nieświeży ale nikt go w tym temacie nie napisał
wszyscy wiedza ze to zaba monika rzadzila ciuchcia i na koncercie ci pokaze gdzie jest miejsce kufoniastch stworow
a co do newsa to nie wiem czy powienienem byc zadowolony czy nie w sumie to chyba tak ale zawsze cos kosztem czegos
-
Deleted User 357
Tak kosztem nowych utworów,wiec powinieneś byc zadowolonyNitek pisze: a co do newsa to nie wiem czy powienienem byc zadowolony czy nie w sumie to chyba tak ale zawsze cos kosztem czegos
tak tylko z mojego doswiadczenia wynika ze kawalki z nowych plyct sredniopodchodzace mi podchodzace po zagraniu na koncercie jakos bardziej mi sie podobaja a teraz moge nie miec tej szansyŻelazny pisze:Tak kosztem nowych utworów,wiec powinieneś byc zadowolonyNitek pisze: a co do newsa to nie wiem czy powienienem byc zadowolony czy nie w sumie to chyba tak ale zawsze cos kosztem czegos
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Byc moze doczekamy sie koncertu takiego jak kilka dni pozniej w Wielkiej Brytanii czyli 2 sety: caly Holy Diver + inne kawalki. Lacznie ponoc blisko 3 godzin...
Jestem ciekaw czy MMP nie zaproponuje Dio nakrecenie DVD w Stodole. Bo mial krecic je gdzies na tej trasie - ponoc zastanawial sie nad Rosja, ale teraz moze wybrac Polske. 
DIO To Play 'Holy Diver' In Its Entirety On Upcoming U.K. Tour - Feb. 28, 2005
DIO To Play 'Holy Diver' In Its Entirety On Upcoming U.K. Tour - Feb. 28, 2005
nie zartuj Wicker
stodoła i DVD ?? tam nawet polscy wykonawcy nie nagrywaja 
- Slav The Great
- -#Prisoner

W DVD nie wierze.Jakby koncert odbył się w Spodku to rozumiem,ale Stodoła?
Jak dla mnie jest nieważne co zagra DIO.Będe pierwszy raz na jego koncercie i to się dla mnie liczy.
Jak dla mnie jest nieważne co zagra DIO.Będe pierwszy raz na jego koncercie i to się dla mnie liczy.
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Ech... to już trzeci koncert, po Jonie Andersonie który niestety muszę sobie odpuścić. Szkoda, bo chciałbym zobaczyć go na zywo, a aktualnie moje szanse są bardzo bliskie zeru.
Pewnie Polacy jak zwykle zwalą nagrywanie koncertu jak to zrobili na Mysticu w 2003. Gdyby nie to to nie Dortmund, a Wrocław byłby na DVD z Death on the Road...
Albo na koncercie Rhapsody w CzechachMirdaroh pisze:Pewnie Polacy jak zwykle zwalą nagrywanie koncertu jak to zrobili na Mysticu w 2003.
-
Deleted User 357
Ewa-jemu chodziło o to że ekipa nagrywająca spieprzyła zadanie,a nie publika robiła wiochęEvE pisze:Albo na koncercie Rhapsody w CzechachMirdaroh pisze:Pewnie Polacy jak zwykle zwalą nagrywanie koncertu jak to zrobili na Mysticu w 2003.![]()
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ostatnio MMP nagrywal tam DVD Soulfly wiec czemu i nie Dio? Ronnie nie gra raczej w wiekszych obiektach, a publika na pewno bedzie bardzo zywiolowa.Neon Dion pisze:nie zartuj Wickerstodoła i DVD ?? tam nawet polscy wykonawcy nie nagrywaja
No nie wiem... Dortmund byl bardziej prestizowym i wiekszym koncertem (2 razy wiecej osob niz w Hali Ludowej), a poza tym fani zza granicy slyszac, ze Maiden wydalo DVD z koncertu we Wroclawiu nie wiedzieliby nawet skad to jest i sceptycznie by do tego podeszli...Mirdaroh pisze:Pewnie Polacy jak zwykle zwalą nagrywanie koncertu jak to zrobili na Mysticu w 2003. Gdyby nie to to nie Dortmund, a Wrocław byłby na DVD z Death on the Road...
-
Deleted User 357
Dokładnie,kręcenie DVD jest niewykluczone,zwłaszcza że MMP się dość często za to zabiera...
Ale nie ukrywam że bardziej by mnie ucieszyło to:
Ale nie ukrywam że bardziej by mnie ucieszyło to:
Lacznie ponoc blisko 3 godzin...