Maiden na Ozzfest!!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Maiden na Ozzfest!!
... szkoda słów ale jeżeli ktokolwiek z was miał okazję zobaczyc choc jeden z odcinków Reality Show ,,The Osbournes" to naprawdę nic dziwnego że coś takiego miało miesjce podczas OZZFEST ... podczas całego zamieszania to nie Iron Maiden zostało upokorzone tylko żałosna gwiazdorska rodzinka Ozziego ... podobało mi się natomiast zachowanie publiczności która zdecydowanie w/g relacji było po stronie IRON MAIDEN ... tak więc UP THE IRONS :rocx
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

No ba.świnka666 pisze:Zadzwonił do Ciebie?Wicker pisze:Do tego Adrian Smith zadzwonil do swojego znajomego i byl bardzo rozgoryczony ta sytuacja...![]()
Tak sie sklada, ze byl to ostatni wystep Maiden na Ozzfest - lada dzien wracaja do Anglii na festiwale Reading i Leeds.Mlody pisze:co z tego wszystkiego wyjdzie to sie okaze juz niebawem. Jednego jestem pewien skoro Maideni zrezygnuja z kontynuowania wystepow na Ozzfest, wpadnie im kilka wolnych terminow. W zwiazku z tym nie widze problemu aby wpadli do Polski na kilka koncertow
Oto mp3 z wypowiedziami Bruce'a i Sharon podczas koncertu:
http://notaspinoff.net/hooligan/bruce1.mp3
http://notaspinoff.net/hooligan/bruce2.mp3
http://notaspinoff.net/hooligan/sharon.mp3
Miejmy nadzieję że Maideni już nigdy nie zagrają na Ozzfestach a sprawa trafi do sądu 
... krótko mówiąc sytuacja mocno kontrowersyjna ... zdecydowanie w złym świetle stawia OZZFEST ... czy sprawa bedzie miała swój finał w sądzie nie wiem i nie za bardzo mnie to interesuje ... zarowno BLACK SABBATH jak i IRON MAIDEN grali tam przedewszystkim dla swoich fanów [ ... i to nie w tym rzecz czy zagrają na OZZFEST bo jak nie na Ozzfest to podszas własnej trasy jako headlinera a nie podczas festivalu zmanierowanych "gwiazd" u kresu sławy] ... fakt że po takich zajściach jakie miały wczoraj miejsce bedzie sie długo pisało i mówiło jednak IRON MAIDEN na 100% to nie zaszkodzi, co do ekipy [i rodziny Ozziego ...] tutaj nie był bym juz taki pewien bo w ich przypadku cos takiego jak ,,dobre imię" raczej nie istnieje ...
Aż mnie zatkało...przed chwilą to przeczytalem.
Nóż się w kieszeni otwiera...kto śmiał podnieść rękę na Maiden?
ech... krew się burzy, nawet szkoda język strzępić.
Szacunek dla Bruce'a i dla fanów na wczorajszym koncercie.
Mam nadzieje, że w końcu skończy się to bojkotem Osobornowej familii, coś na co od dawna czekam.
Nóż się w kieszeni otwiera...kto śmiał podnieść rękę na Maiden?
ech... krew się burzy, nawet szkoda język strzępić.
Szacunek dla Bruce'a i dla fanów na wczorajszym koncercie.
Mam nadzieje, że w końcu skończy się to bojkotem Osobornowej familii, coś na co od dawna czekam.
reaktywacja
Ciekawe tylko co na to sam Ozzy, czy wiedział o tym (pewnie nie) i jak zachowywał się w czasie swojego występu, czy nawiązywał do tego co działo sie godzine wcześniej
ciekawi mnie co na ten caly dym powie ozzy...bo przeciez chyba nie bedzie siedzial i milczal...sharon chyba wykorzystala ze ozzy skonczyl z wystepami na ozzfescie i zrobila sobie niezly gig...ale trzeba sobie to prosto powiedziec ze to byla ogromna chamowa...nie ma co...szykuje sie wieksza zadyma...
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
1) Ja też zobaczyłbym boota z tego.
2) Trzeba było poprawić mało skandaliczny ostatnio wizerunek Osbourne'ów.
3) Brawa dla fanów Maiden (jacykolwiek by nie byli w USA), brawa dla Bruce'a za postawę.
4) Sharon
Pewnie Ozzy był zbyt chory, żeby jej dać wcześniejszej nocy
5) Proszę o comment S1MONa :> (joke
)
6) Wyluzujcie, jeżeli ktoś zyska na tym to tylko i wyłącznie MAIDEN.
Włączcie sobie za moim przykładem dziewcię
2) Trzeba było poprawić mało skandaliczny ostatnio wizerunek Osbourne'ów.
3) Brawa dla fanów Maiden (jacykolwiek by nie byli w USA), brawa dla Bruce'a za postawę.
4) Sharon
5) Proszę o comment S1MONa :> (joke
6) Wyluzujcie, jeżeli ktoś zyska na tym to tylko i wyłącznie MAIDEN.
Włączcie sobie za moim przykładem dziewcię
Z tego co mowia osoby, ktore byl na koncercie - OZZY jak i reszta zespolu Black Sabbath zachowywali sie jakby nic sie nie stalo. Nie bylo slowa komentarza ze strony Osbourne'aPiwowarus pisze:Ciekawe tylko co na to sam Ozzy, czy wiedział o tym (pewnie nie) i jak zachowywał się w czasie swojego występu, czy nawiązywał do tego co działo sie godzine wcześniej
Jedna z osob, ktora rzucala jajkami w Maiden (ps. wyglada to na zorganizowana grupe ABS'ow):
http://www.keepersofthecage.com/forums/ ... m=31&st=18
... chamstwem i prymitywną postawą Sharon nie zyska nic dobrego ani dla siebie ani dla Black Sabbath ...
- Slav The Great
- -#Prisoner

Człowiek przyjeżdża z urolpu i odrazu takie info.Poczekajmy na odpowiedź Maiden i wtedy dopiero zacznijmy spekulować nad wojną pomiędzy zespołami.
Jakimi zespołami. Między żywą legendą i odgrzewanym kotletem chyba. Co z tego, że kotletem wielkości milionów sprzedanych płyt. Sabbsi grają teraz ten sam set który grali na "Reunion"
reaktywacja
-
Deleted User 1499
to juz jest przeginka na miejscu ironkow za rok nie odwiedzil bym ozzfestu chyba ze sharon przeprosila by za to co zrobila. a temu typowi co oplul bruca wbil bym mu gwodz prosto w zoladz pracia zeby gosciu sie zesral z bolu.co do reakcji bruca to postapil slusznie , jezeli ozzy nic z tym nie zrobi to zaczne goscia nie lubic
Dziwi mnie, że Sharon zachowała się tak dziecinnie. I dziwi mnie też brak reakcji ze strony Ozzy'ego. Po prostu skandal. Mam nadzieję, że Rod nie puści tego płazem.
-
The unbeliever
Czesć
jestem tu nowy ,ale reguralnie odwiedzałem forum i czytałem tematy i posty.Wiec postanowiłem sie przyłączyć :rocx .A co do postepwania Sharon?? no cóz żałosne i tyle. Mojim zdaniem to była zemsta za to że Ironi byli przez kilka dni gwiazdą Ozzfestu i że przycmili Black Sabbath 
-
Deleted User 1499
siema the unbeliever czuj sie tu jak u siebie w domu
. a wracaja do tematu to nie mam pojecia co wstapilow nia i ta gowniare(kelly) tak jak juz wczesniej wspominalem maideni za rok nie powinni grac na ozzfescie
tak bez ostrzezenia linki do takich paskuctw?? toz to niehumanitarneMaYeR pisze: Jedna z osob, ktora rzucala jajkami w Maiden (ps. wyglada to na zorganizowana grupe ABS'ow):
http://www.keepersofthecage.com/forums/ ... m=31&st=18
w kwesti tematu: jeszcze kilka godzin temu uznalbym zaistniala sytuacje za niemozliwa do zaistnienia ale jak widac coniektorzy swoimi zachowaniami wykraczaja poza ogolnie przyjete granice dalej niz by sie moglo czlowiekowi wydawac
wszyscy widzę posrani, czyżby runął wasz misternie zbudowany wokół iron maiden świat?
no pożałowania godny incydent, ale czym tu się tak ekscytować?
no pożałowania godny incydent, ale czym tu się tak ekscytować?
Tym, że jakaś głupia pipa tak potraktowała Ironów... Nie wkurzyło Cię to?juras pisze:ale czym tu się tak ekscytować?