teledyski
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: teledyski
kup sobie Visions Of The Beast
gdybym był w domu to bym sprawdził, aleee niestety w szkole jestem 
Info z Visions Of The Beast
The Angel & The Gambler, Directed Simon Hilton. Filmed at Asylum Studios, London. Computer Animation by Synthetic Dimension February 1998.
Wildest Dreams zrobil Howard Greenhalgh i jest to podane na DVDs
The Angel & The Gambler, Directed Simon Hilton. Filmed at Asylum Studios, London. Computer Animation by Synthetic Dimension February 1998.
Wildest Dreams zrobil Howard Greenhalgh i jest to podane na DVDs
"So, Until The Next Time
Have a Good Sin"
dzięki za info
-
Maiden Girl
- -#Prodigal son

czy istnieje videoclip do Blood Brothers?
Oficjalny nie, chyba, że o czymś nie wiem.
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Nie 
-
Maiden Girl
- -#Prodigal son

W takim razie niech mi ktoś powie do jakis utworów z płyty BRAVE NEW WORLD istnieją clipy i jak je najszybciej ściągnąć??? 
The Wicker Man i Out Of The Silent Planet. Najszybciej to kupić Visions Of The Beast, bo chyba teledyski Ironów nie są darmowe nie?
Sporo teledysków jest na oficjalnej... Tylko jakość trochę marna... 
Chyba można ściągnąć ale trzeba po 24 h usunąć.
Ta... już widzę jak je wszyscy usuwają...Piwowarus pisze:Chyba można ściągnąć ale trzeba po 24 h usunąć.
Eee, nie pamiętam, żeby coś takiego tam pisali... Chociaż... Mnie to nie dotyczy, mam wszystkie teledyski na legalnych nośnikach..Piwowarus pisze:Chyba można ściągnąć ale trzeba po 24 h usunąć.
Pisałem to gdy jeszcze nie było Twojej wypowiedzi, do teledysków z oficjalnej nic nie mamMadril pisze:Eee, nie pamiętam, żeby coś takiego tam pisali... Chociaż... Mnie to nie dotyczy, mam wszystkie teledyski na legalnych nośnikach..Piwowarus pisze:Chyba można ściągnąć ale trzeba po 24 h usunąć.
Tak na prawdę to jakiekolwiek ściąganie "własności intelektualnej"
z sieci jest nielegalne, nawet na 5 sekund. A to o 24h wymyślili sobie ludzie, żeby usprawiedliwić to, że piracą na swoich stronach... 
Jeśli Maiden coś na stronie udostępnia, to można bez obaw to sobie ściągnąć i trzymać ile się chce... W końcu to ich własność i mogą z tym robić co im się podoba...
Jeśli Maiden coś na stronie udostępnia, to można bez obaw to sobie ściągnąć i trzymać ile się chce... W końcu to ich własność i mogą z tym robić co im się podoba...
-
Maiden Girl
- -#Prodigal son

Dzięki za informacje już mam , widziałam podobało się.
. a czy może mi ktoś powiedzieć jak ściągnąć filmik z Brucem w roli głownej z programu podobnego do naszego Mamy cię w którym wkręcili Brucea :rocx Kiedyś to oglądałam u kumpla ale teraz nie mam z nim kontaktu a chyba podał mi błędny tytuł :beer i nie wiem jak to ściągnąć 
A jak Brucea wkręcili? Możesz rozwinąc??? 
To już nie rozwinieEdzia pisze:A jak Brucea wkręcili? Możesz rozwinąc???