Hehe i tak ma byćropuch pisze:haha no widac tu za wszystko co nie jest wychwalanie IM i jego czlonkow od razu zaczyna sie szantazowanie banem, mile to nie powiem
www.fucksharon.com
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Rainmaker.
- -#Ancient mariner

Re: www.fucksharon.com
-
ropuch
nie bardzo. troche obiektywizmu...Rainmaker. pisze:Hehe i tak ma byćropuch pisze:haha no widac tu za wszystko co nie jest wychwalanie IM i jego czlonkow od razu zaczyna sie szantazowanie banem, mile to nie powiem
hehe "Iron Maiden gonna get you..." 
a tak wogóle to powiadomił ktoś Osborne'ów?? 
Jeszcze jakies nowe rysunki by sie przydaly 
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Już powoli afera ucicha... przynajmniej na forum 
-
Maiden Girl
- -#Prodigal son

Spoko stronka Sharon ma to na co zasłużyła .Nikt bezkarnie nie będzie nazywał Brucea f.... :guns
Ach te dziewczyny....Maiden Girl pisze:Nikt bezkarnie nie będzie nazywał Brucea f.... :guns
-
ropuch
to niech sie bruce nie zachowuje jak F..TMaiden Girl pisze:Spoko stronka Sharon ma to na co zasłużyła .Nikt bezkarnie nie będzie nazywał Brucea f.... :guns
-
Maiden Girl
- -#Prodigal son

ropuch podaj mi jeden przykład kiedy Bruce zachował sie jak f....???? 
Maiden Girl, zapraszam na gg/PM to chętnie Ci napiszę kiedy się tak zachował.
Fear pisze:Ach te dziewczyny....Maiden Girl pisze:Nikt bezkarnie nie będzie nazywał Brucea f.... :guns
Fear?
Hm, a ja akurat Ozzy'ego słucham
Coś chciałaś ode mnie?Arien pisze:Fear pisze:Ach te dziewczyny....Maiden Girl pisze:Nikt bezkarnie nie będzie nazywał Brucea f.... :guns
Fear?![]()
Hm, a ja akurat Ozzy'ego słucham![]()
A Ozzy'ego nie mieszaj do tego kobieto
-
ropuch
wtedy kiedy niepochlebnie wypowiadal sie o innych wielkich sceny rock/metal - chocby czepianie sie ozzyego i jego rodzinki czy metalliki...Maiden Girl pisze:ropuch podaj mi jeden przykład kiedy Bruce zachował sie jak f....????
Z ozzym to sobie róbcie co chcecie ale od Metallicy to won ...
taaaa co tam Meta, niech sie wszyscy odczepia od MandarynyPutra pisze:Z ozzym to sobie róbcie co chcecie ale od Metallicy to won ...
ojej...Putra pisze:Z ozzym to sobie róbcie co chcecie ale od Metallicy to won ...
tak bardzo cię uraził...
-
ropuch
od Ozza tak samoPutra pisze:Z ozzym to sobie róbcie co chcecie ale od Metallicy to won ...
jaki bulwersPutra pisze:Z ozzym to sobie róbcie co chcecie ale od Metallicy to won ...
foch!!!