Run to the Hills:Official IRON MAIDEN Tribute Band
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Run to the Hills:Official IRON MAIDEN Tribute Band
Słyszał ktoś o tym zespole...chłopaki grają covery Ironów i nic w tym dziwnego by nie było gdyby nie wokalista tej grupy, który ma bardzo podobny głos do Bruca(co jest chyba niespotykane)Zerknijcie na tą stronkę i sami oceńcie
http://www.runtothehillsusa.com/home.htm
http://www.runtothehillsusa.com/home.htm
Re: Run to the Hills:Official IRON MAIDEN Tribute Band
Oni już wydali jakiś album?
Zaraz sobie ich poslucham 
Troche dziwnie chłopcy wyglądają ale ogólnie spox
zobaczcie video z Hallowed Be Thy Name. na początku myslałem że to Bruce śpiewa
no wykonanie rzeczywiście dobre... ale jaki to ma sens... to jest tak samo jakby nagrali covera i puscili w TV bo zarabiają kase na czyjejś muzyce...
no rzeczywiści lepiej by było jakby chłopcy zaczeli grać coś swojego...z takim wokalem mogli by sie wybić
dokłądnie .... a klient ma nawet troche większe możliwości od Bruce'a bo poprostu może śpiewac wyzej.... nawet pod power metal mógłby podchodzic:D
Fajne, fajne... Ale tak jak mówicie. Powinni nagrywać swoje własne kawałki. Jeżeli tak będą robić to mają duże szanse aby zaistnieć na rynku muzycznym.
Nie przesadzaj... Bogami to oni jeszcze nie są... jak zaczną grać swoje kawałki to pogadamyWICKER MANiack pisze:skoro robią to samo co iron maiden to są bogami !!
zawsze mnie ciekawilo co by bylo gdyby taka kapela grala przed maiden na koncertach 
Ostatnio zmieniony śr sie 17, 2005 9:10 pm przez hiroszima, łącznie zmieniany 1 raz.
raczej impotentami tworczymi, steve i reszta chyba nie maja serca zeby takim odmawiac, inna sprawa ze wokalista marnuje sie zamiast spiewac cos oryginalnegoWICKER MANiack pisze:skoro robią to samo co iron maiden to są bogami !!
Mi to jakos sie nie podoba, słyszałem wiele coverów Maiden, i bylo duzo wiele lepszych od tych. Natomiast jesli chodzi o wokaliste to fakt- marnuje sie, z takim glosem moglby cos osiagnac.
ee tam gadasz wykonanie nie było złe... tylko te solówki studyjne mnie zawiodły.. mogli chociaz jakąś swoje improwizacje dać ....
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Zgadzam się. Zdanie "Officjal Tribute band" jest conajmniej śmieszne. Rozumiem, żeby nagrać jeden czy 2 covery, ale tribute band to przesada. Nie słyszałem jeszcze zespołu, który wybiłby się grając tylko covery...Sashh pisze:WICKER MANiack napisał:
skoro robią to samo co iron maiden to są bogami !!
raczej impotentami tworczymi, steve i reszta chyba nie maja serca zeby takim odmawiac, inna sprawa ze wokalista marnuje sie zamiast spiewac cos oryginalnego
BTW. Oglądajac teraz ich stronę widać, że 'występy' Sharon też ich poruszyły
- Nocny Jastrząb
- -#Trooper

a wy im poprostu zazdrościcie

no dobra, a Apocalyptica?? Oni zyskali sławę przerabiając utwory MetallikivBrand pisze:Zgadzam się. Zdanie "Officjal Tribute band" jest conajmniej śmieszne. Rozumiem, żeby nagrać jeden czy 2 covery, ale tribute band to przesada. Nie słyszałem jeszcze zespołu, który wybiłby się grając tylko covery...
Przerabiając - to po pierwsze. Nie grali dokładnie tego samego, a przerabiali - to różnica. Druga sprawa to to, że Apocaliptyca to jeden z najoryginalniejszych współczesnych zespołów powiązanych z rockiem, więc oni raczej nie cierpią na chorobę charakterystyczną dla Tribute Bandów - kompletny brak wspomnianej oryginalnościWrathchild_88 pisze:no dobra, a Apocalyptica?? Oni zyskali sławę przerabiając utwory Metalliki
Mógłbyś trochę bardziej rozwijać swoje wypowiedzi? :>
mógłbym <lol>