a kogo by nie ucieszyłoŻelazny pisze: Ale nie ukrywam że bardziej by mnie ucieszyło to:Lacznie ponoc blisko 3 godzin...
03/10/2005 - Dio - Warszawa @ Stodoła
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 03/10/2005 - Dio - Warszawa @ Stodoła
na koncertach w UK czyli zaraz po naszym Dio nie bedzie miał zadnego supportu to samo tyczy sie jednego koncertu na Ukrainie ... co do pozostałych koncertów niema jeszcze informacji ale wydaje mi sie ze mozna liczyc wyłacznie na jkies krajowy support 
-
Deleted User 357
Koncert organizuje MMP czyli jestem gotów się założyć że będzie to jakiś Delight albo inny syf 
- Metalophil
- -#Moonchild

ja obstawiam Mech - akurat tego dnia mają premierę płyty wydanej przez MMPŻelazny pisze:Koncert organizuje MMP czyli jestem gotów się założyć że będzie to jakiś Delight albo inny syf
fajnie ,że będzie cały Holy Diver ,ja na 80% nie pojade ,ale dobrze że fani usłyszą sobie takie genialne utwory jak Stand Up and Shout ,Holy Diver ,Gypsy czy świetny hard rockowy Shame on the Night , pewnie jeszcze będzie Człowiek na srebrnej górze :rocx ,Heaven and Hell, Stargazer , może coś z Dehumanizera ,We Rock, Last in Line itd. ,więc setlista będzie świetna.
-
Deleted User 357
I tak byłaby świetna,w końcu to koncert Dio 
Bilety pojawiły się już w normalnej sprzedaży, wiec dziś zaopatrzyłem się w jedną sztukę :rocx do zobaczenia w Stodole :beer
A mnie właśnie z bogiego stanu snu obudzil listonosz i bilet dostałam
.
Tylko jak mu płaciłąm kase nic nie kumałam co jest grane jeszcze
A listonosz myślał, że ten koncert to na moim osiedlu będzie ;].
Bilet niczego sobie, z okładka HD :].
Więc jak przedmówca napisał, do zobaczenia w Stodole :rocx ;]]]
Tylko jak mu płaciłąm kase nic nie kumałam co jest grane jeszcze
A listonosz myślał, że ten koncert to na moim osiedlu będzie ;].
Bilet niczego sobie, z okładka HD :].
Więc jak przedmówca napisał, do zobaczenia w Stodole :rocx ;]]]
z reguly tak z 2 tys sa na koncertach
-
Fearmaiden
A ktoś z was będzie to nagrywał? Sam o tym myślałem ale 3 godzin z dyktafnem w ręce to bym nie wytrzymał.
1700 dokładnieFearmaiden pisze:A ile osób mieści Stodoła?
Napewno tego dnia Stodoła będzie pękać w szwach ,przyjedzie dużo fanów Black Sabbath ,Rainbow no i oczywiście przede wszystkim wszystkich tych ,którzy kochają głos Ronniego.
Gdy tylko sie dowiedziałem ,ze przyjedzie ,pomyślałem- koncert roku i dalej tak myśle .Ironi grali już w Polsce wiele ,wiele razy ,natomiast to dopiero druga wizyta Dio u nas ,więc to duże wydarzenie.
Gdy tylko sie dowiedziałem ,ze przyjedzie ,pomyślałem- koncert roku i dalej tak myśle .Ironi grali już w Polsce wiele ,wiele razy ,natomiast to dopiero druga wizyta Dio u nas ,więc to duże wydarzenie.
w 2000 bodajze byl z purplami na 3 kawalki chyba ...nie wiem 
nie wie ktos gdzie mozna znalesc liste z punktami sprzedazy biletow??
www.shortcut.pl rozprowadza bilety wiec mozesz u nich zamówić. Jesli jesteś z Wawy (Wnioskuję z twojego profilu), to bilet kupisz m.in w traffic clubie, w empiku przy marszałkowskiej, przy Nowym świecie, w Arkadii, w galerii mokotów, "U Rolanda". To tyle tak z głowy i doświadczeń 
-
CzlowiekBezXywy
- -#Charlotte

Czy wiadomo coś o supportach i w jakich godzinach się odbędzie koncert?
-
Deleted User 357
O supportach nie,koncert ma się o 20 zacząć
czy ktos nie wie ile biletów juz zostalo sprzedane??...kurde z checia bym sie wybral ale to ze jest to poniedzialek strasznie mi nie pasi...