Maiden na Ozzfest!!

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

MaYeR
-#Trooper
-#Trooper

Re: Maiden na Ozzfest!!

Post autor: MaYeR »

sticks pisze:Każdy tu przedstawia swoje mądrości....nikt na tym koncercie nie był i nie jak było do konca .Kazdy to przekreca na swoj sposób a szczegulnie media. Bruce pogadał troche o Osbournach , Sharon sie wkruwił......a i też se pogadała o dickinsonie nie widze w tym nic nadzwyczjnego a wszczyscy ludzie bez wyjątku gadaja jaka to sharon jest głupia . Na jej miejscu zrobił bym to samo . Opieprzył bym Dickinsona bo kim dla niej on jest ... Spujrzcie prawdzie w oczy..Dickinson ma tu swoje racje i Osbourne ma tu swoje racje
Ja nie slucham racji mediow ale slucham tego co widzieli naoczni swiadkowie.. Piszesz, ze na miejscu Sharon zrobilbys tak samo...Czyli jak?
Rzucilbys jajkiem w Harrisa? Pytam w takim razie za co?
Obrazek
The unbeliever

Post autor: The unbeliever »

No cóz ,Moze faktycznie Bruce mógł sobie ,darowac tego komentarza ale przeciez to tylko słowaa Sharon zamiast załątwic sprawe dyplomatycznie(czyli mogła porozmawiac z Brucem na osobnosci i wyjaśnic sprawe) to ona, wytoczyła Cieżka Altylerie i zakłóciła Występ.Gdyby Sharon miała troche oleju w głowie ,to załatwiła by to ,w cywilizowany sposób i pokłopocie.

Bruce faktycznie mógł sobie darowac ale , to jego zdanie a kazdy ma prawo do wypowiedzenia go.No cóż stało sie ,teraz trza czekac co dalej z tym bedzie??Ale najbardziej winna jest pani Sharon.

Whistles, shouts,and more gun fire,Stupid Sharon hang on barbed wire :guns
The unbeliever

MaYeR pisze:sticks napisał:
Każdy tu przedstawia swoje mądrości....nikt na tym koncercie nie był i nie jak było do konca .Kazdy to przekreca na swoj sposób a szczegulnie media. Bruce pogadał troche o Osbournach , Sharon sie wkruwił......a i też se pogadała o dickinsonie nie widze w tym nic nadzwyczjnego a wszczyscy ludzie bez wyjątku gadaja jaka to sharon jest głupia . Na jej miejscu zrobił bym to samo . Opieprzył bym Dickinsona bo kim dla niej on jest ... Spujrzcie prawdzie w oczy..Dickinson ma tu swoje racje i Osbourne ma tu swoje racje

no tak pozwyzywali sie i co?? ale Bruce wypowiedział sie bez bluzgów itp i nie obżucał jajkami , czy wyłączał prad itp.A sharon zrobiłą sobie gówniarska zabawe ,kosztem zespołu i napsuła krwi całemu zespłowi :guns Nie dosc ze Bruc został opluty i wyzwany to Steve i Janick oberwali jajkami i czymś jeszcze.Różnica jest doscy spora w kwesti , wyzywania itp.Bruce tylko sie wypowiedział a Sharon nabluzgął i zniszczyłą wystep.
Sharon jest najbardziej winna i juz.
Awatar użytkownika
Piwowarus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Piwowarus »

MaYeR pisze:Wicker man domyslil sie o kogo chodzi ale uwierz Dickinson nie wymienial nazwisk ani tytulow...
Myślę, że wszyscy sie domyślili i taki był raczej cel wypowiedzi. A skoro wszyscy wiedzieli o co chodzi to można poczuć sie czymś takim dotkniętym.

MaYeR pisze:A czy to bylo klamstwo co powiedzial? Czytales to ?:
Tak czytałem to, chyba wczoraj.
Zostały jeszcze 2 argumenty poprzedzające temat nagłośnienia.

MaYeR pisze:Dobrze. Ja nie pisalem o brudnzch Osbournach ale o brudnej Sharon. A jesli piszesz o krzyytalowych i czzstych Iron Maiden to dlaczego ciagle mowisz o Dickinsonie? Gdzie w tych zajsciach widzisz np. wine Murraya?
Mój błąd, cały czas pisałem o Dickinsonie, a nazwy zespołu używałem troszkę zamiennie, by nie powtarzać ciągle Bruce to Bruce tamto. :wink:

MaYeR pisze:
Piwowarus pisze:Rozumiem gadka o MTV bullshit jest niestety już niemalże obowiązkową częścią każdego koncertu, ale można czasami ją sobie darować, chocby ze wzgledu na inne zespoły.
Jeszcze raz zapytam czy to jest klamstwo?
A czy ja mówię, że to jest kłamstwo? Ale będąc u znajomego nie mówię mu w kółko, że np. ta tapeta jest do bani, tam farba odchodzi, a ta szafa ma już 30 lat i przydało by się ja wymienić. A będąc w Ameryce czyli kraju który wykreował MTV i do tego bedąc gościem zespołu którego członek czynnie brał udziałw jej tworzeniu przydało by się mówić troszkę bardziej stonowane wypowiedzi.

I również zgadzam się, że gadka o MTV powinna zniknąć bo jest nudna :wink:
MaYeR
-#Trooper
-#Trooper

Probuje wyjasnic to kilku osobom ale widocznie nie bardzo mi sie udaje.
Piwowarus - wezmy na to, ze mnie obraziles, tak? W zaleznosci od tego jak powazne by to bylo to: albo bym Cie pozwal do sadu (jesli by mi sie chcialo), albo bym do Ciebie przyjechal do domu i dalbym Ci w zeby. I to by bylo kwita. Jasne?
Ale jesli bys mnie obrazil a ja naslalbym do Ciebie brudasow z palami, ktorzy np. wybiliby szybe w samochodzie Twojego ojca, polamali lusterka w samochodzie Twojej matki, kopneli w tylek Twoja siostre a na koniec dostalbys od nich sam w zeby to jak bys to odebral?
Czy widzisz analogie?
Ja naprawde moge zrozumiec ta mala biedna istotke Sharon, ze poczula sie obrazona. Naprawde potrafie to zrozumiec. Ale Ty zrozum jedno, ze ja nie chce bronic Brucea Dickinsona, ja bronie IRON MAIDEN poniewaz nie potrafie zaakceptowac faktu, ze durni ludzie robia takie rzeczy! Stosujac tzw. odpowiedzialnosc zbiorowa, obrazaja caly zespol, psuja zabawe tysiacom osob na widowni i na sam koniec czuja sie bezkarni - czy my cofamy sie do epoki kamienia lupanego?. Nie moge zaakceptowac faktu, ze ktos inny moze taka sytuacje tolerowac. Tyle ode mnie.
MaYeR
-#Trooper
-#Trooper

Piwowarus pisze:Myślę, że wszyscy sie domyślili i taki był raczej cel wypowiedzi. A skoro wszyscy wiedzieli o co chodzi to można poczuć sie czymś takim dotkniętym.
Ok. Ja sie czuje dotkniety wieloma komentarzami na tym forum i co z tego. Nie wyzywam nikogo od fiutow....

Piwowarus pisze: Zostały jeszcze 2 argumenty poprzedzające temat nagłośnienia. .
:we're not just some f*cking reunion band: - o tym juz chyba mowilem...
:He stated he"didn’t need a reality show to give him credibility: powtorze z uporem maniaka - czy to jest klamstwo? A jesli ktos nie umie sie pogodzic z prawda to juz chyba jego problem..a nie powod do nazwania kogos fiutem bo inaczej nie umie odparowac ataku...

Piwowarus pisze: A czy ja mówię, że to jest kłamstwo? Ale będąc u znajomego nie mówię mu w kółko, że np. ta tapeta jest do bani, tam farba odchodzi, a ta szafa ma już 30 lat i przydało by się ja wymienić. A będąc w Ameryce czyli kraju który wykreował MTV i do tego bedąc gościem zespołu którego członek czynnie brał udziałw jej tworzeniu przydało by się mówić troszkę bardziej stonowane wypowiedzi.:
Jak bys u mnie to w domu mowil to bym Cie wiecej nie zaprosil - i tak zachowalby sie kazdy w miare kulturalny osobnik.
Trzeba po prostu umiec sie zachowac w sytuacji publicznej a jesli sie tego nie umie to nalezy zejsc ze scenz ...z honorem.
Stary to sa dorosli ludzie, organizatorzy koncertow - trzeba wiedziec co to jest profesjonalizm i jak zachowac zimna krew w sytuacjach podbramkowych. Dickinson nie jest jedynym wokalista na swiecie , ktory nasmiewa sie z innych..i co ? Ci co naprawde przeginaja pale, przegrywaja i juz ich nie ma..widocznie ktos chce tego sluchac, ze Bruce o tym mowi. Moze nie Ty, moze nie ja..ale 40 tys. osob w San Bernardino - tak...
Mirdaroh
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Mirdaroh »

Oto oficjalne oświadczenie Iron Maiden:

IRON MAIDEN wish to thank all the 45,000 Metal fans at Ozzfest in San Bernardino on Saturday night for sticking with us and giving us such a great response at the end of a difficult set. It was obvious to all there that we had a 'series of unfortunate events' throughout! These made it difficult for us to keep our momentum but your incredible support certainly helped us get through it. We guess it all adds up to a pretty memorable gig though!!!

This is, however, a Metal Festival. It is supposed to be fun for all. You fans pay very good money to be there and deserve to get a full and unhindered performance from all the bands. This was not the case last night.

So with this rather bizarre end to a good tour we are returning to the UK today for the Leeds and Reading Festivals and once again thanks to all of you who came out to see us these last few weeks.

FROM IRON MAIDEN

...

More later
Awatar użytkownika
Piwowarus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Najśmieszniejsze jest to, że mam poglądy poniekąd zbliżone do tego co napisałeś. Doskonale rozumiem różnice pomiędzy rozmową na osobności z jednym z muzyków, a niszczeniem występu całego zespołu. Ja również uznaję, że nie powinno się posuwać do takich metod i psuć zabawę zarówno muzykom jak i widzom. Wszyscy tutaj uważamy, że całe Iron Maiden zostało tutaj pokrzywdzone i nikt nie jest chyba z tego zadowolony. Wszyscy tutaj będą raczej bronić Iron Maiden. Ja również. Będę tylko starał sie zobaczyc czemu coś takiego miało miejsce.
Co do tego, że Ty bronisz tylko Maiden, a nie samego Dickinsona, to chcąc być szczerym, troszkę nie zauważyłem.
A moje stwerdzenie o tym, że nie podoba mi się pewne krystalizowanie zespołu odnosiło sie do komentarzy innych osób.
Putra
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Putra »

Odniosłem wrażenie , że w dzisiejszych czasach ludziom a zwłaszcza tym nadzianym , trudno jest coś powiedzieć , wytłumaczyć ,ew nabluzgać ..Tylko odrazu muszą robić niewiadomo jakie sabotaże jak rzut jajem i odłaczanie zasilania ..
Lomion

Post autor: Lomion »

Staję po stronie Bruce'a. Nie mówię już o fladze bo to banalne i dziecinne ze strony Mrs. Osbourne. Chodzi mi o zdanie Bruce'a na temat reality show. Sam uważam, że to błąd Ozzyego, że wystąpił w czymś takim.Zrobił z siebie kukłę. Zachowanie owych "sabotażystów" to prymitywne działanie, tak to się kłócą kurduple w przedszkolu, ale może tam miejsce Sharon :)
MaYeR
-#Trooper
-#Trooper

Piwowarus pisze: Będę tylko starał sie zobaczyc czemu coś takiego miało miejsce. .
No to juz wiesz, przeczytaj oficjalne oswiadczenie Sharon Osbourne, jej "dowody" i peknij ze smiechu - tak jak ja to zrobilem
Piwowarus pisze:Co do tego, że Ty bronisz tylko Maiden, a nie samego Dickinsona, to chcąc być szczerym, troszkę nie zauważyłem.
Ale tez juz to tlumaczylem - zadne ale to zadne zachowanie Dickinsona nie usprawiedliwia postepowania Sharon. Popatrz, na komentarze fanow, bedacych na tym koncercie - ile osob wini Dickinsona ? Garstka. Reszta go zna i wie jakie ma poczucie humoru, jaki ciety jezyk.
Czy Monthy Pytona tez bedziesz winil za to, ze nasmiewali sie z Jezusa w Zywocie Briana ? Taki to juz jest ten angielski humor. Albo go lubisz albo nie. Jak nie to nie - sluchaj/ogladaj itd.
Tak jak napisalo oficjalnie IRON MAIDEN - to tylko Metalowy Festiwal, zabawa, nic wiecej.
Ostatnio zmieniony wt sie 23, 2005 7:25 pm przez MaYeR, łącznie zmieniany 1 raz.
Putra
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Putra »

MaYeR pisze:Ale tez juz to tlumaczylem - zadne ale to zadne zachowanie Dickinsona nie usprawiedliwia postepowania Sharon. Popatrz, na komentarze fanow, bedacych na tym koncercie - ile osob wini Dickinsona ? Garstka. Reszta go zna i wie jakie ma poczucie humoru, jaki ciety jezyk.
Czy Monthy Pytona tez bedziesz winil za to, ze nasmiewali sie z Jezusa w Zywocie Briana ? Taki to juz jest ten angielski humor. Albo go lubisz albo nie. Jak nie to nie - sluchaj/ogladaj itd.

Popieram
MaYeR
-#Trooper
-#Trooper

Jeszcze jedno. Jezeli ktos bierze na powaznie wszystko to co mowi Dickinson na koncertach i poza nimi to, albo
a) jest debilem bez wlasnej glowy albo
b) jest Sharon Osbourne
Awatar użytkownika
Piwowarus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

MaYeR pisze: Ale tez juz to tlumaczylem - zadne ale to zadne zachowanie Dickinsona nie usprawiedliwia postepowania Sharon. Popatrz, na komentarze fanow, bedacych na tym koncercie - ile osob wini Dickinsona ? Garstka. Reszta go zna i wie jakie ma poczucie humoru, jaki ciety jezyk.
Piwowarus pisze:Ja nigdy nie pisałem o tym, że zachowanie Pani Osbourne można usprawiedliwić,
Tu jesteśmy zgodni.

A Monthy Pytona uwielbiam i takie poczucie humoru bardzo mi pasuje.

Oczywiście, że nie można brać wszystkich słów Bruce'a na serio, ale sam z ręką na sercu przyznaj, czy niektóre gadki Dickinsona na koncertach to tylko takie "niewinne żarciki" Np. ta do której cały czas sie odwoujemy czyli o MTV, albo stwierdzenie, że że sa lepsi bo nie są rzadną reunion band (swoją drogą Bruce zapomniał chyba o latach 93-99 :wink: )
Awatar użytkownika
Premus
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Premus »

wielka parodia osbournów jak widze foto Steve i Janick aż zal ze takie cos sie stało przeczuwam ze u nas taki wystepek zle by sie skonczyl dla O. mam pytanie bo ja słabo z angiel. czy ktos moze przetłumaczyc co mowi Bruce dotyczy tych 2 nagran ze strony Sanktuarium i jak został opluty :evil: :evil:
The unbeliever

Winna jest tylko po stronie Sharon.Kazdy fan IRON MAIDEN wie ze, Bruc ma ciety jezyk i mówi to co myśli.Powiedizał i stało sie ,ale to nie usprawiedliwa Sharon za zniszczenie wystepu Ironów.Mogła załatwic sprawe kulturalnie , pogadac z Brucem a nie wyłączac prad , nasyłac córci(której osobiscie nie nawidze :x ).Nie tylko Bruce ucierpiał na tym ale też zespół.Ja twardo stoje po stronie Bruca a Sharon to zwykła Nadziana i zarozumiłą Pinda!!!!!!

Dla mnie róznica jest duza:
Bruce tylko sie wypowiedział , koniec jego Niby winny
Sharon zniszczyła koncert Wyzwał Bruca od ..... i jeszcze sie wadzi i wszystko jej przeszkadza ,i sie obraza o flage wczasie "Trooper"

Sharon zachowywałą sie jak gówniara. A co do Ozziego hmm czy był w to wplątany ,czy zezwolił na to cóz nie wiadomo.Ale fani , media i śwaidkowie stoją po stronie Bruca. I ja nie zamierzam zmieniac swojego zdania.

Wszyscy w tym temacie sprzeczamy sie i kłocimy o to kto zawinił i dlaczego musiało sie to stac.
Stało sie tak bo jakas Załosna pinda nie zna sie na Angielskim humorze choc sama jest z pochodzenia angielką. teksty ze flaga była brytyjsak , to idiotyczne i bezsensowne :? poprostu wielkiej pani zachciało sie afery by rozsławic Ozzfest jeszcze bardziej i, na ofiare upatrzyłą sobie Bruca bo kiedys wypowiedział sie na temat MTV i reality Show.

Bruce powinien pozwac ja do sadu o zniesławienie.

I jeszcze te koszulki z przekreślonym napisem "Iron Maiden" to juz lekkie przegiecie;/

mozecie mówic ze nie mam racji albo ze fanatycznie bronie Bruca , ale to moije zdanie i nie zamierzam go zmienic.

pozdrawiam :rocx
Ostatnio zmieniony wt sie 23, 2005 8:41 pm przez The unbeliever, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

Jesli wierzycie, ze po tym co sie stalo Steve przepraszal za Bruce'a to jestescie naiwni. :lol:

Sam Bruce nigdy nikogo nie obrazil. Co wiecej sam jest fanem Sabbath i Ozzy'ego, a gdy ten byl chory to Maiden za darmo zgodzili sie zagrac dluzej (Sharon i tak pozwolila im dodac tylko 4, a nie 7 utworow), aby ratowac 3 koncerty Ozzfest. Co wiecej Bruce zyczyl wtedy Ozzy'emu szybkiego powrotu do zdrowia i bardzo dobrze sie o nim wyrazal.

Bruce nigdy personalnie nie obrazil Ozzy'ego. Co dotknelo Sharon to wysmiewanie sie z MTV i reality shows (ktorych Sharon jest wielka fanka) co jednak Bruce czynil nie od dzisiaj. Czy jednak jest to powod do takiej gowniarskiej reakcji?

Jak na razie, zamiast przeprosic, management Ozzy'ego uparcie twierdzi, ze Kelly nie miala z tym nic wspolnego (co jest klamstwem, bo mnostwo osob widzialo, ze brala udzial w obrzucaniu Iron Maiden jajkami). Podobne oswiadczenie wydal zespol Bury Your Dead, ktory mial namawiac inne kapele do sabotazu gigu Maiden.

BURY YOUR DEAD: We Did Not Pelt IRON MAIDEN With Eggs - Aug. 22, 2005
OSBOURNE Spokesperson: KELLY Was 'Absolutely Not' Involved In Egging IRON MAIDEN - Aug. 23, 2005

Wiecej fotek z koncertu: http://music.yahoo.com/ar-252935-photos--Iron-Maiden

Oswiadczenie EMI:
IRON MAIDEN's Label: OSBOURNE Camp 'Sabotaged' Band's Final OZZFEST Performance - Aug. 23, 2005

Oficjalne oswiadczenie Rod'a z IronMaiden.com:

23/08/2005 OZZFEST - SAN BERNARDINO AUG 20

Maiden are currently returning from America and preparing for UK festivals this weekend and don't wish to waste time giving Sharon Osbourne's statement the dignity of a reply. Considering the disgraceful nature of the events that occurred they feel it's a pretty dismal effort at self justification and they don't think Metal fans are at all gullible and that they will easily see through it. They want no more to do with this sorry incident and are very much looking forward to headlining Reading and Leeds Festivals this weekend.

I would however like to add my own comment on this.

In 30 years in this business and after attending hundreds of gigs l have never seen anything anywhere near as disgusting and unprofessional as what went on that night. I was standing on our sound desk out front as usual but ran to the stage as soon as the hail of missiles began and from then on watched from the front of the stage right next to Bruce's walkway. The scale, viciousness and concentration of the throwing made it obvious that this was a premeditated and co-ordinated attack. Assaulting musicians while performing by throwing bottle tops, lighters and eggs at them from just a few yards away is vile, dangerous, criminal and cowardly. It is incredible that Ozzfest security apparently did nothing about it - aren't they there to protect the bands too? Especially when the band is concentrating on a performance in front of 45,000 people and the missiles are coming out of the glare of the spotlights. And to spit at a band on stage is unforgivable.

Iron Maiden, like all the bands on Ozzfest, had to sign quite onerous legal documents part of which was promising not to throw anything into the audience, even wristbands!!! Ironic isn't it.

It is well documented on the web who was responsible for planning and participating in this attack and for musicians to join in this assault on other musicians is a shocking disgrace akin to treachery. You should all be thoroughly ashamed of yourselves.

We know who authorised the making of the 'ozzy - ozzy' chant tape the day before and how it was played secretly through the PA at the very beginning and end of our set.

We also know who continually turned off the power interrupting our set at crucial moments. It is a good thing that the power was turned back on before there was a riot as you could sense on stage a lot of the huge audience were getting totally pissed off at this continual onslaught on the band.

The great majority of the Ozzfest crew throughout the tour were terrific and we thank them. Those who participated or stood idly by and watched as this all went down should also be ashamed of themselves and l would certainly hope they never come near a tour with which we are involved.

There is little point in my commenting on the chap with the flag or their trying to hold up Eddie or Sharon's speech as the audience made their feelings very clear on each occasion.

And in the end what was all this about?? If l had any sort of problem or misunderstanding with a band working on a tour we were involved in l would go and talk to them or their manager - not wait until the end of a tour and assault and ambush them. Or was that really it?

I find it staggering that this ambush would take place in front of any audience, let alone in San Bernardino, the biggest audience of the tour. Didn't that audience merit any consideration? They pay an awful lot to be there in terms of prices for tickets, parking, food, beer etc. Surely if they spend this sort of money they deserve to watch the bands they paid to see be able to put in a full unhindered performance. Free of danger and intimidation. If I had paid I would ask for my money back!

And this audience really were outstanding, giving the band incredible support and many voting with their feet in disgust after the set and the speech, which to many was the final insult.

I have to say l was immensely proud of Maiden who stood up to it all and showed great courage and just got better and better through the adversity. Their heads never dropped, instead they went on the offensive. It was a truly memorable moment when Bruce went to the very front of the stage during Trooper - something which he never normally does as he is usually on the ramps - waving the flag whilst avoiding the hail of missiles and yelling 'This is a fucking British flag, and these colours don't fucking run!'. The imperturbable attitude and ability of the band shone through and in the end made this a truly remarkable rock and roll event, even if for all the wrong reasons.

We will have no more to say on this matter except that l do think the band deserve an apology from a number of people, and you know who you are.

ROD SMALLWOOD
MANAGER, IRON MAIDEN
CHAIRMAN, SANCTUARY ARTIST MANAGEMENT
Awatar użytkownika
Swarożyc
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Swarożyc »

No i klasa zachowanie. Chociaż oświadczenie EMI wskazuje na to, że coś w sądzie się może dziać...
reaktywacja
S1MON
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: S1MON »

Rainmaker. pisze:
S1MON pisze:bruce obrazajac mtv obrazil tez m.in. program ozza...bruce nie raz zreszta chyba pracowal dla mtv...komentowal cos itp...ale zgodze sie, ze odpiecie im kabli to przesada :?

Bronisz tej pindy - byś się chłopie wstydził :? wyłączanie zasilania podczas wystepów - słowo przesada to mało powiedziane to żenująca dziecinadna. Bruce ma prawo "jak każdy" krytykować mtv i ten żenujący program ozza. Ale nikt nie ma prawa komuś ubliżać, pluć itp.
tak bronie tej pindy ozza, bo wiekszosc z was ma go tutaj w domysle, ze to on nawalil brusiowi itd :roll: ale dajcie juz spokoj i nie umierajcie za wiare IM, bo sharon i reszta ( zalosnie, to racja ) odpieli im kable czy cale to zamieszanie z flaga ( co jest imo smieszne ) dajcie spokoj - pierdzenie w kolko o jednym nie wiem przez ile stron...
MaYeR
-#Trooper
-#Trooper

Piwowarus pisze:y czyli o MTV, albo stwierdzenie, że że sa lepsi bo nie są rzadną reunion band (swoją drogą Bruce zapomniał chyba o latach 93-99 :wink: )
Mylisz sie, podczas kazdego koncertu w 99r Dickinson podkreslal, iz nie jest to zaden reunion tour i aby nikt nawet przez chwile tak o tym nie myslal. Zespol pracowal nad nowa plyta a Ed Hunter Tour bylo trasa promocyjna Gry Ed Hunter - Tak jak teraz promuje sie Early Days
Ostatnio zmieniony wt sie 23, 2005 11:56 pm przez MaYeR, łącznie zmieniany 1 raz.
Zablokowany