Sprzedaż płyt

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Artur
-#Nomad
-#Nomad

Sprzedaż płyt

Post autor: Artur »

Czy jest ktoś kto może podać wiarygodne informacje na temate ilości sprzedanych egzemplarzy na świecie każdego z albumów Iron Maiden???Tylko prosze o ogólne zestawienie a nie podawanie całosci sprzedaży(60 mln),ani sprzedaży w poszczególnych krajach:)
Kro
-#Assassin
-#Assassin

Re: Sprzedaż płyt

Post autor: Kro »

O ile dobrze pamietam to ktos kiedys podal linka do takiego zestawienia plyt Maiden. Poszukaj w starszych tematach.
Szymon
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: Szymon »

były dokładne dane, ale tylko obejmujące sprzedaż płyt w USA i od roku 90 ktoregos, od momentu wprowadzenia jakiegos elektronicznego systemu ewidencji zakupow czy cos tedy.
Kro
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: Kro »

Szymon pisze:były dokładne dane, ale tylko obejmujące sprzedaż płyt w USA i od roku 90 ktoregos, od momentu wprowadzenia jakiegos elektronicznego systemu ewidencji zakupow czy cos tedy.
No o ten temat mi chodzi :wink:
Artur
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Artur »

No właśnie te zestawienie ze Stanów widziałem na stronie tej korporacji,a później na forum sanktuarium i chodzi mi o ogólne zestawienie,z całego świata,bo jak słusznie zauważyliście tamto zestawienie obejmowało tylko sprzedaż w latach 90 od czasu uruchomienia jakiegoś systemu PanScan(cokolwiek to jest:)) Jeśli jest ktokolwiek kto ma informacje o tym w jakich nakładach sprzedawały sie poszczególne albumy to z góry dziękuje jeśli będzie mógł się ze mną podzielić tymi informacjami.
Awatar użytkownika
Matteoosz
-#Prowler
-#Prowler

Post autor: Matteoosz »

Nie mam pojęcia. :D
ODPOWIEDZ