Najlepszy utwór z lp. Brave New World
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Maiden Girl
- -#Prodigal son

Re: Najlepszy utwór z lp. Brave New World
A zresztą wszystkie są the best 
Maiden Girl---> Nie musisz pisać dwóch postów pod sobą. Wystarczy, że dasz edytuj i do poprzedniego posta możesz coś jeszcze dopisać.
Żeby nie było, że offtop.
Chyba już pisałam jaki utwór jest moim ulubionym z BNW, ale pewnie się to zmieniło więc aktualnie to jest Drem Of Mirrors
Żeby nie było, że offtop.
Chyba już pisałam jaki utwór jest moim ulubionym z BNW, ale pewnie się to zmieniło więc aktualnie to jest Drem Of Mirrors
ale wtedy nabije jeden post a tak dwaIronka :) pisze:Maiden Girl---> Nie musisz pisać dwóch postów pod sobą. Wystarczy, że dasz edytuj i do poprzedniego posta możesz coś jeszcze dopisać.
Też prawda... Nie pomyślałam o tymsyzygy pisze:ale wtedy nabije jeden post a tak dwaIronka :) pisze:Maiden Girl---> Nie musisz pisać dwóch postów pod sobą. Wystarczy, że dasz edytuj i do poprzedniego posta możesz coś jeszcze dopisać.
-
Maiden Girl
- -#Prodigal son

ironka wiem że masz mnie za kretynke ale ja naprawde wiem co mam robić żeby coś dopisać ale w tym przypadku miałam ochotę napisać jeszcze jednego posta i wcale nie dlatego żeby napić ich więcej.A zresztą czego bym nie napisała to i tak będziecie kpili
Jak się nie będziesz się błaźnić to Cię nikt nie bedzie wyśmiewał ani z Ciebie kpiłMaiden Girl pisze:ironka wiem że masz mnie za kretynke ale ja naprawde wiem co mam robić żeby coś dopisać ale w tym przypadku miałam ochotę napisać jeszcze jednego posta i wcale nie dlatego żeby napić ich więcej.A zresztą czego bym nie napisała to i tak będziecie kpili
Już pisałem, że nikt nie jest do Ciebie uprzedzony
-
Maiden Girl
- -#Prodigal son

A ja tu widziałam kilka uprzedzonych osób.
Taki urok bycia nowym. W szkole pompujesz, w wojsku szczotkujesz, i tak dalej. Chcesz być miła, a i tak dostaniesz potem w łepMaiden Girl pisze:A zresztą czego bym nie napisała to i tak będziecie kpili
KMFDM
-
Maiden Girl
- -#Prodigal son

Święta racja . Ale znalazł sie ktoś kto kazał mi się trzymać i nie przejmować imbecylami DZIĘKI F.....
Maiden Girl--->A skąd Ty możesz wiedzieć co ja myślę?! Może wcale nie myslę, że jesteś kretynką...
Po prostu chciałam być miła i uprzejma i powiedzieć Ci jak można zedytować posta. Ale widzę, że Ty sobie świetnie radzisz. Więc przepraszam bardzo skoro uraziłam twoją osobę
BTW, Wicker Men też jest dobry
Kogo masz na myśli?!Maiden Girl pisze:. Ale znalazł sie ktoś kto kazał mi się trzymać i nie przejmować imbecylami
BTW, Wicker Men też jest dobry
-
Maiden Girl
- -#Prodigal son

ironka nie o to mi chodzi ale niestety ostatnimi czasy dużo osób mi najeżdżało więc teraz nie wiem kto w pokojowych zamiarach a kto znowu chce mnie zgnoić. T y swojego czasu tez miałas ale więc teraz mi sie nie dziw że jestem wrogo nastwiona :beer
Bo naprawde nie zasłużyłam sobie na takie traktowanie
/napisz jeszcze raz dwa posty po sobie, to poznasz moje wrogie nastawienie - Ascot

Bo naprawde nie zasłużyłam sobie na takie traktowanie
/napisz jeszcze raz dwa posty po sobie, to poznasz moje wrogie nastawienie - Ascot
-
Maiden Girl
- -#Prodigal son

I jednak MAM RACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 
Jednego warna za capsa masz już. Jestem niewyspany więc Ci daruje (bo ogólnie masz dwa warny) ale podpadnij jeszcze rz a zbanuje bez żenady.
- Elevatorman
- -#Clansman

nie mialem problemu ... oczywiscie BRAVE NEW WORLD !!!! świetne gitarki są .... ale bardzo podoba mi sie jeszcze Out Of The Silent Planet
Jeszcze niedawno zaglosowal bym na Blood Brothers. Cala plyta jest rowna i ciezko jest wybrac lidera. Ostatnio upajam sie trzema ostatnimi kawalkami. The Nomad, Out Of The Silent Planet , The Thin Line Between Love & Hate. Z tej trojki jednak glos na The Nomad za piekny (liryczny) instrumentalny motyw w koncowce utworu.
Bardzo ciężko wybrać najlepszy kawałek bo płyta jest równa. Ale jednak głosowałbym na kawałek tytułowy
"Out..." jest the best! To mój ulubiony utwór Maiden

- Elevatorman
- -#Clansman

uhh ciezko wybrac .. wybralem tytułowy ale swietny jest tez out of the silent planet DoM TWM i BB wogole zasjebista plyta dostalem ją na 3 lata temu pod choinke:D
Ghost pierwsza piosenka jaka uslyszalem... zawladnela ma tak ze przychodzilem na przerwach w sql zeby jej posluchac... (heh dobrze ze mam okolo 100m od budy)... miazdzacy rytm na perkusje, wokal i poprostu sentyment
Powiem krótko: Wickerman the Best
IRON MAIDEN,METALLICA,RHAPSODY...and nothing else!