maiden to nie legenda swiatowej muzyki, co najwyzej metalowej scenyremi pisze:przecież to legenda muzyki światowej!!!
I co dalej z Iron Maiden? ...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: I co dalej z Iron Maiden? ...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Można powiedzieć, że także rockowej...hiroszima pisze:maiden to nie legenda swiatowej muzyki, co najwyzej metalowej scenyremi pisze:przecież to legenda muzyki światowej!!!
A co do światowej muzyki to jeśli chodzi o liczbę sprzedanych płyt to są już w top 100 (chodzi o wszystkich muzyków i zespoły na świecie).
A pograją jeszcze z 6 lat... To mówił już Bruce.
Wicker, a masz gdzieś ten top pod ręką?? Bo z ciekawości bym sobie przejrzał 
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Rozumiem Ciebie... ale z drugiej strony fajnie byłoby mieć wszystkie wydawnictwa IM, a nie każdy moze sobie na to pozwolić....Caleb pisze:W moim odczuciu, oni nie stoją w miejscu. Dance of Death była ogromnym krokiem naprzód, chociaż można w niej znaleźć kilka podobieństw z poprzednimi płytami.
Będe zadowolony nawet wtedy, jeżeli nic nowego nie nagrają, a będą nadal koncertować ze starym repertuarem.
Co do nowych DVD, bonusów, bajerów itd - nie rozumiem skąd u was tyle zawiści. To normalne, że jeżeli jest popyt, to jest podaż. Nie obchodzi was to, że fani którzy kupią kolejny best of, tudzież dvd early years będą mieli z tego niezłą radoche. Szlag was trafia, że ci ochydni krwiopijcy znowu nabiją sobie kabze.
Mnie nie przeszkadza, że sobie zarobią, tym bardziej, że nikt mnie nie zmusza do kupowania wszystkich wydawnictw IM.
TYLKO 6 LAT??!!WICKER MAN pisze:A pograją jeszcze z 6 lat... To mówił już Bruce.
- Seventh Daughter
- -#Prodigal son

a pozniej za kilkanascie lat wroca na takie live8 jak pink floyd by zagrac ze 3 utwory
Przestańcie rozmawiać o końcu ich kariery
Na razie wiadomo, że w przyszłym roku wydają płytę i grają trasę. Co będzie dalej, nikt nie może przewidzieć ;]
czasami lepiej nie znać przyszłości...
niech was piorun trafi! To są fani Maiden? Jeden z moich przedmówców (bodaj Hallowed be thy name) twierdzi, że dla niego maideni już mogą kończyć karierę, tylko żeby wydali kilka DVD i koncertówki, bo nic nowego już nie potrafią. Panie HBTN, jeśli ciebie Maiden nudzi to do widzenia!
Ja chce słuchać nowym rzeczy maiden, chce kupować ich nowe płyty, chcę żeby eksperymentowali i pokazali, że stać ich na wszystko. Bruce ma dopiero 47 lat! Ludzie popatrzcie na Deep Purple i Gillana, który ma 60 lat (właśnie wydają płytę). Wg mnie (nawet jeśli nie wytrzyma najstarszy Nicko) to IM może grać jeszcze CONAJMNIEJ 10 lat!! Damn!
Ja chce słuchać nowym rzeczy maiden, chce kupować ich nowe płyty, chcę żeby eksperymentowali i pokazali, że stać ich na wszystko. Bruce ma dopiero 47 lat! Ludzie popatrzcie na Deep Purple i Gillana, który ma 60 lat (właśnie wydają płytę). Wg mnie (nawet jeśli nie wytrzyma najstarszy Nicko) to IM może grać jeszcze CONAJMNIEJ 10 lat!! Damn!
Tak się składa, że Halloweda już nie ma, przynajmniej ciałem...Katarn pisze:Panie HBTN, jeśli ciebie Maiden nudzi to do widzenia!
-
Deleted User 357
Jak ja uwielbiam zbuntowanych 14-latkówniech was piorun trafi! To są fani Maiden? Jeden z moich przedmówców (bodaj Hallowed be thy name) twierdzi, że dla niego maideni już mogą kończyć karierę, tylko żeby wydali kilka DVD i koncertówki, bo nic nowego już nie potrafią. Panie HBTN, jeśli ciebie Maiden nudzi to do widzenia!
Ostatnio zmieniony pn wrz 05, 2005 6:31 pm przez Deleted User 357, łącznie zmieniany 1 raz.
[*]Greddo pisze:Traaach! (trafił mnie)
Rust In Peace
-
Deleted User 357
Żal Ci Go?Przecież nie był prawdziwym fanem Maiden skoro Go piorun trafił 
On and on and OOOOOON!!!EvE pisze:[*]Greddo pisze:Traaach! (trafił mnie)
Rust In Peace
E no troche. Żal mi mojej kasy jak jużŻelazny pisze:Żal Ci Go?Przecież nie był prawdziwym fanem Maiden skoro Go piorun trafił
-
Deleted User 357
No to już wiem jakbyś zareagowała jakbym umarł 
Jakby coś mi sie stało to masz pozwolenie z mej strony by zagrabić z trumny złote śruby... jak ją sobie wykopiesz.EvE pisze:E no troche. Żal mi mojej kasy jak jużŻelazny pisze:Żal Ci Go?Przecież nie był prawdziwym fanem Maiden skoro Go piorun trafił
KMFDM
ja tam zwłok wole nie ruszać :]
-
Deleted User 357
A kto Ci każe zwłoki ruszać?Powykręcasz śruby,a wkład zostawisz w środku