Maiden na Ozzfest!!

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Green Man
-#Prisoner
-#Prisoner

Re: Maiden na Ozzfest!!

Post autor: Green Man »

Obrazek piękny :P , a co do Sharon to powinna słono za to zaplacić :wink:
Awatar użytkownika
Piwowarus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Piwowarus »

Oj już nie przesadzajmy. Skonczy się pewnie na kilku słowach w Leeds i Reading, kolejnej notce na oficjalnej stronie która nawiąże pewnie do tego, że flaga brytyjska to nieodłączna część The Trooper, oraz powie czy Steve był u Ozza czy nie. A procesu pewnie nie bedzie tylko załatwią wszystko "po cichu"

A tak swoją drogą to ten incydent dodał tylko popularności Iron Maiden i ośmieszył Sharon.
Yogi
-#Invader
-#Invader

Post autor: Yogi »

Ale czy w to wszystko wmieszany jest Ozzy ??? Bo po co on kazał by robić to wszystko skoro zaprosił ich na Ozzyfest ??? :roll:
Deleted User 1499

Post autor: Deleted User 1499 »

raczej to nie jest robota ozza bynajmniej ja mam taka nadzieje , zawsze wyrazal sie o iron maiden z szacunkiem takze watpie by byl w to zamieszany
The unbeliever

Post autor: The unbeliever »

Witam :D Obrazek normalnie piękny :P A co do Skomentowania Tego Sabotażu, myśle ze nie bedzie za duzo słów ,Poprostu na Oficjalnej znajdzie sie krótki komentarz o tej całej sytuacji i tyle!.A co do konsekwencji?? Rod juz cos wymysli ,by Sprawiedliwości stało sie zadość.Ale nie ma co sie smucic ,cieszmy sie faktem ze IRONI znaleźli sie na Rockowym Hodniku Sławu!!!!!!!!!! 8) :rocx :D
Awatar użytkownika
hiroszima
-#Invader
-#Invader

Post autor: hiroszima »

Obrazek
Ironka :)
-#Invader
-#Invader

Post autor: Ironka :) »

hiroszima pisze:Obrazek
To jest piękne! Zaraz bedzie zdobić mój pulpit :D
Simba
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: Simba »

Ta też niezła :D Twojego autorstwa czy z sieci?? Aha..myślę że Ozzy nie miał z tym nic wspólnego....ale z drugiej strony mógł się o tym jakoś wypowiedzieć :roll:
Deleted User 1499

Post autor: Deleted User 1499 »

ciekawe jakby wygladala sharon jak eddie z okladki Fear of the Dark na drzewie, ale dosc off-topow
Awatar użytkownika
Iron Sajmon
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Iron Sajmon »

ale z drugiej strony mógł się o tym jakoś wypowiedzieć
A co miał powiedzieć? Że jego żona to "bitch"?
Simba
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: Simba »

Iron Sajmon pisze:
ale z drugiej strony mógł się o tym jakoś wypowiedzieć
A co miał powiedzieć? Że jego żona to "bitch"?
Hmmm.....mógłby to też powiedzieć :twisted:
Ale bardziej mi chodziło, żeby np. przeprosił za to zachowanie....cokolwiek :wink:
Awatar użytkownika
Green Man
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Green Man »

Heh ten obrazek też piękny :D :rocx
The unbeliever

Tak czy siak Ozzy powinnien zachowac sie honorowo i przeprosic za żone wkoncu Steve przeprosił go za zachowanie Bruca a Ozzya ni palcem nie kiwnoł by załagodzic jakos sprawe.Ale cóz IRONI powinni olac Ozzfest i Ameryka i dac koncercik w polsce :rocx :solo :D hheh a jak myslic powiedzą cos w telewizji?? bo narazie jakos głucho o tej całej aferze w Mediach
MaYeR
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: MaYeR »

Pink pisze:Heheh ja sie tylko zastanawiam, czemu piszecie że zrobiła to dla kasy?? Jakie bedzie miała z tego korzysci finansowe?? Ozzy i rodzinka i tak zarobili już więcej niż moga wydać.
Nie da sie ukryc, iz szum medialny jest niezly. To nakreca zainteresowanie wokol osoby OZZyE'go
Pink pisze:Aha no i jestem ciekaw czy zareagowalibyście tak samo gdyby to był festiwal Ironów i to Bruce albo Steve obrzucali jajami Ozziego, wyłączali im prąd itp. Uważam że trochę przemawia przez was fanatyzm :wink: Stąd zdania "Powieśsił bym cipę", "Typkowi którzy rzucił opluł Bruca wbiłbym gwóźdź w żołądź prącia" <----to ostatnie wymiata :lol: :lol:
Stary czy Ty wiesz co piszesz? Nikt z ekipy IM nie wpadlby na taki debilny pomysl bo nikt w ekipie IM nie jest idiota. Slowo "gdyby" nie jest tu na miejscu bo nic takiego by sie nigdy nie wydarzylo.
M
-#Prowler
-#Prowler

Post autor: M »

Ależ wy macie wszyscy poryte garki ojej aż boli czym wy sie tak podniecacie ??? dzizas..... jak to czytam mam wrazenie ze macie po 15 lat i brandzlujecie sie przy IM czy BS.... dla mnie IM ssie czy BS ssie bo zycie trwa dalej stalo sie trudno konsekfencje beda albo nie.... ludzie wyjdzcie na dwor przewietrzyc sie bo chyba za dlugo siedziecie przed kompami albo naprawde za duzo sluchacie tego rodzaju muzyki... hehe luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzz ludziska !!!

-#Trooper
-#Trooper

Post autor: michi »

Dobra luuuuuuuuuuuuz, wyjdziemy na dwor, przewietrzymy sie itp. ale ty naucz sie poprawnie pisac, bo wbrew Twojemu opisowi ktos tu jednak jest :wink:
MaYeR
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: MaYeR »

Chodzi o to aby nie lekcewazyc tego zdarzenia. Zlekcewazone raz, bedzie sie powtarzac. Tak jak juz wspomniany przeze mnie Lepper
Awatar użytkownika
zygfryd
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: zygfryd »

M--->marna prowokacja, postaraj się bardziej.

Co do Ozzfestu i incydentu...najabrdziej to mi żal tych ludzi, którzy zapłacili za bilet i dostali głuchego Phantoma/Hallowed'a jak to Wicker powiedział. Ironom to się nic nie stanie, mają tylu fanów, że tylko oświadczenia w stylu "Bruce wbrew nazwisku nie ma ptaszka" (sorry za dosadność) mogą im zaszkodzić. A Osbourni...a co mnie oni obchodzą :lol: .
Ostatnio zmieniony pn sie 22, 2005 7:17 pm przez zygfryd, łącznie zmieniany 1 raz.
Mayhem
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: Mayhem »

WICKER MAN pisze:Osbournowie ostatecznie stracili wszystko w moich oczach.

u mnie też....
ech brak słów...
The unbeliever

To ju sie staje żałosne ,Niedość ze wredna upierdliwa to jeszcze głupia :? Normalnie powód że Bruce podczas "The Trooper" Wymachiwał Union Jackiem to głupota :? Sharon chyba nigdy bie słyszała albo tez nie widział teledysku "The Trooper".Amerykansak flaga :? Patriotka z niej jak......Niech wraca na lekcje histori to moze sie czegos dowie o wojnie Krymskiej. No cóż głupi ma szczęscie :?

\m/(**)\m/
Up The Irons!!!!!!!!!!!1 :rocx
Zablokowany