Czy Maiden to twój muzyczny numer 1?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Czy Maiden to twój muzyczny numer 1?
narazie jest i raczej już tak pozostanie 
- Nocny Jastrząb
- -#Trooper

Dla mnie Ironi są będą i byli number 1
mimo że już mało słucham IM i metalu w ogóle to nadal są moim nr1! to jedyna kapela na której koncert zawsze pojade choćby nie wiem co(w tym roku olałem ważne kolokwium) i której każde nowe wydawnictwo staram się mieć zaraz po premierze i zawsze original. w przypadku innych kapel mnie to je*ie ale co do maiden to oryginał musi być i już. no i zawsze wracam do Maiden chociaż bym ich nie słuchał miesiącami to zawsze moja ulubiona kapela
dla mnie nr 1 to METALLICA :solo
Dla mnie Maideni to jeden z "numerów jeden", ale najbardziej ich cenię, bo od nich zacząłem słuchać metalu :rocx 
dla mnie jest tylko jeden nr1...i jest to led zeppelin...
---------- SLAYER -----------Pink pisze:Nie jest i nigdy nie był:)
Jest nr.1 i raczej pozostanie, bo w poglądach jestem raczej stały, ale tez nie ograniczam sie do ich muzyki.
oł jes fooking Iron Maiden is my Fuuuking nomber one i love this fucing band i to na serio
zadne inne brzmienie nie podnieca mnie tak bardzo jak Maideni 
-
ropuch
ciezko jest wybrac jeden jedyny ulubiony zespol, pozniewaz wielu z moich ukubionych kapel slucham tak samo chetne, a obracaja sie one w zupelnie innych stylistykach, wiec IM uwazam za jeden z numerow jeden 
Już nie. Kiedyś może i byli nr. 1, ale też moja wiedza o innych kapelach była wtedy nikła. Nie słucham już kawał czasu, a bardziej mnie interesują inne zespoły (zwłaszcza jeśli chodzi o koncerty).
KMFDM
A dla mnie Maiden zawsze będzie Jedynym Numerem Jeden. Nie słucham ich już tak dużo, często tygodniami nie włączam żadnej płyty, ale jak już słucham to zawsze zachwyt. Ale słucham też baaardzo wielu innych zespołów, wśród których są takie które wprawiają mnie w nie mniejszy zachwyt niż Ironi. Po co sie ograniczać tylko do Maidenów, heavy metalu, czy do metalu w ogóle????Jest tyle wspaniałej muzyki, RÓŻNEJ muzyki. Ale Iron Maiden pozostanie zawsze najbardziej cenionym przeze mnie zespołem. Są najlepsi. :rocx
Iron Maiden nie jest dla mnie numerem 1, dla mnie numerem 1 jest Pink Floyd! :solo
1. Helloween
2. Manowar
3. Iron Maiden
Kolejność zdecydowanie nieprzypadkowa, IM raczej nigdy nie będzie moim numerem 1, ponieważ pan Dick. to jednak DLA MNIE (wyróżnione dla panów niżej, widać niektórzy są niedomyślni) zdecydowanie nie to, co Kiske/Adams...
2. Manowar
3. Iron Maiden
Kolejność zdecydowanie nieprzypadkowa, IM raczej nigdy nie będzie moim numerem 1, ponieważ pan Dick. to jednak DLA MNIE (wyróżnione dla panów niżej, widać niektórzy są niedomyślni) zdecydowanie nie to, co Kiske/Adams...
Ostatnio zmieniony ndz wrz 25, 2005 1:34 pm przez zygfryd, łącznie zmieniany 1 raz.
No fakt, bo On jest sto razy lepszy :rocxzygfryd pisze:Kolejność zdecydowanie nieprzypadkowa, IM raczej nigdy nie będzie moim numerem 1, ponieważ pan Dick. to jednak zdecydowanie nie to, co Kiske/Adams...
-
ropuch
buhahahahahah buahahahahah buahahahahh ale mnie rozwalileszygfryd pisze:M raczej nigdy nie będzie moim numerem 1, ponieważ pan Dick. to jednak zdecydowanie nie to, co Kiske/Adams...
ropuch, Artur---> wybaczcie, ze raczyłem mieć inne zdanie od was i postanowilem się z tym podzielić. To wręcz oburzające, że ktoś wogóle śmie powiedzieć, że ma jakieś swoje zdanie, nie?
I tak dziękuję wam, drodzy wspaniałomyślni i obiektywni pseudofani, że potraktowaliście mnie jedynie śmiechem, liczyłem na coś typowego dla was, czyli zbluzganie.
Zresztą i tak pewnie nie zroumiecie oczywistej ironii, ale taka już przypadłość... ułomnych.
I tak dziękuję wam, drodzy wspaniałomyślni i obiektywni pseudofani, że potraktowaliście mnie jedynie śmiechem, liczyłem na coś typowego dla was, czyli zbluzganie.
Zresztą i tak pewnie nie zroumiecie oczywistej ironii, ale taka już przypadłość... ułomnych.
-
ropuch
mnie to nie oburza, tylko smieszy mnie to porownaniezygfryd pisze:To wręcz oburzające, że ktoś wogóle śmie powiedzieć, że ma jakieś swoje zdanie, nie?
chyba Ci sie forum Sanktuarium z jakims innym, na ktorym wolno bluzgac pomylilo.I tak dziękuję wam, drodzy wspaniałomyślni i obiektywni pseudofani, że potraktowaliście mnie jedynie śmiechem, liczyłem na coś typowego dla was, czyli zbluzganie.
a to Ty sie uwazasz z doskonale i nieulomnego ? to ja gratuluje skromnosci i dobrego samopoczucia.zygfryd pisze:Zresztą i tak pewnie nie zroumiecie oczywistej ironii, ale taka już przypadłość... ułomnych.
Wybacz, ale tytuł ułomności nie jest codzienny i skoro ty się za takiego uważasz, to OK... Ja ci mogę co najwyżej przytaknąćropuch pisze: mnie to nie oburza, tylko smieszy mnie to porownanie
>>>Jakie porównanie? Czy to, że wolę inny wokal od Dickinson to porównanie? Gdzie ja pana Bruce'a porównywałem do ww. wokali? Po prostu wolę te dwa inne od IM, tyle.
a to Ty sie uwazasz z doskonale i nieulomnego ? to ja gratuluje skromnosci i dobrego samopoczucia.
-
ropuch
no dobrze, wiec ujmijmy to tak, ze moja ulomnosc nie rozumie jak mozna powiedziec, ze Kiske spiewa lepiej od Dickinsona, albo jeszcze inaczej - chodzi mi o barwe glosu :] Kiske po prostu wole nie slyszeczygfryd pisze:Jakie porównanie? Czy to, że wolę inny wokal od Dickinson to porównanie? Gdzie ja pana Bruce'a porównywałem do ww. wokali? Po prostu wolę te dwa inne od IM, tyle.
A co do kwestii ulomnosci to nie bede z Toba dyskutowac, bo widze, ze twoja doskonalosc nieprawidlo odczytuje moje intencje